#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Bu adami forvet arkasi oynatacaksin, isterse geriye gelip de top alir. Ama forvet arkasi oynatip 8 milyon euronun hakkini alacaksin. Oyle Xavi Mavi falan degil. Boyle teknik bir adami orta sahaya hapsetmek futbol katliamidir. Hep soyledim de bu adam orta saha yha diyen guruha dinletemedim. Adam kaleye 50 metre uzakta ne yapabilir ki?

Omus omuza yıkıldığın sürece hiç bir yerde oynayamazsın.

Ayakta durmaktan aciz adam... Hala patlama yapacagını sananlar var.

Sezon arası toparlanır dedik de ne oldu? Umut yok.

Balon patladı bile.

Bir an önce kurtulmak lazım.

Balon patladı bile.

ben hiç biriniz gibi düşünmüyorum bu lige kaç tane brezilyalı geldi ilk sezonda hiçbir varlık gösteremedi deivid örneğini verebiliriz seneye bizde kalsın bak görün neler yapcak bu adam

Balon patladı bile.

hala balon blumerden birşey olmayacağı anlaşılmadan yorumlar yapılıyor..

adamda forvet arkası oynayacak atraksiyonmu var allah aşkına..

balon işde güpe gündüz balon 7-8 milyon euro verildi,onun yerine sene başı tiote-annan ikisili toplam 6-7 milyon euroya alınsa idi şu anda ligde 15 puan fark önde idik...

ben hiç biriniz gibi düşünmüyorum bu lige kaç tane brezilyalı geldi ilk sezonda hiçbir varlık gösteremedi deivid örneğini verebiliriz seneye bizde kalsın bak görün neler yapcak bu adam

Seneye oynasın diye mi alınıyor bu oyuncular?

1 sene yatabilirsin mi yazıyor kontratında?

Türk 23-24 yasındaki oyucular formsuz iken , kovalım derken, 29 luk elanoyu ne bu sahiplenme?

Tartışılan bir isim Elano Blumer

Evet son zamanlarda en çok tartışılan isim Elano Blumer . Memnun olmayanlar çoğunlukta bende bunlardan biriyim Elano çift yönlü oyuncudur onun için eleştiriliyor , onu tanımıyorsunuz diye görüş bildirenler var şaşkınlıkla izliyorum Şunu bilin insanlar cahil değil Avrupa futbolunu yakınan takip ediyor ve Elano tarzı ıyuncularıda iyi biliyor

Şimdi Elano´dan neler bekliyoruz ?

-Takımın ataklarını başlatan isim olacak

-Yüksek pas yüzdesiyle oynayacak

-Daha çok sorumlulu alacak (savunma arkasına pas , şut vs)

-Daha çok yaratıcı olacak

Yani kısacası tam bir maestro olacak .

Gelirken Elano´dan beklentilerimiz bunlardı .Avrupadaki dev takımlara bakın hepsinde bu beklentilere karşılık veren oyuncular var

Real Madrid\Kaka , Alonso Barcelona\Xavi,İniesta Arsenal\Fabregas İnter\ Sneijder vs gibi

Elano hakkında bir diğer görüş ise oyun zekasının yüksek olması idi . Ama şahsen bana bunu hiç gösteremedi Mesela Xavi´yi izlediğinde ne kadar zeki bir oyuncu olduğunu anlıyorsun veya Kaka´nın Elano´ya baktığında yok oyun içinde silik bir görüntü,sorumluluk almaktan korkan bir görüntü ,sıradan oyuncu gibi bir görüntü Kısacası benim ve milyonşlarca Galatasaray taraftarı için tam bir hayal kırıklığı Yanındaki oyunculara bağlayanlar var işi Ama mesela Arda´da sene başı ortada oynamıştı ve işte orta saha bu dedirtmişti adeta bizlere yanında yine kazma diye nitelendirdiğimiz oyuncular vardı .Üstüne üstlük Elano en yüksek pas yüzdesi ile oynaması gereken oyuncu olmalıyken en düşüklerden biri oluyor ne yazıkki

Evet 7 hafta kaldı ligin bitimine ve beğendiğimiz maç sayısı 1 elin parmağını geçmez

Kısacası yılın hayal kırıklığı Elano Ralph Blumer

Cevap: Tartışılan bir isim Elano Blumer

Çok şey bekliyordu herkez..Sergen yalçın'ın haklı biçimde dalga konusu olduk..defansif olarak bişe beklenmez ama brezilyada ayrı galatasarayda ayrı bir zekası var...uyumsuzluk varmı dicem sanmıyorum..çünkü premier ligden gelen bir çok oyuncu var...derdi ne bu adamın..

