İsmail Aysal
Parçalı Üye
- 25 Ocak 2009
- 2.584
- 583
- 1.853
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
manisa macında bu adamı gören oldumu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben gördüm kale dibinde topu diree vurdu^aka bir tarafa geride oynayam1yor Elano, ileri ç1kt11nda daha etkili olduunu dün de gördük.
Elano gibi bazı oyuncuların Dünya Kupası'na şartlanmış gözüktüğünün sorulması üzerine de tecrübeli teknik adam, şöyle cevap verdi; "Elano'nun Dünya Kupası'nı düşündüğüne katılmıyorum. Maçta ilk yarı çok hızlı başladık. İkinci yarı biraz takım olarak tuttuktuk. Elano'nun maçın başında müthiş topları vardı. Takımın bir parçası olan Elano'yu öyle görmüş olabilirsiniz."
Geldiğinde oyunu çift yönlü oynuyor falan ayaklarına yatıyorduk.Geride oynayamayınca bu adam ileride oynar demek ne kadar mantıklı.Bu ne olursa olsun Elano'nun yanlış bir transfer olduğunun göstergesidir.
Ben Elano'nun Dünya Kupasın'dan sonra iyi paraya okutup yerine ihtiyaç dahilinde adam almamızı beklerim.Çünkü şampiyonlar ligi vizesi alamazsak bu yıl transfer bütçemiz pek kabarık olmayacak gibi.
Oyunu çift yönlü oynamaktan kastınız nedir ? Orta sahanın tam ortasında oynayıp ha babam ileri ha bambam geri deli danalar gibi koşturup, bir sürü top çalıp, ileriye de aynı zamanda çıkıp bir sürü pozisyon oluşturmak mıdır ?
Oyunu çift yönlü oynamaktan kastınız nedir ? Orta sahanın tam ortasında oynayıp ha babam ileri ha bambam geri deli danalar gibi koşturup, bir sürü top çalıp, ileriye de aynı zamanda çıkıp bir sürü pozisyon oluşturmak mıdır ?
Xavi, fabregas, sneider, tarzı adam olmak çift yönlüdür.
Tabi kıyasladığın adamlara bak deme.O kadar üstün olmasını beklemiyorum 1 gömlek altı olmasını bekliyorum.Xavinin Barcelonadayken tek ön libero oynadığı maçlar var.Elano şuan en geride m.topalın bölgesinde bile oynamıyor.bi ilerisinde oynuyor oda Arda orta sahaya geçti diye yoksa en ileri adam elano oluyor bu takımda.Sizin ilerde oynamasından kastınız nedir bilmiyorum forvet arkası pozisyonu yok bu orta 3lüde.
M.city dizilişinde araştırma yaptımda elano bariz forvet arkası oynamış.Demekki yanlış transfer ve 4-3-3 uygun değil.
arkadas Lincoln Elano'dan kat kat fazla defansa yardimci oluyordu. yigidi öldür hakkini yeme. o arkadan sinsice gelip caldigi toplarin haddi hesabi yok.
Elano bu dediğin vasıflarının hiçbirini tam yapamıyor.Evet biraz o biraz o ama hiçbiri tam değil.Ayhan'ı oynatmasını beklerdim şahsen.Benim 8 milyon Euro'ya aldığım adam beklediğim verimi sergileyemiyorsa eleştirme hakkımız olmalı,zira Adnan Polat bile diyor.
Seneye daha iyi olur mu olabilir ama ben ihtiyaçımız doğrultusunda satılması taraftarıyım.
İki yönlü falan bırak iki yönlü oynamanın temel prensibi oyunu istemektir,mücadele etme isteğidir.Elano'da yok maalesef.

Elanodamı mücadele etme isteği yok?
![]()