#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

carls_linc_buyuk.jpg

25.10.2009+fb-gs+Elano-Gokhan+Gonul.bmp

Tercih ederim.

Lincoln Omer'e dalmisti hatirlarsan tabi hatirlamazsin cok uzun yillar oldu.

Atletico Madrid, Panathinaikos, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi maçlar büyük maça girmiyor mu ?

Ayrıca dribbling konusuna da katılmıyorum. Antalyaspor'a karşı dakika 90'larda 5 kişiyi ipe dizdiğini, Dinamo Bükreş'e karşı orta sahadan bir çok kez yardırdğını, Beşiktaş maçında soldan yardırıp orta ile Barış'ı pozisyona soktuğunu ve aynı şekilde gene Beşiktaş maçında golden önce 60-70 metre top sürüp golü hazırladığını, Gençlerbirliği maçında topu saklayıp Keita'nın kaçmasını bekledikten sonra süper bir pas atarak takıma galibiyeti getirdiğini felan unutuyoruz tabii. Bunların hepsi yalan.

**Bana sakın niye bu kadar maç saydın daha yok mu felan demeyin, Elano orta saha oyuncusu, dribbling öncelikli işi değil. Ayrıca bu maçların hepsinde orta sahanın en ofansif adamıydı bunu da hatırlatayım.

Boyle her hareketini not edecek olursan kasımpasalı yekta'yı da izlesen bir suru hareketi cıkar bir sezon boyunca. Hatta bunlardan daha fazla cıkar.

Geciniz...

2 mac oynayacak 20 mac yatacak bizim elano hayranları da super elano diyecek.

Boyle her hareketini not edecek olursan kasımpasalı yekta'yı da izlesen bir suru hareketi cıkar bir sezon boyunca. Hatta bunlardan daha fazla cıkar.

Geciniz...

2 mac oynayacak 20 mac yatacak bizim elano hayranları da super elano diyecek.

Güzel insan, sevgili abiciğim;

Arkadaş dribbling yapamıyor demiş, ben de dribbling yaptığı maçlardan örnekler verdim, top sakladığı maçlardan örnekler verdim. Bunun neresi her hareketini not alma oluyor ?

mehmet demirkol bu foto hakkında kavga etse daha iyiydi demişti,o zaman kızmıştım ama,şimdi bakınca cidden insanın sinirlerini bozuyor

Ne garip adamsınız yahu kavga etse çirkef taraftara artistik yapıyor dersiniz etmese yine suç atarsınız.

Arda ettide oldu neler dediniz yok şımardı havalandı kabadayı bilmem ne.

Barış yaptı aynı şeyi demediğinizi kalmadı.-Kaldıki barışın orda ayağına dalma düşüncesi yoktu sertçe topu uzaklaştırmak istedi dikkatli bakarsanız o noktada top olduğunu görürsünüz.

Şimdiden söyleyeyim. Vasat oynayacak.

Kardeş sen bu Elano 'nun oyununu kişiselleştirdin resmen.İyi oynar kötü oynar her atılan mesaja davacı avukatı gibi cevap veriyosun.:mad:

Bence Avrupa maçlarında fena oyun sergilemedi.Elano 'yu savunmuyorum hatta iyi niyetli olduğuna da inanmıyorum.Tek amacının dünya kupası olduğunun , sakatlanmamak için ikili mücadelelere girmediğinin ve şirin gözükmek için birkaç güzel pas attığının da farkındayım. ;)

Kardeş sen bu Elano 'nun oyununu kişiselleştirdin resmen.İyi oynar kötü oynar her atılan mesaja davacı avukatı gibi cevap veriyosun.:mad:

Bence Avrupa maçlarında fena oyun sergilemedi.Elano 'yu savunmuyorum hatta iyi niyetli olduğuna da inanmıyorum.Tek amacının dünya kupası olduğunun , sakatlanmamak için ikili mücadelelere girmediğinin ve şirin gözükmek için birkaç güzel pas attığının da farkındayım. ;)

O kadar da değil. Elano İsa'nın atletleri grubuna üye, dinine de çok bağlı bir insan. Böyle birşey yapması kiliseden ezan sesi duymak gibi birşey heralde... Yani imkansız :)

O kadar da değil. Elano İsa'nın atletleri grubuna üye, dinine de çok bağlı bir insan. Böyle birşey yapması kiliseden ezan sesi duymak gibi birşey heralde... Yani imkansız :)

Dinine bağlı öyle çok insan gördüm ki tövbe tövbe.Konuşturmayın beni Elano denen oyuncu dışarıya şirin gözükmeye çalışan ama özünde çok sinsi biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt