#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Bu sezonun en kötü oyununu oynadı bu akşam. Aman skora biraz katkı yapmasın. Hemen düzelme var demeye başlarsınız. Halbuki düzelme değil gerileme vardı. Tek farkı skora katkı yapmış oldu. Demekki karşı karşıya kaldığı pozisyonda top direğe değilde ağlara gitse maçın adamı ilan edecektiniz.

helal

Bu sezonun en kötü oyununu oynadı bu akşam. Aman skora biraz katkı yapmasın. Hemen düzelme var demeye başlarsınız. Halbuki düzelme değil gerileme vardı. Tek farkı skora katkı yapmış oldu. Demekki karşı karşıya kaldığı pozisyonda top direğe değilde ağlara gitse maçın adamı ilan edecektiniz.

Beni şaşırtıyorsun :asd:

Paslarıda kötüye gitmeye başladı bence bu akşam rezalet kötü oynadı. Ayrıca direkten topuda cabası.

Rezaletti yine ama gelişme var biraz. Yanlışlıkla da olsa asist yaptı. Şut çekmeyi falan öğrenmesi lazım. Giovani'nin asistini adeta yedi. "Al da at" dercesineydi o Giovani'nin pası. Elano'nun özgüven problemi ve beceriksizliği birleşince gol kaçtı. Mükemmel bir maç oynamış olan Mehmet Topal ve diri bir Ayhan bu takımı götürür bundan sonra. Elano'ya gerek olmadığını herkes anlamıştır bence.

Kafamiza tas yagacak taa Izlanda'dan.

:dogrun:

Mesajı almıştır onlar zaten.

Edit.

Alamamışlar.

Bide Elano geldiği zaman 2-3 haftada bir uzaktan gol izleriz ayrıca duran toplardan da gol buluruz diye ama nafile.

Maçı canlı izledim.Bu adam resmen libero gibi oynuyor.Özellikle kendisini takip ettim.Karşı karşıya atamadı,direkte döndü.Tribündende tepkiler vardı.Ama arda dan iyi olduğu kesin

tam bir Elano hayranıyım fakat bu aksam en kötü macını cıkardı.

Bir dakka anlamadim ben Semih ciddi degil miydi yazdiginda neler oluyor. Serhat Elano'yu ovuyor Semih yeriyor bence siginaklara kosmanin vakti geldi de catti gencler.

Maçı canlı izledim.Bu adam resmen libero gibi oynuyor.Özellikle kendisini takip ettim.Karşı karşıya atamadı,direkte döndü.Tribündende tepkiler vardı.Ama arda dan iyi olduğu kesin

Arda serbest oynadığı için.

Son 2 maç dışında 'sizin tabirinizle' ön libero oynadığına katılmıyorum.

M.topal mustafa sarp elano dizilişinde oynadık çoğu maç içlerinde daha serbest olan elanoydu.

yabirakin bu sistem falan ayaklarini:)

adam gozumuzun onunde orta sahada 5 topu ust uste rakibe atti bir topu da ayaginin altindan kacirdi hala yok orda oynasa burda oynasa diyorsunuz

tamam bende cok sevinmistim geldigine fosmus

neill ede yan gozle bakmistik o da kralmis

kabul etmek cok mu zor

Son 15 dakikada oynadigi mevkide oynasin artik lutfen. Kaleye 50 metre uzak oynayinca ya geri ve yan pas ya da uzun pas zorluyor. Ceza sahasi ve cevresinde cok iyi adam.

Katılıyorum. Artık Rijkaard'ı bu konuda eleştiriyorum ben de. Tamam geride oynayabilir Rijkaard'ın da düşüncesi vardır ama bu şekilde olmuyor bence.

Elano bugün maçı ön libero tamamlasaydı bu kadar bile övülmezdi. Çünkü son 15 dakika ileriye çıktı ve 2 pozisyon oluşturdu, 1 pozisyona girdi.

Asıl o 10 dakikalık oyunu ölçüdür.Cem'in yazısını kanıtlar niteliktedir o 10 dakika.Adam rakip kaleye yakın oynadığı her maç etkili oluyor.Rezil oynadığı bir maçta sadece 10 dakika ileri çıkıyor 3 tane gol pozisyonu buluyoruz.Tesadüf mü bu?

Dediğimin çıkması beni sevindiriyor. En azından emeklerimin karşılığını alıyorum bir nevii :)

Manisa gol için yüklenmeye başlamıştı.Yani anlayacağın defansı boşladılar.10 dakikadaki yaptıklarıyla hemen gökelre çıkarmayın.

Bu da Giovani ve Kasımpaşa olayına döndü. O maçta da Kasımpaşa açıktı ondan iyi oynadı diyenler vardı ama asıl olay ondan değildi, Giovani'nin özgüven sorunu yavaş yavaş kalkıyordu ortadan. O maçtan sonra da bu görüşün doğru olduğu iyice ortaya çıktı. Elano'nun da böyle. Elano böyle ileriye yakın oynadığı her maç muhteşemdi.

Ve son birşey eklemek istiyorum. Maçı seyretmedim, sadece özetine baktım. Fakat radyodan dinleme fırsatım oldu. İlk yarı dinlediğime göre baya bir top kaybı yapıp çok kötü bir oyun ortaya koydu. İkinci yarı ise son 20 dakika felan sanırım etkili olmaya başladı. Son 15 dakikada ileride oynadı biraz zaten ve özetlerden de seyrettim 3 pozisyon birden bulmuşuz Elano sayesinde.

Tabii bu son 15 dakikada ki oyunu ilk yarıda ki kötü oyununu gölgelemez. Ön libero felan oynayabilir, alışık olmadığı mevkiilerde de oynayabilir ama geçmiş maçlarda bu kadar top kaybı felan yapmıyordu.

İnşallah iler ki maçlarda önde oynar. Artık kısa vaadeyi düşünmek lazım bu son 4 maçta. Sistemden taviz bile vermeliyiz gerekirse. Çünkü bu kısa vaadede ki başarı gelecek için önemli. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak lazım bir şekilde...

M.topal mustafa sarp elano dizilişinde oynadık çoğu maç içlerinde daha serbest olan elanoydu.

Sarp daha serbest bu gün gelir gelmez kale azında biti verdi halbuki oyuna alınış amacı farklıydı.

Valla bu adam bir şekilde kazanılcak.Bütün oyuncular çağırıldı tribünr.Jo bile alkışlandı.Bu adam kimsenin aklına bile gelmedi.Bir numarasını görmemiz lazım artık.Direğe vurduğu topuda atmalıydı.

Sarp daha serbest bu gün gelir gelmez kale azında biti verdi halbuki oyuna alınış amacı farklıydı.

O benimde dikkatimi çekti bu maçta istisna oldu.Sanırım rijkaard önde pres yapmak için almış zira.Çünkü önde felan koşturup durdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt