- 8 Mayıs 2009
- 18.906
- 6.382
- 2.493
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Bir de Galatasaray ' ın başkanı gibi konuşmuyor musun, hasta oluyorum ya![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de Galatasaray ' ın başkanı gibi konuşmuyor musun, hasta oluyorum ya![]()

9 milyon €'dan aşağı teklif gelirse satmaya gerek yok,madem 4 yıllık anlaşma yapmışız...
Sonra gider sattığımız takımda çatır çatır oynar dizimizi döveriz..
Valla hiçbir takımda catır catır oynamadı şimdiye kadar. Yaş gelmiş 29'a daha sonra ancak araplara satabilirsen satarsın ya da ölü fiyata gider.
Valla bilemiyorum kararsızım benim anlamadığım nokta bu adam nasıl oluyordu Brezilya milli takımında oynuyor bunu anlayamıyorum :confused:
Bence kalsın istikrardan yanayım ama gidersede üzülmem
Bordeaux ve M.Boro'da hiçbir sey oynamamış olan eski BJK'li Ricardinho, yine eski BJK'li Kleberson hatta Josue, Mineiro gibi adamlar nasıl Brezilya Milli Takımında oynamıssa Elano da oynamıstır.
Ya da Aurelio gibi Milli takımda hiç oynamamıs ama avrupada tas gibi oynayan cok adam da var.
Valla bilemiyorum kararsızım benim anlamadığım nokta bu adam nasıl oluyordu Brezilya milli takımında oynuyor bunu anlayamıyorum :confused:
Bence kalsın istikrardan yanayım ama gidersede üzülmem
Valla hiçbir takımda catır catır oynamadı şimdiye kadar. Yaş gelmiş 29'a daha sonra ancak araplara satabilirsen satarsın ya da ölü fiyata gider.
Elano, Brezilya'da da maçın kader adamı şeklinde oynamıyorki. Gilberto Silva ve Melo nun önünde, Kaka nın arkasında kalacak şekilde ortasahanın bir parçası.
Kaka ya göre defansif, Melo ve Silva ya göre daha ofansif bir rol üstleniyor. milli takımda da bol bol asist yapması gibi bir durum yok. ortasahada pas dağılımında rol üstleniyor, rakip atağa çıkarken rakibi karşılıyor. olay bu. milli takımda Kaka, Ronaldinho, Diego üçlüsünden hangisi varsa, rakip kaleye daha yakın oynayan oyuncu o oluyor. ama Elano yu da ortasahanın gerisine çekmiyorlar.
biz biraz daha zorlasak stoperlerin arasına sokucaz adamı.
Elano Brezilya milli takımında sağ açık oynamıyor mu yav :confused:
ben daha dogru durust pozisyonunu ogrenmedim![]()
Sezonun çoğunu mc amc oynadı zaten.
Bozuk plak gibisin ya. Bunu yüzlerce kez dedin, niye bir daha diyorsun ? Sonra niye bana cevap veriyorlar, niye şöyle oluyor niye böyle oluyor.
Yanlış yerde oynuyor diyorsunuz sizde plak gibi.Böylece kendi kendini imha ettin.