#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Peki Aykut o topa düzgün vurmasa ne olurdu ? Orta sahada en az 3 tane Manisalı vardı.Ki bu tip pozisyonları çok yaşıyoruz.Hatırlarsanız kaleciye geri pas atmayalım diye dua ediyorduk bir ara.

suyunun suyunun suyu gibi oluyor. aykut kötü vurursa ne adammış derim , bi zahmet o da usturuplu vursun

Ligt bitti bir tane elle tutulur şey yapmadı.Bu nasıl iştir anlamadım:D

suyunun suyunun suyu gibi oluyor. aykut kötü vurursa ne adammış derim , bi zahmet o da usturuplu vursun

Öyle bir şey yok işte kaleciyi o duruma sokamazsın sen.Kötü top atarsan hata yapma olasılığı yüksektir.Kaleciye dönmek son seçenek olmalı her zaman.Aykut düzgün vurmasa(ki genelde yapabiliyor bunu) o pozisyon kesinlikle gol olmazdı.Ki tartışmamız gereken tek pozisyon değil genel performansı.

Öyle bir şey yok işte kaleciyi o duruma sokamazsın sen.Kötü top atarsan hata yapma olasılığı yüksektir.Kaleciye dönmek son seçenek olmalı her zaman.Aykut düzgün vurmasa(ki genelde yapabiliyor bunu) o pozisyon kesinlikle gol olmazdı.Ki tartışmamız gereken tek pozisyon değil genel performansı.

Boşa anlatmaaa.Bu forumda 8-10 tane artık psikopatlığa ulaşmış Elano fanatiği var.Ne yapsa ne etse Elano onların gözünde en üstte.

yahu orda aykuta kötü top atılmadıki, sıkışacağı bir durum yoktu ortada. Aykut orda topu kötü kullanırsa, bu hata topu ona atanın kabahati mi olucak?

genel performansı kötü o ayrı konu zaten.

Iyi calisti, gayret gösterdi ve savasti. Ah bide o golü atabilseydi, kismet diyelim.

Sene başından beri bir şey yapmadığını anlatmaya çalışıyorum

arkadaşla benim muhabbetime ortadan bodoslama dalarak yapılmaz bu iş. benim körü körüne Elano yu savunmak gibi bir derdim yok. adamın formu performansı vasat olduğunu gösteriyor zaten. ama gelecek için umutluyum, takım olgusunun oturmasıyla daha iyi işler yapıcağına inanıyorum.

Gol attırdı neredeyse bi tane de atıyordu.. Ama istenen seviyede olduğunu söylemek mümkün değil.. Seneye bu takımın en kilit ismi olacaktır...

yahu orda aykuta kötü top atılmadıki, sıkışacağı bir durum yoktu ortada. Aykut orda topu kötü kullanırsa, bu hata topu ona atanın kabahati mi olucak?

genel performansı kötü o ayrı konu zaten.

Ya 60 mt.den kalecine pas atıyorsun takıca ilerideyken,göğsüne kondursan ne olur,hareket komple yanlış.

Ya 60 mt.den kalecine pas atıyorsun takıca ilerideyken,göğsüne kondursan ne olur,hareket komple yanlış.

nesi yanlış senin söylediğin kadar, takımca ilerdeyken o topu orda kaptırsan asıl tehlikeyi o zaman yaşayacaksın zaten. kontra yesen nolucak o zaman? yine Elano suçlu. boşta adam göremediyse geriye dönmesinde çok yanlış-doğru aramanın lüzumu yok.

bence hic birsey vermiyor takima

ozellikle 20. dkk dan sonra verigi hatali paslar takimi bitirdi resmen

Rezaletti yine ama gelişme var biraz. Yanlışlıkla da olsa asist yaptı. Şut çekmeyi falan öğrenmesi lazım. Giovani'nin asistini adeta yedi. "Al da at" dercesineydi o Giovani'nin pası. Elano'nun özgüven problemi ve beceriksizliği birleşince gol kaçtı. Mükemmel bir maç oynamış olan Mehmet Topal ve diri bir Ayhan bu takımı götürür bundan sonra. Elano'ya gerek olmadığını herkes anlamıştır bence.

Bence iyi oynadı.

Rezaletti yine ama gelişme var biraz. Yanlışlıkla da olsa asist yaptı. Şut çekmeyi falan öğrenmesi lazım. Giovani'nin asistini adeta yedi. "Al da at" dercesineydi o Giovani'nin pası. Elano'nun özgüven problemi ve beceriksizliği birleşince gol kaçtı. Mükemmel bir maç oynamış olan Mehmet Topal ve diri bir Ayhan bu takımı götürür bundan sonra. Elano'ya gerek olmadığını herkes anlamıştır bence.

Yani o şut olayını anlamıyorum sadece elano değil takımdaki çoğu adam öyle.Ne gerek var o kadar yakından abanmaya topa?

Aşırtma atmaları gerekirkende yerden vururlar.

Dediklerimi tekrar tekrar söylüyorum. Arda çıkıp Sarp girince daha ofansif görev üstlendi Elano. İyi oynamadı, kabul ediyorum ama Arda çıktıktan sonra onun sayesinde çok etkili ataklar geliştirdik. Bu adam Arda'nın serbest oynadığı zaman ön libero gibi oynuyor resmen. Bir şey daha dikkatimi çekti. Topla oynamayı hiç sevmiyor.

Bu sezonun en kötü oyununu oynadı bu akşam. Aman skora biraz katkı yapmasın. Hemen düzelme var demeye başlarsınız. Halbuki düzelme değil gerileme vardı. Tek farkı skora katkı yapmış oldu. Demekki karşı karşıya kaldığı pozisyonda top direğe değilde ağlara gitse maçın adamı ilan edecektiniz.

Dediklerimi tekrar tekrar söylüyorum. Arda çıkıp Sarp girince daha ofansif görev üstlendi Elano. İyi oynamadı, kabul ediyorum ama Arda çıktıktan sonra onun sayesinde çok etkili ataklar geliştirdik. Bu adam Arda'nın serbest oynadığı zaman ön libero gibi oynuyor resmen. Bir şey daha dikkatimi çekti. Topla oynamayı hiç sevmiyor.

topla oynayacak gucu yok ondan

onunde 20 metre var bir allahin kulu yok ilerlese onu bos ve daha cok opportunity acilacak

ama beyefendinin gucu yok gidecek 2 adim atiyor yalandan ve alakasiz biyere pas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt