#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Görünen bir köy vardır, o köyü sen başka ben başka göremeyiz değil mi ?

Ama bu sana dalga geçme hakkını vermez.Canınız sıkılınca 2-3 oyuncu eleştirin falan ne oluyoruz .O zaman uğrama bu topiğide insanlarıda sinir etme kendini de.

Başkalarının haklı olma ihtimali var ama bokunu çıkarmaya gerek yok.Senin bir görüşün vardır bunu yazarsın bir defa sonra çıkarsın.Aynı şeyleri 200 defa yazarsan karşındaki de sana 200 defa cevap verir.Topik topiklikten çıktı 2-3 aydır.Onur'la Serhat Elano şöyle Elano böyle diye eleştiri yapıyor,biz cevap veriyoruz.Sonra aynı şeyleri tekrar yazıp yazıp insanları zıvanadan çıkarıyorlar burda.

Çölde birbirini kayıp etmiş,bulamayan insanlar gibi,asla aynı yerde buluşamayacaksınız.O zaman neden biriniz geri çekilmiyor ki.

Ama bu sana dalga geçme hakkını vermez.Canınız sıkılınca 2-3 oyuncu eleştirin falan ne oluyoruz .O zaman uğrama bu topiğide insanlarıda sinir etme kendini de.

O lafın neresinden çıkardın dalga geçme anlamını ? O laf gerçek bir laf. Bu konuda ki bazı arkadaşlar durup durup aynı şeyleri yüzlerce defa tekrarlıyorlar. Eleştri değil, eleştirinin ötesinde şeyler yapıyorlar. Hem sen niye o lafa takıldın ki bu kadar ?

O lafın neresinden çıkardın dalga geçme anlamını ? O laf gerçek bir laf. Bu konuda ki bazı arkadaşlar durup durup aynı şeyleri yüzlerce defa tekrarlıyorlar. Eleştri değil, eleştirinin ötesinde şeyler yapıyorlar. Hem sen niye o lafa takıldın ki bu kadar ?

Canım sıkıldı açıkcası sanki biz Galatasaray'ın kötülüğünü düşünen insanlarızda.Madem bu kadar sinirleniyorsun gelme kardeşim buraya.Siz savunmaya geçmeyince insanlarda daha az uğrar buraya.

Canım sıkıldı açıkcası sanki biz Galatasaray'ın kötülüğünü düşünen insanlarızda.Madem bu kadar sinirleniyorsun gelme kardeşim buraya.Siz savunmaya geçmeyince insanlarda daha az uğrar buraya.

Biz niye savunmaya geçiyoruz pekii ? Durduk yere savunmaya geçilir mi sence ?

kaptan takim arkadsaini tartakliyor ve elano tartisiliyor:)

Çölde birbirini kayıp etmiş,bulamayan insanlar gibi,asla aynı yerde buluşamayacaksınız.O zaman neden biriniz geri çekilmiyor ki.

Ben de diyorum ki biz bu adamların Elano hakkındaki fikirlerini öğrendik.Onlar bu fikirlerini tekrar tekrar yazmazlar ise Elano'yu savunan kesim de durmadan savunma moduna girip cevap yetiştirmeyi bırakacaktır.:)Onlar gönderilsin istiyor biz kalsın istiyoruz.Bitti.Bu kadar basit.Biz kalsın dedikten sonra tekrar gitsin yazmanın bir anlamı yok.Elano gönderilsin isteyen arkadaşlar ne demek istediğimi anlamıştır.Ama bazıları diretmeye devam edecektir,çünkü amaçları farklı.Artniyet ayrı,eleştri ayrı Devrim.

Biz niye savunmaya geçiyoruz pekii ? Durduk yere savunmaya geçilir mi sence ?

Bir taraf Elano'yu aşırı derece eleştirirken diğer tarafta aşırı abartıyor.Ne kadar devam edecek böyle.Anlaşabilecek misin ?Olay kapağı kim yiyecek muhabbettine döndü.

Serhat'a diyemem dediklerimi çünkü beni tınlamayacağını biliyorum,sana sorayım dedim.Daha ne kadar devam edecek böyle ? Kapaklar yenilene kadar mı ?

Bir taraf Elano'yu aşırı derece eleştirirken diğer tarafta aşırı abartıyor.Ne kadar devam edecek böyle.Anlaşabilecek misin ?Olay kapağı kim yiyecek muhabbettine döndü.

Serhat'a diyemem dediklerimi çünkü beni tınlamayacağını biliyorum,sana sorayım dedim.Daha ne kadar devam edecek böyle ? Kapaklar yenilene kadar mı ?

Kapakla alakası yok sevgili arkadaşım. Futbolcumuzun hakkı yeniyor ise elbette biz Galatasaray'a gönül vermiş taraftarlar olarak onu savunuruz. Olay kapak felan değil. Misal pas, şut atamayan ve orta yapamayan birine bunları dersin tamam gene eyvallah doğrudur felan derim ama sen kalkmış pas, şut atan ve orta yapan oyuncuya bunları yapamıyor dersen o zaman savunurum ben futbolcumu. (Sadece örnek verdim pas, şut konusunu)

Kapakla alakası yok sevgili arkadaşım. Futbolcumuzun hakkı yeniyor ise elbette biz Galatasaray'a gönül vermiş taraftarlar olarak onu savunuruz. Olay kapak felan değil. Misal pas, şut atamayan ve orta yapamayan birine bunları dersin tamam gene eyvallah doğrudur felan derim ama sen kalkmış pas, şut atan ve orta yapan oyuncuya bunları yapamıyor dersen o zaman savunurum ben futbolcumu. (Sadece örnek verdim pas, şut konusunu)

Farkında değilsin ama olay kapağa gidiyor.Neyse devam.;)

Farkında değilsin ama olay kapağa gidiyor.Neyse devam.;)

Kapak yapmak gibi bir amacım yok benim, olamaz da. Sadece hakkını savunuyorum. Bazen aşırıya kaçtığım olabilir kabul ediyorum bunu ama farkında olmadan yapıyorum onları da. En sinirli anlarda, takımın kritik mağlubiyet aldığı zamanlarda bile bu futbolcuya laf atılıyor mesela. Bu futbolcuyu da savunmak geliyor içimden. Haksız yere yüzlerce kez laf atılmasına dayanamıyorum, izleyici kalamıyorum. Ben ne zaman bu konuda artık yazmayacağım desem de yazıyorum bir şekilde, yazdırıyorlar bir şekilde !

Kapak yapmak gibi bir amacım yok benim, olamaz da. Sadece hakkını savunuyorum. Bazen aşırıya kaçtığım olabilir kabul ediyorum bunu ama farkında olmadan yapıyorum onları da. En sinirli anlarda, takımın kritik mağlubiyet aldığı zamanlarda bile bu futbolcuya laf atılıyor mesela. Bu futbolcuyu da savunmak geliyor içimden. Haksız yere yüzlerce kez laf atılmasına dayanamıyorum, izleyici kalamıyorum. Ben ne zaman bu konuda artık yazmayacağım desem de yazıyorum bir şekilde, yazdırıyorlar bir şekilde !

Bende sana bunu demek istemiştim işte mesalarımda.

Suç elanoyu savunanlarda çünkü eleştiriyi yaptıktan sonra karşılık veriyorlar konu uzuyor.Herkes kendi düşüncesini yapsın bundan sonra.Alıntı yok bakalım konu uzayacak mı?

kimse kusura bakmasında ben burda hıncal, ahmet çakar tribinde yazılan yorumlar okuyunca, küfürü basıyorum artık. eleştirmek için bir oyuncuya göz göre göre topçu değil, fos adam falan denmez. eleştiri değil bunun adı.

Bende sana bunu demek istemiştim işte mesalarımda.

Anladım :)

Ama yapımda var elimde olan birşey değil. Adam hayvan gibi eleştirinin ötesinde şeyler yapacak, bir sürü laf sayacak futbolcumuza, olan şeyi olmamış gibi, olmayan şeyi de olmuş gibi gösterecek, bunu her koşulda yüzlerce defa tekrarlayacak ve ben de sessiz kalacağım bu duruma. İçim el vermez. Ne kadar karşımda ki adamın anlamayacak olduğunu bilsem de, her ne kadar ona cevap yazmamanının ve onu takmamanın doğru olduğunu bilsem de olmuyor işte gene bir türlü cevap yazdırıyorlar sağolsunlar.

Suç elanoyu savunanlarda çünkü eleştiriyi yaptıktan sonra karşılık veriyorlar konu uzuyor.Herkes kendi düşüncesini yapsın bundan sonra.Alıntı yok bakalım konu uzayacak mı?

Adama bak bir de zeytinyağı gibi üste çıkıyor:oGel de cevap verme işte bu adama.Sen aynı eleştiriyi 80 defa yaparsan tabiki karşılık verirler.1 defa yaz çık git bakalım buradaki kaç kişi sana cevap yazacak?Dönüp dönüp aynı şeyleri yaz sonra da zeytinyağı gibi üste çık.Ne ala memleket anasını satayım.Senin Elano hakkındaki fikirlerini biliyoruz.Gitsin istiyorsun madem gitsin yaz çık topikten arkadaş.

Adama bak bir de zeytinyağı gibi üste çıkıyor:oGel de cevap verme işte bu adama.Sen aynı eleştiriyi 80 defa yaparsan tabiki karşılık verirler.1 defa yaz çık git bakalım buradaki kaç kişi sana cevap yazacak?Dönüp dönüp aynı şeyleri yaz sonra da zeytinyağı gibi üste çık.Ne ala memleket anasını satayım.Senin Elano hakkındaki fikirlerini biliyoruz.Gitsin istiyorsun madem gitsin yaz çık topikten arkadaş.

Karşılık verilmedikçe yazmam.

Hiç kusura bakmayın, sizin cahil bilgilerinize kalmadı bu topic. Adamın ağzından girdiniz bacağından çıktınız. Birde ben istediğimi yazarım, siz karşılık vermeseniz bu kadar mesaj olmayacak gibi kabadayı bir zihniyete bürünüyorsunuz. Bu forumu takip eden bir çok ziyaretçi var. Onların sizin yorumlarınızı okuması, kahvede küfür eden adamların sayısını bir kişi daha artırır.

carls_linc_buyuk.jpg

25.10.2009+fb-gs+Elano-Gokhan+Gonul.bmp

Tercih ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt