#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

9 milyon €'dan aşağı teklif gelirse satmaya gerek yok,madem 4 yıllık anlaşma yapmışız...

Sonra gider sattığımız takımda çatır çatır oynar dizimizi döveriz..

9 milyon €'dan aşağı teklif gelirse satmaya gerek yok,madem 4 yıllık anlaşma yapmışız...

Sonra gider sattığımız takımda çatır çatır oynar dizimizi döveriz..

Valla hiçbir takımda catır catır oynamadı şimdiye kadar. Yaş gelmiş 29'a daha sonra ancak araplara satabilirsen satarsın ya da ölü fiyata gider.

Valla hiçbir takımda catır catır oynamadı şimdiye kadar. Yaş gelmiş 29'a daha sonra ancak araplara satabilirsen satarsın ya da ölü fiyata gider.

Valla bilemiyorum kararsızım benim anlamadığım nokta bu adam nasıl oluyordu Brezilya milli takımında oynuyor bunu anlayamıyorum :confused:

Bence kalsın istikrardan yanayım ama gidersede üzülmem

Valla bilemiyorum kararsızım benim anlamadığım nokta bu adam nasıl oluyordu Brezilya milli takımında oynuyor bunu anlayamıyorum :confused:

Bordeaux ve M.Boro'da hiçbir sey oynamamış olan eski BJK'li Ricardinho, yine eski BJK'li Kleberson hatta Josue, Mineiro gibi adamlar nasıl Brezilya Milli Takımında oynamıssa Elano da oynamıstır.

Ya da Aurelio gibi Milli takımda hiç oynamamıs ama avrupada tas gibi oynayan cok adam da var.

Elano yüzünden bir sezon daha çöpe atılır. Elano'yu takıma monte etmek için Rijkaard'ın yapmadığı akrobatlık kalmadı ama yinede bir fayda sağlamadı. Kumaş kötü olduktan sonra istediğin elbiseyi dik işe yaramaz.

Bordeaux ve M.Boro'da hiçbir sey oynamamış olan eski BJK'li Ricardinho, yine eski BJK'li Kleberson hatta Josue, Mineiro gibi adamlar nasıl Brezilya Milli Takımında oynamıssa Elano da oynamıstır.

Ya da Aurelio gibi Milli takımda hiç oynamamıs ama avrupada tas gibi oynayan cok adam da var.

Sorun burda zaten isme bakılıyor oyuna değil.

Elano, Brezilya'da da maçın kader adamı şeklinde oynamıyorki. Gilberto Silva ve Melo nun önünde, Kaka nın arkasında kalacak şekilde ortasahanın bir parçası.

Kaka ya göre defansif, Melo ve Silva ya göre daha ofansif bir rol üstleniyor. milli takımda da bol bol asist yapması gibi bir durum yok. ortasahada pas dağılımında rol üstleniyor, rakip atağa çıkarken rakibi karşılıyor. olay bu. milli takımda Kaka, Ronaldinho, Diego üçlüsünden hangisi varsa, rakip kaleye daha yakın oynayan oyuncu o oluyor. ama Elano yu da ortasahanın gerisine çekmiyorlar.

biz biraz daha zorlasak stoperlerin arasına sokucaz adamı.

Elano'nun yaşı daha 28 olmak ile beraber Elano'dan mı söz ediyorsun hiç bir takımda çatır çatır oynamadı diye :) ?

Elano, Brezilya'da da maçın kader adamı şeklinde oynamıyorki. Gilberto Silva ve Melo nun önünde, Kaka nın arkasında kalacak şekilde ortasahanın bir parçası.

Kaka ya göre defansif, Melo ve Silva ya göre daha ofansif bir rol üstleniyor. milli takımda da bol bol asist yapması gibi bir durum yok. ortasahada pas dağılımında rol üstleniyor, rakip atağa çıkarken rakibi karşılıyor. olay bu. milli takımda Kaka, Ronaldinho, Diego üçlüsünden hangisi varsa, rakip kaleye daha yakın oynayan oyuncu o oluyor. ama Elano yu da ortasahanın gerisine çekmiyorlar.

biz biraz daha zorlasak stoperlerin arasına sokucaz adamı.

Elano Brezilya milli takımında sağ açık oynamıyor mu yav :confused:

ben daha dogru durust pozisyonunu ogrenmedim :D

f4pbq1.jpg

Elano Brezilya milli takımında sağ açık oynamıyor mu yav :confused:

brezilya milli takımında klasik anlamda sağ açık sol açık diye bi şey yok.

4-2-2-2 gibi oynuyorlar. sağ kanadı maicon/alves kullanır, bindirmeleri onlar yapar, elano destekler. sol tarafı Robinho kullanır, kanat değil sol forvet gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt