#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Bende sen elano dikine oynuyor diyince girmiştim. :o

Tabi bunu göremeyen bir adamın onları görmesinin imkanı yok.

Tamam canım kardeşim videolar yalan, hepsi montaj itiraf ediyorum. Maçlar yalan, Rijkaard görmüyor Elano'nun geride oynadığını ve bu adama katlanıyor her maç eee ne de olsa Elano değil mi Rijkaard'tan büyük baksana Rijkaard bile kabullenmiş bu durumu. Elano'nun uzun topların hepsi rakibe, pasları dikine değil ve Barış'tan da kötü, Elano futbolcu değil. Sen bile daha iyisin Elano'dan.

Forumda da bir tek sen anlıyorsun futboldan. Seni gerçekten adam yerine koyup tartışanda kabahat. Elano'ya haksız yere bok atmaktan başka birşey yaptığın yok. Gerçekleri bildiğin halde yalan dolana devam etmek nasıl bir duygu inan bilmiyorum, Allah bana bu duyguyu yaşatmasın.

Allah göz vermiş, kulak vermiş, beyin vermiş. Bunları doğru yerde doğru zamanda doğru şekilde kullandırmayı nasip etsin herkese.

Sen de böyle devam et kardeşim.

Tamam canım kardeşim videolar yalan, hepsi montaj itiraf ediyorum. Maçlar yalan, Rijkaard görmüyor Elano'nun geride oynadığını ve bu adama katlanıyor her maç eee ne de olsa Elano değil mi Rijkaard'tan büyük baksana Rijkaard bile kabullenmiş bu durumu. Elano'nun uzun topların hepsi rakibe, pasları dikine değil ve Barış'tan da kötü, Elano futbolcu değil. Sen bile daha iyisin Elano'dan.

Forumda da bir tek sen anlıyorsun futboldan. Seni gerçekten adam yerine koyup tartışanda kabahat. Elano'ya haksız yere bok atmaktan başka birşey yaptığın yok. Gerçekleri bildiğin halde yalan dolana devam etmek nasıl bir duygu inan bilmiyorum, Allah bana bu duyguyu yaşatmasın.

Allah göz vermiş, kulak vermiş, beyin vermiş. Bunları doğru yerde doğru zamanda doğru şekilde kullandırmayı nasip etsin herkese.

Sen de böyle devam et kardeşim.

Off yeter yaa sana daha fazla laf anlatmak için uğraşmıyacağım mesajlarımdan alıntı yapma artık cevap vermiyeceğim.

Arkadaş ispat istiyorsunuz, destekli eleştirin diyorsunuz; aynen onu yapıyoruz. 41 pasın 31'ini arkasındaki adamlara atmışsa, en çok pas verdiği ilk 3 adam sırasıyla Hakan Balta, Neill ve Caner ise(26 pas vermiş üçüne); bu adamın dikine oynadığını söyleyebilir miyiz? 4 pasından 3'ünü geriye atmış. Mehmet Topal'ı bu yüzden eleştirmiyor muydu bu taraftar? Kaldı ki ön libero olmasına rağmen eleştiriyordu hem de. Şimdi aynı oranda ileri oynuyor 2 oyuncu da. Mehmet Topal daha isabetli pas yapıyor ancak. Yine de Mehmet Topal kötü, Elano iyi. Bu yolda devam edin, aferin.

Arkadaş ispat istiyorsunuz, destekli eleştirin diyorsunuz; aynen onu yapıyoruz. 41 pasın 31'ini arkasındaki adamlara atmışsa, en çok pas verdiği ilk 3 adam sırasıyla Hakan Balta, Neill ve Caner ise(26 pas vermiş üçüne); bu adamın dikine oynadığını söyleyebilir miyiz? 4 pasından 3'ünü geriye atmış. Mehmet Topal'ı bu yüzden eleştirmiyor muydu bu taraftar? Kaldı ki ön libero olmasına eleştiriyordu hem de. Şimdi aynı oranda ileri oynuyor 2 oyuncu da. Mehmet Topal daha isabetli pas yapıyor ancak. Yine de Mehmet Topal kötü, Elano iyi. Bu yolda devam edin, aferin.

içindeki elano sevgisini biliyoruz serhat kendini yorma boşuna:asd:

Arkadaş ispat istiyorsunuz, destekli eleştirin diyorsunuz; aynen onu yapıyoruz. 41 pasın 31'ini arkasındaki adamlara atmışsa, en çok pas verdiği ilk 3 adam sırasıyla Hakan Balta, Neill ve Caner ise(26 pas vermiş üçüne); bu adamın dikine oynadığını söyleyebilir miyiz? 4 pasından 3'ünü geriye atmış. Mehmet Topal'ı bu yüzden eleştirmiyor muydu bu taraftar? Kaldı ki ön libero olmasına eleştiriyordu hem de. Şimdi aynı oranda ileri oynuyor 2 oyuncu da. Mehmet Topal daha isabetli pas yapıyor ancak. Yine de Mehmet Topal kötü, Elano iyi. Bu yolda devam edin, aferin.

Onun adı Mehmedo Blumer olsaydı gör sen,nasıl korurlardı

Elano bu takimin anahtar oyuncularindan biri olacaktir! bundan hic suphem yok.. sabir ve zaman lazim bu takim gelecek yil rekorlar kirmaya adaydir benim gozumde.

iki uc tane takviye lazim (ve elbette kalede bir kahraman dogmasi lazim artik)

Elano Manisa maçında yıldızlaşacak.

Parasi ile rezil olan bir kulup bilirdim ulke sinirlari icerisinde, simdi 2'ye dogru gidiyo bu rakam. Sizde bu projenin destekcilerisiniz. Aynen devam millet. Elani gibi super starlari Berkinlere tercih etmeye devam.

Parasi ile rezil olan bir kulup bilirdim ulke sinirlari icerisinde, simdi 2'ye dogru gidiyo bu rakam. Sizde bu projenin destekcilerisiniz. Aynen devam millet. Elani gibi super starlari Berkinlere tercih etmeye devam.

Fb lilerin 10 yıla yakın bir kabus dönemi olmuştu. O dönemde alabilecekleri en pahalı yerli ve yabancı yıldızları, en isim yapmış futbolcuları takımlarına kattılar.

Yinede her sezon kabustan kurtulamadılar. Yap boz tahtasına döndüler. Sahada gezinen ruhsuzlar ordusu oluşturdular. Neden öyle olduklarını şimdi anlyorum. Yıldız diye sahada gezinmekten başka bir iş yapmayan. Takım değil, güzel futbol değil, artist tutmaya başlayan oldukça bu tür kabus dönemlerini her takım yaşar.

İşte Elano'ya hala destek verenler burada. Utanmasalar Galatasaray takımı kötü o yüzünden Elano yeteneklerini gösteremiyor diyecekler neredeyse.

Yahu onu bunu bırakın da, Elano bütün sezon tesadüfen gol attığı Panathinaikos maçı hariç kaç maç kazandırmış, biri bana onu söylesin? Dünya kupasını düşündüğü için sakatlanmayayım diye oynamıyor, sezon boyu da oynamadı, adam ekmek yediği kulübe ihanet ediyor ve benim takımımın taraftarı hala delicesine Elano'yu savunuyor. Bence Diyarbakır maçında Arda yerine Elano ıslıklanmalıydı ama nerede o mantık? Arda'ya yapılanlar ayıbın daniskasıdır, taraftar profilimizin 2000'den bu yana hızla cahilleştiğinin, sıradanlaştığının göstergesidir resmen. İyiyle kötüyü, suçluyla suçsuzu ayırtedemeyen, sezonun en önemli maçında takımı yalnız bırakıp maçı seyreden, geriye düştükten sonra da rakip takımın taraftarını dinleyen seyirci benim gözümde zavallıdır. Bu seyirciye, bu taraftara da Elano, Jo, Leo Franco, Mehmet Topal, Mustafa Sarp, Barış'lar layıktır.

Arkadaş ispat istiyorsunuz, destekli eleştirin diyorsunuz; aynen onu yapıyoruz. 41 pasın 31'ini arkasındaki adamlara atmışsa, en çok pas verdiği ilk 3 adam sırasıyla Hakan Balta, Neill ve Caner ise(26 pas vermiş üçüne); bu adamın dikine oynadığını söyleyebilir miyiz? 4 pasından 3'ünü geriye atmış. Mehmet Topal'ı bu yüzden eleştirmiyor muydu bu taraftar? Kaldı ki ön libero olmasına rağmen eleştiriyordu hem de. Şimdi aynı oranda ileri oynuyor 2 oyuncu da. Mehmet Topal daha isabetli pas yapıyor ancak. Yine de Mehmet Topal kötü, Elano iyi. Bu yolda devam edin, aferin.

Mehmet Topal bu takımın açık ara en yeteneksiz ve en kötü futbolcusu. Maç başına ileri attığı top sayısı 5'i geçmez. Sağa sola attığı paslarında koşuyoluna gittiğini görmedim, ya adamın gerisine düşer, ya da havadan attığı için pası alan oyuncu kontrol edene kadar rakip yerleşir. Bu kadar verimsiz, bu kadar ne yaptğını bilmeyen, bu kadar yeteneksiz pas atmaktan aciz adamın bu takımda ne işi var anlamıyorum. Böyle adamlar yüzünden takım da sıradanlaşıyor.

Mehmet Topal bu takımın açık ara en yeteneksiz ve en kötü futbolcusu. Maç başına ileri attığı top sayısı 5'i geçmez. Sağa sola attığı paslarında koşuyoluna gittiğini görmedim, ya adamın gerisine düşer, ya da havadan attığı için pası alan oyuncu kontrol edene kadar rakip yerleşir. Bu kadar verimsiz, bu kadar ne yaptğını bilmeyen, bu kadar yeteneksiz pas atmaktan aciz adamın bu takımda ne işi var anlamıyorum. Böyle adamlar yüzünden takım da sıradanlaşıyor.

Mehmet Topal bu takımda ne yapacağını bilen oyuncuların başında gelir. Yetenek dediğin ise fazlasıyla var. Kolay top kapıyor, zor top kaybediyor. Ayağından top kaybettiği maç başına 1 tanedir en fazla. Pas mevzusu farklı bir olay. 4-3-3 ön liberosundan ne bekliyor bu insanlar? %85 isabet oranıyla oynuyor adam. Elano kadar ileri atıyor topu. Daha ne yapacaktı ki?

mehmet topalı kötüleyeceğinize maçta uyuyan elanoya laf yazın.

Fenerbahçe ile hiç bir alakamız bile yok Elano dikine oynamıyordan girdiniz Fenerbahçe'den çıktınız hadi bakalım hayırlısı siz burada takılın ben daha size cevap yazmıyorum. Siz kendinizi kandırmaya devam edin yalan şeylerle. Allah büyüktür, kim haklı kim haksız elbet ortaya çıkacak bir gün.

Sanki orta sahamızda Xavi, İniesta, S.Keita gibi oyuncular varda bi Mehmet Topal sırıtıyor.

41 pasin 31'i arkaya atmis. Daha da kötüsü ileriye oynadigi 10 topun 9'unuda rastgele sisirip rakibe atmistir.

Nedir arkadaş sizin bu Elano ile alıp veremediğiniz ya? Ya tamam Elano çok kötü oyuncu tamam lanet olsun aldığımız güne.Eee ne olcak? Ne tartıştık biz bütün yıl ya?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt