- 11 Şubat 2010
- 4.072
- 697
- 1.683
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer
Sallamak bedava nasıl olsa
Sallamak bedava nasıl olsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnter ve Milan'a gideceği yönünde ki haberlere İnter ve Milan taraftarı sevinmiş, Juve. taraftarları felan İnter'in kadroya Elano'yu ekleyip vay anasını kadroya bak gibi yorumlarda bulunmuş.
İnter Elano'dan kat ve kat daha kaliteli Snejder'i aldı. Sezon başında adı bizimle anılıyordu bide Snejder'in keşke Elano'nun yerini onu alabilseydik![]()
Ya arkadaş ben anlamıyorum bu Elano Premier Lig'ten gelmedi mi bize ? O tempoda nasıl oynadı 2 sene diye sormazlar mı adama ? Orada gol atan kaleye felan mı oynuyorlar ? Herşeye rağmen ilk senesinde çok iyiydi zaten, ikinci senesinde farklı bir hoca geldi, hocası yamuk yaptı adama. Elano'yu gönderdi hocası, sonra hocayı kovdular. Ayrıca İngiltere'de orta sahada oynamasına rağmen 2 senede yanılmıyorsam 14 gol atmış. İnter ve Milan'a gideceği yönünde ki haberlere İnter ve Milan taraftarı sevinmiş, Juve. taraftarları felan İnter'in kadroya Elano'yu ekleyip vay anasını kadroya bak gibi yorumlarda bulunmuş, Man.City taraftarı Elano gitti diye Hughes'a kızmış ve Elano'nun gittiğine üzülmüş.
Ve bu Elano, dünya sıralamasında 1.olan Brezilya gibi bir milli takımın en önemli oyuncuları arasında yer alıyor. İlk maçta da çok iyi oynamış ve Maicon'dan sonra en iyi oynayan adam olarak gösterilmiş. Onu izleyenler Galatasaray'lı Elano diye tarif ediyor.
Biz burada gururlanacağımıza, hala Elano'ya sallıyoruz. İlginç gerçekten.
Birde kötü oynarken yanındakiler kötü deyip iyi oynadığı zaman(size göre) Elanonun kaliteli olmasından demekte ayrı bir tarafsızlık tabi.Dünkü Brezilyada M.güven oynasa bu kadar oynayabilirdi.Asisti zaten asist değil Maicon golü yarattı.Attığı goldede robinhonun hakkını vermek lazım.Onun dışında maçta vasattı aksini idda edenler bir daha tartışmayacağım cevap vermeyin.
Birde kötü oynarken yanındakiler kötü deyip iyi oynadığı zaman(size göre) Elanonun kaliteli olmasından demekte ayrı bir tarafsızlık tabi.Dünkü Brezilyada M.güven oynasa bu kadar oynayabilirdi.Asisti zaten asist değil Maicon golü yarattı.Attığı goldede robinhonun hakkını vermek lazım.Onun dışında maçta vasattı aksini idda edenler bir daha tartışmayacağım cevap vermeyin.
Adam yürüye yürüye maçı bitirdi, vasatın üstünde futbol oynadı ama 1 gol 1 asist yapınca herkes iyi oynadığını iddaa ediyor.
8.5 km yürümüş o zaman.![]()
Alex bile daha fazla koşuyor 8.5 km ne be.
Göz var nizam var arkadaslar ne oynuyor Elano su an. Rakip K.Kore etliye sutluye karısmıyor Elano al gülüm ver gülüm. Tamam bizim oyuncumuz iyi olsun isterim ama şuana kadr bişey yaptığı yok. 2. yarı oynar utandırır iinçallah
elano nun kornerlerinin hastası oldum. Kale önüne kadar zor kaldırabiliyor topu.
Çok rahatsız edici gevşek bir hali var sahada.
Bu arada Elanoyu kesinlikle elden çıkarmalıyız.O yüzden Elanonun gol atmasını,asist yapmasını arzu ediyorum....