Cevap: Tartışılan bir isim Elano Blumer

Çok şey bekliyordu herkez..Sergen yalçın'ın haklı biçimde dalga konusu olduk..defansif olarak bişe beklenmez ama brezilyada ayrı galatasarayda ayrı bir zekası var...uyumsuzluk varmı dicem sanmıyorum..çünkü premier ligden gelen bir çok oyuncu var...derdi ne bu adamın..

derdi mi ? Adam geriye kosmaklan mesgul, daha ne yapsin, sanki Mehmet Topal ve Sarp isini okada iyi yapiyor ki, kendisni bi öne biraksin diye, ama nerde o günler, adam öne gitmeye korkuyor, cünkü o iki cins ne hata yapacak diye, zeka budur bana göre, ve herzaman da hakli cikiyor.

Besiktas, Fener filan hepsi o iki ön libero sun lan yenio bizde bunlar yüzünden kaybetiyoruz, var mi böyle bir is

Forvet Arkası dediğin adamda biraz daha üstün birşeyler görürsün.Elano da hiç biri yok.En azından kaleye Dripling yapmalı.Alın Alexi izledik adam ortasaha gibi oynadı bizim maçta.Her şeyi yaptı top sakladı takımını rahatlattı...

Bana kızacaksınız belkı ama Lincoln bence bu takımı çok iyi yönetirdi.

Lincoln oynadıgında yanındakılerınde perfornsını arttırıyordu ama işte o da disiplinsizdi.

Herşeyimizde bir eksik oluyor...

Forvet Arkası dediğin adamda biraz daha üstün birşeyler görürsün.Elano da hiç biri yok.En azından kaleye Dripling yapmalı.Alın Alexi izledik adam ortasaha gibi oynadı bizim maçta.Her şeyi yaptı top sakladı takımını rahatlattı...

Bana kızacaksınız belkı ama Lincoln bence bu takımı çok iyi yönetirdi.

Lincoln oynadıgında yanındakılerınde perfornsını arttırıyordu ama işte o da disiplinsizdi.

Herşeyimizde bir eksik oluyor...

ne lincon ne elano ne alex

bunların hiçbiri ile büyük hedeflere gidemeyiz ..

dünyanın en teknik oyuncularının verdiği mücadele

vede fiziksel gelişime bakınca bu tip futbolcu profilinin

hedefleri olan bir takımda artık yeri olmadığını anlamalıyız...

Elano'nun tek sorunu yanında oynayan futbolculardır. Seneye daha iyi olacaktır bundan eminim.

Arda sezon başında nefis oynuyordu orta alanda. Pozisyona sokuyordu, pozisyona giriyordu,skora katkısı vardı, mücadeleye katkısı vardı. Elano bozdu bütün olayı. Elano yokken hep daha iyiydik. Bunu neye bağlıyorsun?

Aslında takım elanoya yer açmak için bozuldu.Elano gelmeden önce taktiğimiz az çok belliydi.

orta sahaya lampard'ı da getirsen bu sarp barış topal varken o bile bişe yapamaz:D bızım bu orta sahadaki oyuncular daha ver-kaç bıle yapamıyorlar:S Cok dogal Elano'nun bu performansı..Adam gibi bi on libero alınırsa (yabancı) Elano'yu ole analiz etmek lazım.

orta sahaya lampard'ı da getirsen bu sarp barış topal varken o bile bişe yapamaz:D bızım bu orta sahadaki oyuncular daha ver-kaç bıle yapamıyorlar:S Cok dogal Elano'nun bu performansı..Adam gibi bi on libero alınırsa (yabancı) Elano'yu ole analiz etmek lazım.

Kesinlikle.

biz elano yu fazla abarttık.manchester forumlarında çoğu kişi sevinmişti gitmesine.haksızda değillermiş

Yapamaz edemez olayı ayrı..Lampardı bizim halı sahaya getirsen benimle eşit düzey mi oynayacak?Yine adam kalitesini gösterecek.Neill mesela savunmamız rezalet kaldıki savunma komple takımın işidir adam yinede kalitesini belli ediyor.

Çok sığ yorumlar bunlar elano bişeyler yapmaya çalışır hissedersin bunu o zaman tamam deriz.

M.topal/m.sarp

Ayhan elano

Mesela böyle oynadığımız maçlarda bile elano yine hiçbişey yapamadı ayhanla topal bu lig iiçin iyi oyuncular karşıdada gerarrdlar yok.Hiç mi maç izlemiyonuz arkadaş hadi avrupayı takıp etmiyonuz gidin fenerin maçını izleyin emrenin oyunun görün değil yanındaki emre gerekirse stoperin ayağından top alıp oyun kurmaya çalışıyor.

kardeşim var say hepsi berbat hepsi sıradan ama kaliteli adam kendini belli eder,

29 yaşına gelmiş bir isim ,hadi oyuna katılsa anlayacağım senin yakınmalarını ama adam zaten oyuna katılmıyor yahu adam sorunun göbeğinde sarpla falan birlikde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt