#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano'dan bir halt olmaz.

...diyebilirim, ama adam acaba yanlış yerdemi oynuyor onuda bilemiyorum. Belki kaliteli orta saha oyuncuları gelirse daha iyi oynayabilir. Ancak yaptıklarını beğendiğimi söyleyemeyeceğim... Nasıl milli takımda bu çocuk anlamıyorum...

Emir'i görünce aklıma hep Lucas Neill geliyor :asd:

Arda cıktı, Sarp girdi.

Anlamadım sey:

----Topal------Elano------

----------Sarp------------

Elano niye defansiv olarak oyantiıdı?

Arda cıktı, Sarp girdi.

Anlamadım sey:

----Topal------Elano------

----------Sarp------------

Elano niye defansiv olarak oyantiıdı?

Sarp olayı anlayana kadar biraz zaman geçti

Sarp'ın halt yemesi ama sonra Elano ileri geçti ve etkili oldu son pozisyonlarda

Kafama takılan 2 şey var.Birincisi Rijkaard skor 2-0'ken neden hala bu adam yerine Mustafa Sarp'ı hücum oynatıyor?Mustafa'nın hücum oynamak neyine?

İkincisi de bu adam sanırım Galatasaraylılığı benimseyememiş.Yani biraz vurdumduymaz havası var.Sanki oynadığı takım kendisinin değilmiş de başkasının takımıymış zorla oynuyormuş gibi,isteksiz.Çektiği şutların kaleye gideceğine dağlara taşlara gitmesi de bence bu yüzden.Adam inanarak oynamıyor,motive olamıyor.Seneye kalmalı mı gitmeli mi çok tereddütüm var.Sağlam bir orta sahada bu adam coşabilir ama ihtimallere göre konuşursak işimiz yaş.

Elano'nun kalitesi tartışılır mı tartışılmaz mı bilemem ama Galatasaray takımına yaramadığı kesindir.

Valla gün sayıyorum sezon sonu gidecek diye o derece

2-0'dan sonra M.Sarp'ı,Elano'nun önünde oynatmasının sebebi,M.Sarp'ın önde pres yapmasını istemesindendir.

Maçın sonlarına doğru Elano'yu ileriye alıp M.Sarp'ı geriye geçti.

Valla bu adamın kalmasını sırf istikrar olmasını istediğim için istiyorum...

Yoksa satsa bizimkiler zerre üzülmem :D

Bu adam nasıl Brezilya Milli Takımında oynuyor anlamıyorum

Brezilyanın oyuncusu olduğunu hiç gösteremiyor.

ardayla birlikte yollar bizim bu taraftar sene sonu yerlerinede işte bi castillo bide yerli özer hurmacı tarzı vasat biri tamam servetler topallar kazmalar gülleler ardayı sevmeyenler takımı böyle istiyor. bu gidişle olurda. 4 haftada takımın anasını ağlattı bu taraftar. utanıyorum 105 yıllık tarihte bir ilk bu

Brezilyanın oyuncusu olduğunu hiç gösteremiyor.

alex çok gösteriyor demi? kocaman poposuyla 2 pas atıyor 2 de çalım atıyor sheriff ve twente gibi takımlara hagimizden bile iyi oluyor. elanoyu ya kimse izlemedi şöle 5-6 maç arka arkaya yada biz anlamıyoruz. bu adam 90 dakika Galatasarayda oynuyor yani gidipte amatör küme sincansporda oynamıyor ki. oynatırlar mı vasat olsa. adamdan siz messilik beklerseniz klasmanı o değil ki. elanoya kötü diyenlerin çoğunluğu mevkisini bilmiyor daha. tamam kabul elano tam verim vermiyor ruh gibi olduğu zaman çok ama elanoyla m.sarpı veya özer hurmacı gibi bir vasatı aynı kefeye koymayın çok yazık...

Alex milli takımda oynamıyor ki göstermesine gerek yok.

Alex milli takımda oynamıyor ki göstermesine gerek yok.

alex brezilyanın ilk 11inde maça dahi çıksa brezilya 10 kişi oynar alex ezilir büzülür o hızın yanında sadece 2 tane pas atar oda dünya kupasında yenmeyecek kadar dandik paslar olur keşke gitsede görsek rezilliğini 33 yaşındaki adamı herkez ilah yaptı ona yanarım hagi 32 yaşındaykende seneye biter 6 aya biter şimdi iyi 1 ay sonra yapamaz edemez çok dendi çok...beğenilmeyen sergen yanlış anlamayın alexi 3e katlar

alex brezilyanın ilk 11inde maça dahi çıksa brezilya 10 kişi oynar alex ezilir büzülür o hızın yanında sadece 2 tane pas atar oda dünya kupasında yenmeyecek kadar dandik paslar olur keşke gitsede görsek rezilliğini 33 yaşındaki adamı herkez ilah yaptı ona yanarım hagi 32 yaşındaykende seneye biter 6 aya biter şimdi iyi 1 ay sonra yapamaz edemez çok dendi çok...beğenilmeyen sergen yanlış anlamayın alexi 3e katlar

Kimler oynuyor,Alex gözü kapalı oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt