#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

brezilya milli takımında klasik anlamda sağ açık sol açık diye bi şey yok.

4-2-2-2 gibi oynuyorlar. sağ kanadı maicon/alves kullanır, bindirmeleri onlar yapar, elano destekler. sol tarafı Robinho kullanır, kanat değil sol forvet gibi

Hmm anladım o zaman Elano için MC(midfield centre) oynuyor diyebiliriz ama sağ kanada yakın ?

Peki Elano Brezilya milli takımındada defansif mi oynuyor daha çok ofansif mi ?

Ayrıca bizde defansif mi oynuyor ofansif mi ?

Abi geçin ya yanlış yerde oynatılıyor(Elanocuların klasik bahanesi)

Hmm anladım o zaman Elano için MC(midfield centre) oynuyor diyebiliriz ama sağ kanada yakın ?

Brezilya milli takımında taşlar yerli yerinde olduğu için ofansif oynuyor. Zaten milli takımın gollerinin yarısını Robinho ve Elano üretmiş.

Ayrıca bizde de defansif oynadı çoğu zaman. Nedeni ise defanstan top taşıma olayında eksiklik vardı biraz ve bu yüzden bu bölgede oynatıldı. Zaten dikkat edersen geride duruyor, oyunu açıyor, uzun top felan yapıyor, oyunun yönünü değiştiriyor bunları yapıyor ki bunlarda zaten geride oynadığı zaman ki görevleridir. Yani Tobicilik oynamaktadır Elano bir başka deyimle. Eğer sağlam bir Tobi olsaydı takımda hem takım uçardı, hem Elano daha ofansif oynatılırdı ve ondan asıl beklenen şeyleri yapmaya çalışırdı. Zaten bu sene bazı maçlarda ofansif oynatılmıştı ve çoğunda hem gollerde çok büyük katkısı vardı, hem de kendi performansı çok iyiydi.

Zaten alınmasının en büyük sebebi Ayhan'ın geçen sene çok formda olması ve takımda Tobias'ın olmasıdır (sezon başı) . Ama Tobias gidince, Ayhan'da yeterli forma şansı bulamayınca Elano bu görevi yapmaktadır mecburen. Bu yüzden diyoruz yanına Tobias gibi bir adam gelince hem Elano rahatlayacak, hem takım. İşte o zaman da diyorum ben hala;

Eğer Elano seneye Tobias gibi bir adam geldikten sonra kötü oynarsa ilk gönderilsin diyen kişi ben olurum.

Ama geride oynatılıpta sürekli oyun içinde olsun, ofansta üretkenlik göstersin felan demek olmaz. Zaten bu durumda ısrarla Elano'yu haksız yere eleştirenler yüzünden bu Elano'yu savunmak durumunda kalıyorum. Bugün aynı şey başka futbolcuya da yapsa onu da savunurum.

Brezilya milli takımında taşlar yerli yerinde olduğu için ofansif oynuyor. Zaten milli takımın gollerinin yarısını Robinho ve Elano üretmiş.

Ayrıca bizde de defansif oynadı çoğu zaman. Nedeni ise defanstan top taşıma olayında eksiklik vardı biraz ve bu yüzden bu bölgede oynatıldı. Zaten dikkat edersen geride duruyor, oyunu açıyor, uzun top felan yapıyor, oyunun yönünü değiştiriyor bunları yapıyor ki bunlarda zaten geride oynadığı zaman ki görevleridir. Yani Tobicilik oynamaktadır Elano bir başka deyimle. Eğer sağlam bir Tobi olsaydı takımda hem takım uçardı, hem Elano daha ofansif oynatılırdı ve ondan asıl beklenen şeyleri yapmaya çalışırdı. Zaten bu sene bazı maçlarda ofansif oynatılmıştı ve çoğunda hem gollerde çok büyük katkısı vardı, hem de kendi performansı çok iyiydi.

Zaten alınmasının en büyük sebebi Ayhan'ın geçen sene çok formda olması ve takımda Tobias'ın olmasıdır (sezon başı) . Ama Tobias gidince, Ayhan'da yeterli forma şansı bulamayınca Elano bu görevi yapmaktadır mecburen. Bu yüzden diyoruz yanına Tobias gibi bir adam gelince hem Elano rahatlayacak, hem takım. İşte o zaman da diyorum ben hala;

Eğer Elano seneye Tobias gibi bir adam geldikten sonra kötü oynarsa ilk gönderilsin diyen kişi ben olurum.

Ama geride oynatılıpta sürekli oyun içinde olsun, ofansta üretkenlik göstersin felan demek olmaz. Zaten bu durumda ısrarla Elano'yu haksız yere eleştirenler yüzünden Elano'yu savunmak durumunda kalıyorum. Bugün aynı şey başka futbolcuya da yapsa onu da savunurum.

Elona sayfasının diğerlerinden daha çok sevap almasının sebebi çok eleştirilmesinden sanırım. Eleştirilen insan bir şeyleri başarabilen insandır. Ben Elano'nun oyununu beğeniyorum ve Galatasaray'ın en iyi oyuncularından biri olduğunu düşünüyorum.. Bu oyuncu seneye Cimbom için çok önemli görevler üstlenecektir..

allah aşkına koskaca bir sezon bir tane maç aldırmamış.kayseri maçındaki golden başka hafızalarda kalan hiçbirşey yok.sırf yabancı hayranlığı yüzünden savunmayın adamı.mustafa sarp ın bile katkısı daha fazla bu sene.elimizde patlamadan satarsak cok iyi olur.

Sizi çok güzel kandırmış,böyle devam edin.

Beyler Allah aşkına, lütfen, yapmayın etmeyin yahu. Ne savunuyosunuz bu adamı? Yılda 3 milyon alıyor tek maç aldıramamış. Kafasına laptop fırlatalım, ne dersiniz?

Hayret yahu Elano sevgisi millete dert oluyor iyice

Elano forever

Elano'nun asıl pozisyonu...

Neyse... Anlayan anladı...

------Meira----Ayhan

Ah geçen seneki orta saha olucaktı ki...

Adamın asistlerini değerlendiren yok gerçekten. Müthiş gollük paslar atıyor. Volkan Şen'e de böyle bir asist yaptı biraz önce. Biraz becerikli olsa futbolcular, Elano şimdiye kadar asist kralı olmuştu.

Adamın asistlerini değerlendiren yok gerçekten. Müthiş gollük paslar atıyor. Volkan Şen'e de böyle bir asist yaptı biraz önce. Biraz becerikli olsa futbolcular, Elano şimdiye kadar asist kralı olmuştu.

Sen değerlendirirsin diye yazmadık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt