Nihat Kahya
Sarı Üye
- 30 Mart 2010
- 143
- 0
- 1.126
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Ben de diyorum ki
yanında iyi adamlarla gormedik onları,
belki onların kapasitesi de cok ust duzeydi??
Medet umdugunuz adam 90 dakika cıkaramıyor bunu bile goremiyorsunuz.
Tamam super oynuyor diyelim, mac 2-2 ve dk 65... elano cıkacak oyundan. Bu mu oyuncu.
Kaldı ki süper de oynamıyor.
---------
Oyundan çıkma rekoru Elano'da
Aslan'ın Brezilyalı yıldızlarından Elano'nun, 2007-2008 sezonunda Premier Lig'de 'oyundan alınma' rekoru kırdığı ortaya çıktı.
Oyundan çıkma rekoru Elano'da - www.fanatik.com.tr
abi cevap yazmayayım bitirdim diyorum ama mecbur bırakıyorsun.
ne xaviymiş be arkadaş.
barış,ayhan,güven kötü iken yanına adam koysan destek versen de kapasite belli bunu belirtmiştim. bu adam elano(tamam ilah değil). colmanın yanında xavi yok ama bize karşı trabzonu gördük TAKIM oynuyor. oynayan takıma colman iş yapar tabi. biz de kimse OYNAMIYOR (3.kez söylüyorum artık ben şüphe etmeye başladım anlayarak okuduğunuzdan).oynayan, dirilmiş bir gs de elano, sarp ve topal da iş yapar ama (bunu da tartışamanın başından beri söylüyorum) daha iyisini istiyorsak (hatta daha da ilerisi sizin istediklerinizi istiyorsak) bu adamın yanına adam şart.(gelecek planlarda)
Ben de diyorum ki
yanında iyi adamlarla gormedik onları,
belki onların kapasitesi de cok ust duzeydi??
Medet umdugunuz adam 90 dakika cıkaramıyor bunu bile goremiyorsunuz.
Tamam super oynuyor diyelim, mac 2-2 ve dk 65... elano cıkacak oyundan. Bu mu oyuncu.
Kaldı ki süper de oynamıyor.
---------
Oyundan çıkma rekoru Elano'da
Aslan'ın Brezilyalı yıldızlarından Elano'nun, 2007-2008 sezonunda Premier Lig'de 'oyundan alınma' rekoru kırdığı ortaya çıktı.
Oyundan çıkma rekoru Elano'da - www.fanatik.com.tr