#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

abi cevap yazmayayım bitirdim diyorum ama mecbur bırakıyorsun.

ne xaviymiş be arkadaş.

barış,ayhan,güven kötü iken yanına adam koysan destek versen de kapasite belli bunu belirtmiştim. bu adam elano(tamam ilah değil). colmanın yanında xavi yok ama bize karşı trabzonu gördük TAKIM oynuyor. oynayan takıma colman iş yapar tabi. biz de kimse OYNAMIYOR (3.kez söylüyorum artık ben şüphe etmeye başladım anlayarak okuduğunuzdan).oynayan, dirilmiş bir gs de elano, sarp ve topal da iş yapar ama (bunu da tartışamanın başından beri söylüyorum) daha iyisini istiyorsak (hatta daha da ilerisi sizin istediklerinizi istiyorsak) bu adamın yanına adam şart.(gelecek planlarda)

Ben de diyorum ki

yanında iyi adamlarla gormedik onları,

belki onların kapasitesi de cok ust duzeydi??

Medet umdugunuz adam 90 dakika cıkaramıyor bunu bile goremiyorsunuz.

Tamam super oynuyor diyelim, mac 2-2 ve dk 65... elano cıkacak oyundan. Bu mu oyuncu.

Kaldı ki süper de oynamıyor.

---------

Oyundan çıkma rekoru Elano'da

Aslan'ın Brezilyalı yıldızlarından Elano'nun, 2007-2008 sezonunda Premier Lig'de 'oyundan alınma' rekoru kırdığı ortaya çıktı.

Oyundan çıkma rekoru Elano'da - www.fanatik.com.tr

Yooo. Tam tersi sen bizim dediklerimizi anlamiyorsun.

senin yaşın kadar meslek hayatım var benim,neyi anlamayacakmışım?...''orta saha,elano da dahil olmak üzere kötü'' manasındaki 2 cümleyi 2 ayrı kişi den alıntılayıp tüm suç elano nun mu diye cevap(!) yazan kişide problem vardır,önceki mesajları bir daha oku...ama cevap filan yazma ne olur,pişman oldum senden alıntı yaptığıma,bir daha yapmamaya çalışırım!

senin yaşın kadar meslek hayatım var benim,neyi anlamayacakmışım?...''orta saha,elano da dahil olmak üzere kötü'' manasındaki 2 cümleyi 2 ayrı kişi den alıntılayıp tüm suç elano nun mu diye cevap(!) yazan kişide problem vardır,önceki mesajları bir daha oku...ama cevap filan yazma ne olur,pişman oldum senden alıntı yaptığıma,bir daha yapmamaya çalışırım!

Tamam problem bende siz devam takilin böyle, biz zaten futboldan anlamiyoruz. :o

Ben de diyorum ki

Tamam super oynuyor diyelim, mac 2-2 ve dk 65... elano cıkacak oyundan. Bu mu oyuncu.

---------

Aslan'ın Brezilyalı yıldızlarından Elano'nun, 2007-2008 sezonunda Premier Lig'de 'oyundan alınma' rekoru kırdığı ortaya çıktı.

Vurmayalım artık, ölecek adam.

Ben de diyorum ki

---------

birincisi bu işin belkisi yok.sen de biliyorsun ne olduklarını. şimdi iyici kaydırmayalım konuyu.

ikincisi o rijkaard'ın kararıdır. herkes saygı duyacak buna.(şimdi de O ZAMAN niye rijkaard oyundan alıo muhabbetine gircez onun için önden söyliim 4.kez TAKIM FORMSUZ.)

edit:

----"Tamam super oynuyor diyelim,"

artı ve artı olarak ben de çok iyi oynuyor şu anda demiyorum. bazı şeyleri ortak söylüyoruz ama bunları görmüyosun.

birincisi bu işin belkisi yok.sen de biliyorsun ne olduklarını. şimdi iyici kaydırmayalım konuyu.

ikincisi o rijkaard'ın kararıdır. herkes saygı duyacak buna.(şimdi de O ZAMAN niye rijkaard oyundan alıo muhabbetine gircez onun için önden söyliim 4.kez TAKIM FORMSUZ.)

Yo ben elano'dan aşağı kalacağını düşünmyorum barışın özellikle ayhan'ın.

kleberson'un oynadıgı milli takımda bunlar da oynardı brezilyalı olsalar.

ayhan ozellikle 28 yaslarında iken elanodan cok daha ust duzey oyuncu idi. hele gaziantepte iken...

Formda bir ayhan her yonu ile elanodan iyidir.

cok buyutmussunuz gozunuzde elanoyu cok.

elanonun oynadıgı takımlar

shaktar, man city.

9. ve 10. olmus 2 sezonda man city.

arsenal , man utdden gelmiş gibi goruyorsunuz.

ortalama bir oyuncu,

formda bir tugaydan ve ayhandan hicbir artısı yok.

Formda bir ayhan her yonu ile elanodan iyidir.

bak formda bir ayhan diyorsun. ben de 5.kez söylüyorum takım ve ELANO formsuz. şimdi formsuz ayhana tepkiler neyse elano da onu alıyor. bence anlaşıyoruz ama sen illaki bana elano berbat,kötü, değmez bir oyuncu dedirtmeye çalışıyorsun. biraz ego karışmış işin içine gibi geliyor.

bak formda bir ayhan diyorsun. ben de 5.kez söylüyorum takım ve ELANO formsuz. şimdi formsuz ayhana tepkiler neyse elano da onu alıyor. bence anlaşıyoruz ama sen illaki bana elano berbat,kötü, değmez bir oyuncu dedirtmeye çalışıyorsun. biraz ego karışmış işin içine gibi geliyor.

elano fiyatına , masrafına değmez diyorum. evet.

bedavya gelseydi bile su hali ile kötü derdim.

keske her mac antalya macı gibi oynasa ama oynamıyor işte.

bunu gormuyor bazıları.

hayallerinde bir elano yaratmıslar. sanarsın ki iniesta.

yok oynamıyor. iyi değil demek zor geliyor onlara.

elano fiyatına , masrafına değmez diyorum. evet.

bedavya gelseydi bile su hali ile kötü derdim.

keske her mac antalya macı gibi oynasa ama oynamıyor işte.

bunu gormuyor bazıları.

hayallerinde bir elano yaratmıslar. sanarsın ki iniesta.

yok oynamıyor. iyi değil demek zor geliyor onlara.

ohooo abi şimdi de fiyata mı girecez? ben kalamıcam bu tartışmaya daha fazla yarın dersler var,projeler var felan filan.

keita da çok formsuzdu herkes sövüodu bi ara. bak hatta arkadaşla bi muhabbetim oldu şöyle anlatayım:

arkadaşım keita da iş yok diye sayıp sövüyordu. ben de beğenmiyordum oyununu ama inanıyordum keitanın iyi bir oyuncu olduğuna.bu adam oynarsa kralını oynar arkadaş diodum. sonra hangi maçtı hatırlamıyorum ama ayağına gelen bir tekmeyle keita yere yığıldıktan sonra şöyle bir espri yapmıştım. bu şerefsiz bilerek oynamıyor. eğer karmaya inanıyorsa oynamaya başlar demiştim:). sonra zaten formunu yakaladı.(ilginç bir şekilde benim lafın üzerine :)) hatta aynı maç için de performansı arttı.böyle bir anı işte.

şimdi keitanın durumu malum.

ben aynısını elano içinde düşünüyorum.(bilerek oynamıyor kısmı hariç). yani son mesajım olarak şunu belirtmek istiyorum tamam size katılıyorum elano FORMSUZ (6.) ama formunu yakaladığı takdirde ilerleyen zamanda takıma katkıları göz ardı edilemez olacaktır. tek savunduğum budur. herkese iyi geceler.

ohooo abi şimdi de fiyata mı girecez? ben kalamıcam bu tartışmaya daha fazla yarın dersler var,projeler var felan filan.

keita da çok formsuzdu herkes sövüodu bi ara. bak hatta arkadaşla bi muhabbetim oldu şöyle anlatayım:

arkadaşım keita da iş yok diye sayıp sövüyordu. ben de beğenmiyordum oyununu ama inanıyordum keitanın iyi bir oyuncu olduğuna.bu adam oynarsa kralını oynar arkadaş diodum. sonra hangi maçtı hatırlamıyorum ama ayağına gelen bir tekmeyle keita yere yığıldıktan sonra şöyle bir espri yapmıştım. bu şerefsiz bilerek oynamıyor. eğer karmaya inanıyorsa oynamaya başlar demiştim:). sonra zaten formunu yakaladı.(ilginç bir şekilde benim lafın üzerine :)) hatta aynı maç için de performansı arttı.böyle bir anı işte.

şimdi keitanın durumu malum.

ben aynısını elano içinde düşünüyorum.(bilerek oynamıyor kısmı hariç). yani son mesajım olarak şunu belirtmek istiyorum tamam size katılıyorum elano FORMSUZ (6.) ama formunu yakaladığı takdirde ilerleyen zamanda takıma katkıları göz ardı edilemez olacaktır. tek savunduğum budur. herkese iyi geceler.

Hocam söylediklerine katılıyorum.. ELANO formsuz durumda.. Ama son zamanlarda dikkatimi çeken birşey var.. Elano hem formsuz hem RUHHSUZ oynamaya başladı.. Yani önceden kötü oynuyordu ama mücadele ediyordu .. Şİmdi ne koşuyor ne mücadele ediyor ne ara pası . yani oynamak için "gayret" te göstermiyor..

Limitinin bu olmadığını düşünüyorum.. Ama arada acaba bizmi yanılıyoruz "balon" mu diyede içimden geçmiyor değil:(

Lincoln-Elano degisikliginden sonra takim sadece Keita'nin ayagina bakar oldu bu sene. Elano gibi bir adami orta sahanda pas yapacak, beyni calisan iki adamin daha varsa alirsin. Ayhan gibi. Ama Ayhan'i da yedek birakip, Elano'nun yanina Mustafa, Mehmet, Baris gibi defansif ve yeteneksiz adamlari koymak intihar demektir. Bize Elano gibi degil Lincoln gibi bir adam lazim ki, diger iki yeteneksiz orta saha oyuncularini iyice defansa cekip ilerde top tutup oyun kuracak bir adama sahip olalim, surekli geriden uzun top zorlayan Elano'ya degil. Ha, alirsin iki tane orta saha sonra Elano'yu oynatirsin biraz daha defansif olarak. Ama Elano'yu tutup da Mustafa ve Mehmet'in yaninda onlar gibi defans yapip ileri top atsin mantigiyla oynatirsan Elano'nun bir anlami kalmaz. Iyi oynadigi Atletico maclarina bakin, insan ustu performans gostermisti ve sadece faydali olmustu, oyle tapilacak isler yapmamisti. Yaptiklarinin cogu defanstaydi. O yuzden Elano'nun bu sablonda faydali olmasi cok zor. Yanindakilere bakilacak olursa Elano degil Lincoln gibi bir adam lazim.

sezon başı hazırlık maçlarında patlama bekliyorum

Bu adami forvet arkasi oynatacaksin, isterse geriye gelip de top alir. Ama forvet arkasi oynatip 8 milyon euronun hakkini alacaksin. Oyle Xavi Mavi falan degil. Boyle teknik bir adami orta sahaya hapsetmek futbol katliamidir. Hep soyledim de bu adam orta saha yha diyen guruha dinletemedim. Adam kaleye 50 metre uzakta ne yapabilir ki?

balon blumer dediğimiz mesaj neden editlendi acaba?? bay mod emre ateşden cevap bekliyorum..

Edit yiyor galiba aga

Konu dışı mesajları kaldırıyoruz.Kaldığı yerden devam edebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt