#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

40 metre pas atıyor adam 20 tanesinin 20 tanesi tutturacak zaten değil mi?

Ne pasmış arkadaş bu.Bir numarasını göremedik.40 mt pasmış.Elalemin selçuğu 40 metreden gol atıp derbi kazandırıyor derbi

Seulçuk bunu yapabiliyorsa,herkes elaNO dan da bekler.Bunu anlayın artık.

Tutturacağını atacak o zaman, dan dun uzun top oynamayacak. Yeri geldiğinde kısa, yeri geldiğinde şut, yeri geldiğinde uzun oynayacak. En az %50 başarılı olacak tabi ki uzun pasları. Değilse her hatalı uzun pas bize atak olarak geri dönüyor.

Adam daha nerde ne oynayacağını bilmiyor. Markaj altındaki adama uzun oynayama calısıyor.

Ne pasmış arkadaş bu.Bir numarasını göremedik.40 mt pasmış.Elalemin selçuğu 40 metreden gol atıp derbi kazandırıyor derbi

Seulçuk bunu yapabiliyorsa,herkes elaNO dan da bekler.Bunu anlayın artık.

Rüyadalar ya, kafalarında bir elano üretmişler.

Gerçek elano'yu göremiyorlar.

Ligde asisti olmayan elano'yu göremiyorlar.

Asıl Devrim'i zihinlerde gerçekleştirmemiz gerek.

Sizin Galatasaray maçlarını izlediğinizden şüphe ediyorum.

Rüyadalar ya, kafalarında bir elano üretmişler.

Gerçek elano'yu göremiyorlar.

Ligde asisti olmayan elano'yu göremiyorlar.

Görende 40 metreden ağları deldi sanacak.Banane onun pasından.O pasla golmü atılıyor o önemli benim için.Hayret bir şey ya.Soksun 40 metreden bizde susalım.Bu kadar basit.

Tutturacağını atacak o zaman, dan dun uzun top oynamayacak. Yeri geldiğinde kısa, yeri geldiğinde şut, yeri geldiğinde uzun oynayacak. En az %50 başarılı olacak tabi ki uzun pasları. Değilse her hatalı uzun pas bize atak olarak geri dönüyor.

Adam daha nerde ne oynayacağını bilmiyor. Markaj altındaki adama uzun oynayama calısıyor.

Bu dediğini kanıtlasana bana ne zaman markaj altındaki adama uzun pas oynamış bu adam ? Biz maç diye başka şey seyrediyoruz heralde.

Buraya KANITLARLA gelin kardeşim, boş boş sallamayın ! Biri der %48 pas yüzdesi var, derim ki saydın mı paslarını ? Yada kanıt göster bana, bak buradan böyle böyle oluyor de ondan böyle de. Gelmiş buraya yalan yanlış şeylerle Elano'ya bok atmayın artık yeter !

Ayrıca Elano'nun savunma yönü o kadar iyi değil bence. Rakibe bastınmı söküp alamıyor topu.

Sizin Galatasaray maçlarını izlediğinizden şüphe ediyorum.

Ben de senin arkadaşım,

Ankaragucu macı ne yaptı bir anlatsana...

Eskisehir ilk 10 dakika 2 guzel ara pası , sonra ne yaptı?

Trabzon ilk 10 dakika 2 ara pası , sonra ne yaptı?

Fener macı ne yaptı?

Rakip hazır değilken ve kendisi de yorulmadan 4 pas atmıs. Onlar mı yapacagı?

Mac 1-1 iken 89. dk da iyi bir pası var mı?

60. dk yı bile gecemiyor cogu mac.

Bu dediğini kanıtlasana bana ne zaman markaj altındaki adama uzun pas oynamış bu adam ? Biz maç diye başka şey seyrediyoruz heralde.

Buraya KANITLARLA gelin kardeşim, boş boş sallamayın ! Biri der %48 pas yüzdesi var, derim ki saydın mı paslarını ? Yada kanıt göster bana, bak buradan böyle böyle oluyor de ondan böyle de. Gelmiş buraya yalan yanlış şeylerle Elano'ya bok atmayın artık yeter !

Maçları dikkatli izle. Sağdan sola çapraz yaptığı paslar neden isabetsiz bir bak. Çünkü verdiği adamın önünde bir adam var zaten. Havadan çapraz paslardan bahsediyorum. 20de 2 tane tutturduğu.

Taraftar Elano bireysel oynasın goller atsın asistler yapsın vs diye bekliyor ama Elano Ön libero gibi oynuyor Elano kaliteli topcu ama takım oyunu oynayan bir futbolcu olduğu için takımdaki oynayan topcularlada doğru orantılı sanırım performansı yoksa Brezilyada 40 metreden asist yapabilen topcudur

Bu yazıda bir yere katılıyorum evet Rijkaard'ın Elano'yu biraz daha ofansa yakın oynatması lazım, zaten en iyi maçlarını bu tür şekilde oynadığında oynadı. Antalyaspor, Dinamo, Panathinaikos, Beşiktaş ve sayamadıklarım hep serbest gibi oynadığında başarılıydı. Tabii 2.bir orta saha olsa böyle defansif yönü iyi olan pasları iyi olan Rijkaard onu şuan Elano'yu oynattığı gibi oynatacak, yani topu ileriye taşımada yardımcı olmak için kullanacak ve Elano'da rahat edecek işte ama maalesef Elano şuan iki işi birden yapamayacağına göre aynı anda böyle bir durum söz konusu.

Ayrıca kimse bu adamın uzun toplarına laf atmasın, gerçekten karşısında beni bulur. Maç görüntüleri felan alayını koyar ispatlarım size. 30 uzun pas atmışsa 20-25'i rahatlıkla adrese teslim olmuştur bu derece eminim ben bu konuda. Bu olayda en nefret ettiğim olaydır oyuncu yapmış ama formsuz döneminde ona sallarken birde yaptığını yapmamış gibi gösterip "zaten bunu da yapmıyordu" denilmesi felan.

güzel noktalara değinilmiş yazıda.

ama sonuç olarak skora doğrudan katkısı olmayınca, adamı nereye kadar savunsan boşa çıkıyor. şu bizim forvetler elano dan aldığı bir kaç pası skora çevirseydi, adamı savunması daha kolay olucaktı. zaten savunmaya gerek kalmaz 180 derece çark eden çok insan olurdu. bekleyip görücez hepberaber seneye ortasahanın durumunu.

Maçları dikkatli izle. Sağdan sola çapraz yaptığı paslar neden isabetsiz bir bak. Çünkü verdiği adamın önünde bir adam var zaten. Havadan çapraz paslardan bahsediyorum. 20de 2 tane tutturduğu.

:2aloh1: Yok artık ya uzun toplarına da laf attınız ya helal olsun size. Bu adam dünyada sayılı uzun top atan adamlardandır bu kadar iddaalıyım bu konuda 20'de 2 tutturuyor diyorsun bir de Allah'ım sen benim aklıma mukayyet ol bu kadar da olmaz ya :D ! Elano'ya yalan yanlış sallayın siz devam edin böyle, aynen devam.

güzel noktalara değinilmiş yazıda.

ama sonuç olarak skora doğrudan katkısı olmayınca, adamı nereye kadar savunsan boşa çıkıyor. şu bizim forvetler elano dan aldığı bir kaç pası skora çevirseydi, adamı savunması daha kolay olucaktı. zaten savunmaya gerek kalmaz 180 derece çark eden çok insan olurdu. bekleyip görücez hepberaber seneye ortasahanın durumunu.

Arkadaşım toplam 4 ara pası atmış, gol olmamış. 2 eskisehir 2 trabzon macında.

Sanki colman, ernst, alex (aynı turde oyuncu değiller biliyoruz) bunların her verdiği pas gol mü oluyor?

4.de atamadılarsa 5.sini atacak. 6. ara pasını atacak...

Arkadaşım toplam 4 ara pası atmış, gol olmamış. 2 eskisehir 2 trabzon macında.

Sanki colman, ernst, alex (aynı turde oyuncu değiller biliyoruz) bunların her verdiği pas gol mü oluyor?

4.de atamadılarsa 5.sini atacak. 6. ara pasını atacak...

tamam söylerim

:2aloh1: Yok artık ya uzun toplarına da laf attınız ya helal olsun size. Bu adam dünyada sayılı uzun top atan adamlardandır bu kadar iddaalıyım bu konuda 20'de 2 tutturuyor diyorsun bir de Allah'ım sen benim aklıma mukayyet ol bu kadar da olmaz ya :D ! Elano'ya yalan yanlış sallayın siz devam edin böyle, aynen devam.

Maçları izle, rüyadan uyan.

Ankaragücü macını izle. Toplamda 2 tane tutturmuş mu bir bak.

Eskişehir ona keza. Fener macında var mıydı? Uzun top bile atamadı herhalde.

Kafandaki elanoyu değil, sahadki elanoyu izle.

O topları hakan ünsalda atıyordu.Sağdan sola solda sağa.Hala 40 mt pas atıyodu diyo.Kardeşim banane.Pas içinmi geldi bu adam.Selçuk kadar olamıyomu.Kaleyi tutturamıyor ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt