#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Elanoyu övenler sadece skorborda bakıyor heralde.Maç içinde hiçbirşey yapmadı.Bildiğiniz pasif oyundan kopuk Elano.Ardayı niye eleştiriyonuz o zaman derler adama. (50 maç 12 gol 29 asist)

Oyun içinde faydalı adam lazım bize.Neyse iyi oldu iyi bir fiyata satılacak.

Ayrıca 60 dakikalık kondisyona sahip.

ne satilmasi ya adam ne guzel oynuyor sizin begenmeniz icin robinholuk yapmasi gerek sag bakip sola atsin ozaman iyi dersiniz adam tam gorev adami

Gelecek yil gerekli ortami saglariz kendisine, yaninda sisteme uygun Elano'nun futbol zekasiyla ayni seviyede oyuncularla izleriz. Eger olurda istenilen performansi veremezse o zaman Galatasaray taraftari istedigi gibi elestirebilir kendisini. Zaten takimla yollari da ayrilir en sonunda. Ama Elano takimdan ayrildiginda ben kafamda " yahu yaninda bu adamlar olsaydi iyi top oynarmiydi acaba? " sorusuyla yasamak istemiyorum.

Dedim.

Bu maci da izledikten sonra seneye eger Elano takimimizda olmazsa icimde ukte olarak kalicak.

Ancak ve ancak Galatasaray'in gerceklerinin de farkindayim. Ekonomik olarak buhran icinde oldugumuz gercegi yadsinamaz. Oyuncularimiza maaslarini bile oderken sorun yasadigimiz bir ortamda Elano luks duruyor, dogrudur. Ama diyorum ya ben bu futbolcuyu bir yil daha izlemek istiyorum Galatasaray'da. Olurda Elano ya 12 - 13 M€ gibi bir bonservis bedeli ile teklif gelirse yonetim red etmiyecektir ki haklilar da ancak 8 - 9 M€ gibi bir fiyata elden cikarilmasini benim icim almaz.

Elano'da takimdan ayrilirsa orta sahamiz tamamen kabiliyesizler klubu olup cikacak. Gelen bonservisleri de transfere harcayamadigimiz Mehmet Topal'in transferinden belli oldu. Kimle, nasil bir orta saha kurabiliriz Elano ayrildiktan sonra, bilmiyorum daha dogrusu endiseliyim.

Elanoyu övenler sadece skorborda bakıyor heralde.Maç içinde hiçbirşey yapmadı.Bildiğiniz pasif oyundan kopuk Elano.Ardayı niye eleştiriyonuz o zaman derler adama. (50 maç 12 gol 29 asist)

Pasif oyundan mı kopuk?

Birader Arda çıksın fenere asist yapsın o zaman kıytırık asya takımlarına değil madem eleştiriyorsunuz iyi oynayınca cıkın iyi oynadı diyin arda kötü oynyınca kötü oynadı diyin adam rezil oynuyor olsun asist yaptı diyorsunuz ki oda 100 kornerde 1 asist yapınca ama elano iyi oynayınca ne yaptıki oluyor

Elano'yu övenler Arda'yı eleştirmiyor ki ?

Nasıl b.k atarım sorusuna cevap vermiş arkadaş.

Soda iç geçer.

Elano'yu her daim savunan biri olarak cevap vereyim: Arda'yi da her daim savundum. Gayet de basarili bir sezon gecirdi, taa ki bugün "Elano satilsin" diyen "taraftar" tipi tarafindan isliklanana kadar. "Elano bu macta birsey yapmadi" diyen kisi futbolu bilmiyordur. Futbolu bilmeyen cok da, bilmedigini bilen yok. Elano mac boyunca dikine oynadi. Brezilya'nin ilk sutunu o cekti. Her yerden kaleyi düsünüyor. 67.dakikada dahice bir serbest atis kullandi. 1 gol atti 1 de asist yapti. Kaka'dan acik ara daha iyi oynadi. Topla cambazlik yapmayan adam kötü oyuncu sizin icin. Quaresma iyi bir cambaz, Portekiz dünya kupasinda, Quaresma yok. Elano sade oynayan bir ortasaha oyuncusu. Elano futbolun topun hareketlerinden ibaret oldugunu iyi biliyor ve topu buna göre hareket ettiriyor. Hem sutlarinda, hem paslarinda.

Dip not: Elano attigi golle takimina 3 puan getirmis oldu, mac 2-1 bitti.

Birader Arda çıksın fenere asist yapsın o zaman kıytırık asya takımlarına değil madem eleştiriyorsunuz iyi oynayınca cıkın iyi oynadı diyin arda kötü oynyınca kötü oynadı diyin adam rezil oynuyor olsun asist yaptı diyorsunuz ki oda 100 kornerde 1 asist yapınca ama elano iyi oynayınca ne yaptıki oluyor

Ben Elanonun oyun içindeki halinden memnun değilim gol ve asist yaptı diye abartmaya gerek yok.Xaxi her maç asist yapmıyor mesela ama takım için yaptıkları belli.Bugün Elanoya gol ve asist dışında iyi oynadı diyen ya Elanoyu çok seviyordur yada futboldan anlamıyordur.Kaçınız Elano iyiydi dedi ilk gol olana kadar?Bence Brezilyanın en vasat isimlerinden biriydi.

elano'yu severim ama bizde Brezilya'daki gibi oynayacagini sanarak ruyaya dalanlari uyandirmak gerek.. Manchester city forumlarinda en cok sikayet ettikleri mesele bu adamin hic bir zaman milli takimindaki gibi oynamamasiydi..

gol atip asist yaparak degerini arttirmasi cok iyi bi haber.. dunya kupasindan sonra mutlaka satilmali.. bizde boyle oynamayacagi kesin olan bi mevzu..

:tiphat: bizim ligde fazla bu oyuncular çünkü illa yanında oynayan adamların iyi olması lazım..ya bilmiyorum kalırsa da para kaynağı vardır inşallah arkasına yanına sağlam adamlar doldurmamız için

Elano çıktı Brezilya gol yedi.Maçın yıldızı Elano düz mantık ustalarına göre.

Fener maçında Elanoda oynuyordu.Ayrıca K.kore çok büyük takım sanki. :D

Arda bu turnuvada olsa görürdük.

Tam bir turnusol kagıdı oldu bu maç. Adam gibi eleştirin saçmalamadan. Körü körüne eleştireyim derken komik oluyorsunuz.

O degil de, Robinho'yu Santos'dan almak icin seferber olalim.

Müthis sevindim. Burda kalsin filan diyenler var. saka mi yapiyorsunuz siz. bes kurusluk top oynamadi. ne calim var ne tempo. bütün yükü diger oyuncular cekiyor zaten. ayagi düzgün iste ara sira gol veya asist yapiyor. degeri 10 milyonu bulmusken hemen elden cikarilmali. elimize bir daha böyle firsat gecmez.

Ben Elanonun oyun içindeki halinden memnun değilim gol ve asist yaptı diye abartmaya gerek yok.Xaxi her maç asist yapmıyor mesela ama takım için yaptıkları belli.Bugün Elanoya gol ve asist dışında iyi oynadı diyen ya Elanoyu çok seviyordur yada futboldan anlamıyordur.Kaçınız Elano iyiydi dedi ilk gol olana kadar?Bence Brezilyanın en vasat isimlerinden biriydi.

Ben Elano geldiginden beri "Elano iyi" diyorum. Son 1 ayda daha da fazla söyledim bunu. Sana cevabi yukardaki postta verdim. Futbolun ne oldugunu bilmiyorsunuz ki "iyi futbol nedir?" bilesiniz. Brezilya'nin tehlikeli oldugu her pozisyonda Elano var.

Müthis sevindim. Burda kalsin filan diyenler var. saka mi yapiyorsunuz siz. bes kurusluk top oynamadi. ne calim var ne tempo. bütün yükü diger oyuncular cekiyor zaten. ayagi düzgün iste ara sira gol veya asist yapiyor. degeri 10 milyonu bulmusken hemen elden cikarilmali. elimize bir daha böyle firsat gecmez.

Sallamış olmak için sallama Fatih, Brezilya ne zaman tempolu top oynamış, Maicon ve Robinho dışında kim tempo yaptı maçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt