#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

eeeeeelllllllaaaaaaaaaannnnnnnnoooooooooooooooooooooo

10 milyona satarız artık..:p Tabi satıp daha iyisini nasıl alacağız bir de o kısmı var..

Amma biliyosunuz yahu goren de futbolu kugantum fizigi falan sanacak.

Elano sana Tesekür ederim adamim. Beni Hakli cikardigin icin, beni mahcup etmedigin icin.. Senin yaninda Kaliteli Futbolcu oldumu nasil oynadigini kanitladigin icin..!! Elanoyu yerden yere vuranlara selam olsun..! Aslanim benim..!

:D Nasil birseydir bu ya? 1 sezonda en kötü ihtimalle 30 mac oynayip futboldan anlamamak? Adam riske etmiyo ortasahadaki gözbebegini. Performansiyla Kaka'yi sildi. Lincolsporlular da "derhal satilmali" diye buyurmuslar :) Angutlarin forumunda yazsin böyle herifler.

Su forumda 1 aydir "Elano satilamaz!" haykirislarima verdigi cevaptan dolayi FUTBOLCUMUZ ELANO BLUMER'e sonsuz tesekkür ediyorum.

Elano'nun defansif ortasahalıkla uzaktan yakından alakası yok. Adam ofans adamı, geçen sezon mecburiyetten, geriden top çıksın diye o pozisyonda oynatılmak zorunda kaldı. Bu sezon aynı hataya düşmemeliyiz. Doğru düzgün defansif ortasahalar alıp, Elano'dan da maksimum verimi almalıyız.

:D Nasil birseydir bu ya? 1 sezonda en kötü ihtimalle 30 mac oynayip futboldan anlamamak? Adam riske etmiyo ortasahadaki gözbebegini. Performansiyla Kaka'yi sildi. Lincolsporlular da "derhal satilmali" diye buyurmuslar :) Angutlarin forumunda yazsin böyle herifler.

Hirs mi yaptin kardes?

elano'yu severim ama bizde Brezilya'daki gibi oynayacagini sanarak ruyaya dalanlari uyandirmak gerek.. Manchester city forumlarinda en cok sikayet ettikleri mesele bu adamin hic bir zaman milli takimindaki gibi oynamamasiydi..

gol atip asist yaparak degerini arttirmasi cok iyi bi haber.. dunya kupasindan sonra mutlaka satilmali.. bizde boyle oynamayacagi kesin olan bi mevzu..

Ronaldo'nun yanına Mustafa Sarp ve Barış Özbek'i koy nasıl oynuyor gör

Fiyati 12 milyon oldu 1 gol daha atsin en az 15e satariz.:D:D

bence de satılsın her ne kadar gol atıp bi de asist yapmış olsa da hiç top tutmadı ayağında, hiç sorumluluk almadı.

Forumlarda yazilanlarla hareket etmenin mantigi nedir? Sonucta M.City'nin de taraftar forumlarindaki ortalama taraftar tipi bizimki gibi. Futbolu bilen adam az. Ayrica onlarin da hayrileri vardir kesin. 2 sezonda 62 macta forma giyip (ki son sezonunda teknik direktörün hismina ugrayip cogu maca son 10-15 dakikada alinmistir) 14 gol atti. Düzenli forma sansi buldugu ilk sezonunda oldukca basarili bir performans ortaya koydu. Lucescu gibi futbolcu profesörü olan bir teknik direktörün hakkinda bu kadar pozitif konustugu ve Brezilya milli takiminda ayagindan top gecmeden atak yapilmayan bir ortasaha oyuncusunu gazmanlarin forumlardaki yorumlariyla astiricak adam zaten Galatasaray yöneticisi olmaz. O yüzden icim rahat, özellikle son aciklamalardan sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt