#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano sana sesleniyorum, yapman gereken nedir. Gerrard gibi mucadele, Xavi gibi ara paslari, Messi gibi calim, Keita gibi sov, Hagi gibi hirs, Kayseri'ye attigin golun tekrari, bol bol uzaktan sut dene. Frikik golleri, evet yapman gereken sadece bunlar. Hee serbest oynamayi unutma. Bir, iki calim yetmez uc tane calim atman lazim !. Bunlari yapmalisin, hata Maradona gibi kendi yari alanindan butun oyunculari gecerek, ustune kaleciyi calimliyarak gol atman lazim. Bunlari yap Elano. Artik sade oynamani istemiyoru(z). Fazla mi birsey istedik, yapmalisin. Messi gibi " 4 " gol atmayi unutma sakin !. Unutmadan Fenerbahce macinda mutluka gol at " gercek Galatasaray'li olmak icin ". Lincoln gibi top sektirmeyi unutma. Maradona gibi kafanlada sektir. Hadi kolay gelsin...

%75 ne ifade ederki?Bugün beğenmediğiniz barış &80lerde oynuyor..

Elano dediğiniz adamın %90 üstü olması gerekir.

İstastikler tabiki herşey değil ama her istatistiği kötü olup iyi olan bir adam yok bu dünyada.

Dediğin gibi kim haklı çıkar ancak seneye görebiliriz.Gönderilirse veya yanına iyi adam alıp yine oynayamazsa ben.İyi oynarsa sen çıkarsın.

Ama şunu unutma kalitesi olan adam her şartta bunu belli eder.Yanındaki adamlar iyi olursa çok, kötü olursa az ama mutlaka belli eder.

Onur Albakar: Elano-Arda, Xavi-İniesta olabilir mi?

Bunları yazdığına göre demek ki sana göre de kaliteliymiş. İnkar etme artık. :rolleyes:

Elano sana sesleniyorum, yapman gereken nedir. Gerrard gibi mucadele, Xavi gibi ara paslari, Messi gibi calim, Keita gibi sov, Hagi gibi hirs, Kayseri'ye attigin golun tekrari, bol bol uzaktan sut dene. Frikik golleri, evet yapman gereken sadece bunlar. Hee serbest oynamayi unutma. Bir, iki calim yetmez uc tane calim atman lazim !. Bunlari yapmalisin, hata Maradona gibi kendi yari alanindan butun oyunculari gecerek, ustune kaleciyi calimliyarak gol atman lazim. Bunlari yap Elano. Artik sade oynamani istemiyoru(z). Fazla mi birsey istedik, yapmalisin. Messi gibi " 4 " gol atmayi unutma sakin !. Unutmadan Fenerbahce macinda mutluka gol at " gercek Galatasaray'li olmak icin ". Lincoln gibi top sektirmeyi unutma. Maradona gibi kafanlada sektir. Hadi kolay gelsin...

Emre belozoğluunun yarısı kadar oynasa yeter.

Madem o başlığı açmışsın, Elano'da olumlu yönde birşeyler gördün ki bunları yazdın. Fikrin nasıl değişiyor anlamadım? :confused:

Olumlu bişey görmedim sadece fizik oalrak hazır olmadığı için performansının düşük olduğunu sanmıştım aylar yıllar geçti elano değişmedi.KOnuyu oku ordada bunlar yazıyor.

Barış %80 le oynuyor işte.

Ben de sahaya çıkarım ben de bana gelen her pası hiç dikine oynamam hep gördüğüm en yakın kişiye atarım hiç riske girip dikine oynamam benim de pas yüzdem %100 olur şimdi ben iyi oyuncu mu olurum bu durumda hayır. Barış'ın böyle yaptığını söylemiyorum ama ben de böyle yaparsam benim de pas yüzdem yüksek olur demeye getiriyorum. En yakın örnek Maldonado pas yüzdesi süper denildi buraya geldi dikine oynadığını görmedim adamın, dedim hakkaten yüksekmiş Allah için.

Ayrıca Barış'a burada yanındaki adama pas vermiyor diye neler denildiğini ben biliyorum bana Barış bu kadar oynuyor Elano'dan iyi deme sakın dostum (Barış'a laf atmıyorum sadece örneklendirdim).

Elano yerine emre çolak etkisiz kalsın daha iyi en azından genç :S

Bu adamı diğerlerinden ayıran en önemli özellik sezon başı kampında yer almamasıdır. Daha önceden alabilseydik farkı görürdünüz.

Ben de sahaya çıkarım ben de bana gelen her pası hiç dikine oynamam hep gördüğüm en yakın kişiye atarım hiç riske girip dikine oynamam benim de pas yüzdem %100 olur şimdi ben iyi oyuncu mu olurum bu durumda hayır. Barış'ın böyle yaptığını söylemiyorum ama ben de böyle yaparsam benim de pas yüzdem yüksek olur demeye getiriyorum. En yakın örnek Maldonado pas yüzdesi süper denildi buraya geldi dikine oynadığını görmedim adamın, dedim hakkaten yüksekmiş Allah için.

Ayrıca Barış'a burada yanındaki adama pas vermiyor diye neler denildiğini ben biliyorum bana Barış bu kadar oynuyor Elano'dan iyi deme sakın dostum (Barış'a laf atmıyorum sadece örneklendirdim).

Elano ileri mi oynuyor..

haha..

Dünkü maçtan şaka değil gerçek bilmiyorum siz nasıl maç izliyorsunuz.

İleri oynama o elanonun attığı çoğu isabetsiz olan uzun top şişirmelerse bilemiyorum artık.

Elano'yu öve öve bitiremiyorlar ya burada. "Uzun pasları mükemmel"miş, "başkası atamaz"mış öyle falan diye. Hakan Balta ve Arda daha güzellerini attı dünkü maçta. Sonucunda da gol oldu iki pas da. İşte top şişirmekle pas arasındaki fark burada. Uzun pas atarsın, gol olur; top şişirirsin, gol ölür. Elano resmen öldürüyor topları. Markajdaki adama top şişiriyor. Yerden atılması gerekirken şişiriyor. Kanatlara şişiriyor. Pas takımı aslında topu havaya kaldırmaz normalde. Bu adam ise tam tersi.

İkinci efsane de malum, "dikine oynuyor" Elano. 41 pasın 31'ini arkasındaki adamlara atmasını nasıl açıklayacak peki bu insanlar. 10 tane de önündeki adamlara atmış ancak al-ver pasları da var içinde. Mehmet Topal'la aynı derecede ileriye oynuyorsan ve daha isabetsiz oynuyorsan, orada sorun vardır. İnkar edende de sorun vardır.

Ayrıca topla ilerleyememesini açıkladım burada kaç defa. Dribbling sıfır adamın. Bunun üzerine özgüven problemi de eklenince sonuç normal. Şaşırmamak gerekiyor. Bu adam Brezilya'da da aynı bu şekilde oynuyor. Durduğu yerden top şişirmece. Sağ kanat oynarken, sağ koridoru kullanamıyor mesela. Sürat yok, çalım yeteneği yok. Çok normal dribblingi olmaması.

Geri pas yapmayı seven orta saha oyuncularımıza bakarsak bunlar Mehmet Topal, Barış ve Mustafa Sarp'tır. Dikine en fazla oynayanlar da Ayhan ve Elano. Söylediklerinin şaka olduğunu söyle bana. :o

Arkadaşın maç seyretmediğine kanaat getirdim artık. Elano'ya dikine oynamıyor dedi ya :2aloh1:

Beğenmediğiniz Fener maçında bile 50-60 metre 4-5 tane pası var adamın. Yuh artık ya bunu da duydum ya :)

Dünkü maçtan şaka değil gerçek bilmiyorum siz nasıl maç izliyorsunuz.

İleri oynama o elanonun attığı çoğu isabetsiz olan uzun top şişirmelerse bilemiyorum artık.

Allah aşkına bana 2 maç dışında isabetsiz uzun topunu söylesene Elano'nun. Seni bu konuda her türlü kapak yaparım. Al video yapmıştım baştan sona seyrette gör uzun topları, dikine pasları. Gözün pas görsün biraz.

YouTube - Elano Blumer 2009-2010 (Part 1)

YouTube - Elano Blumer 2009/2010 (Part 2)

Yahu nesiniz siz böyle laftan anlamıyorsunuz elano ileri oynar dediniz geri olduğunu kanıtladım. :D

Hala daha konuşuyorsunuz.Ha bu arada taktiğimiz uzun pas atmak değil kısa paslar yapmak.Uzun pas sadece boşta kaçan adama atılır elano arada yapıyor bunu ama çoğunlukla markajdaki adama yapıyor onun kadar denese daha iyi yapar herkes neill daha iyiy apıyor mesela.

Yahu nesiniz siz böyle laftan anlamıyorsunuz elano ileri oynar dediniz geri olduğunu kanıtladım. :D

Hala daha konuşuyorsunuz.Ha bu arada taktiğimiz uzun pas atmak değil kısa paslar yapmak.Uzun pas sadece boşta kaçan adama atılır elano arada yapıyor bunu ama çoğunlukla markajdaki adama yapıyor onun kadar denese daha iyi yapar herkes neill daha iyiy apıyor mesela.

:2aloh1: Markajda ki adama atıyor ha Elano ve arada atıyor boşa kaçan adama :2aloh1:

Tamam kardeşim tartışma bitmiştir, sana hayatında mutluluklar :2aloh1:

Krize girdim gece gece :2aloh1:

:2aloh1: Markajda ki adama atıyor ha Elano ve arada atıyor boşa kaçan adama :2aloh1:

Tamam kardeşim tartışma bitmiştir, sana hayatında mutluluklar :2aloh1:

Krize girdim gece gece :2aloh1:

Bende sen elano dikine oynuyor diyince girmiştim. :o

Tabi bunu göremeyen bir adamın onları görmesinin imkanı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt