#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Ayrica konu Arda olunca cok top kapar, defansa yardim eder, fizigi mukemmeldir, kondisyonu 250 dakikadir, ama Elano olunca 60 dakikalik kondisyon, birsey yapmadi vs. Isine gelirse yani degil mi Onur efendi?

Ardanın kondisyonu Elanodan daha iyi ve daha çok top kapıyor hayri efendi.Premier ligde bizde milli takımda 90 dakika oynadığı maç yok.

FIFA klasmaninda birinci sirada olan takimda bulunup, 106. sirada olan takima karsi skora katki yapmak çok zor olsa gerek. :rolleyes:

Evet güzel yerden yakalamışsın, ama buna rağmen eleştirilmek de kolay olsa gerek.Napacaktı 106.sıradaki takım karşısında diye aldığı her topta defansı yarıp asist mi yapacaktı.Sağdan içeri katedip,sol ayağıyla topu 90a mı takacaktı ? Adama verilen görev belli milli takımda,o da çıkıyor verilen görevi yapıyor.Bu da bu kadar basitken hala bıkmadan usanmadan eleştirmek çok kolay dimi ?

Nasıl olsa seneye kalırsa görücez nasıl oynadığını büyük ihtimal kalırsa iyi adamlarda gelicek göreceğiz bakalım.Bahanenizi şimdididen hazırlayın.

Ardanın kondisyonu Elanodan daha iyi ve daha çok top kapıyor hayri efendi.Premier ligde bizde milli takımda 90 dakika oynadığı maç yok.

Bizde , arkasındaki magandaların yeteneksizlikleri yüzünden koşuyor , debeleniyor . Boşlukları kapatmaya çalışıyor ve bu sebeple yoruluyor , skora katkı vermeden.

Ha Brezilya milli takımı dersende .

Orası Nirvana lan . Adam 9 kilometre koşmuş tabi ki çıkacak. 90 dakika oynayacak hali yok . Kaka'da mı yetersiz ? Elano'nun yerine giren adamda Daniel Alves :asd:

İyice sapıttın reyis

İnşallah seneye Galatasaray'da bu seneki performansının üzerine katar.

Bizde , arkasındaki magandaların yeteneksizlikleri yüzünden koşuyor , debeleniyor . Boşlukları kapatmaya çalışıyor ve bu sebeple yoruluyor , skora katkı vermeden.

Ha Brezilya milli takımı dersende .

Orası Nirvana lan . Adam 9 kilometre koşmuş tabi ki çıkacak. 90 dakika oynayacak hali yok . Kaka'da mı yetersiz ? Elano'nun yerine giren adamda Daniel Alves :asd:

İyice sapıttın reyis

Kaka oyundan çıkarken dili dışarda değildi.

Serhat yokken isin yas Onur.

Koskoca Dani Alves'in yerine sağ kanatta oynadı. Dunga acıyıp 17 dakika oynattı Alves'i. :D

Kaka oyundan çıkarken dili dışarda değildi.

Alessandro hemen futbolu bırakmalı o zaman :asd:

delpik.jpg

Elano'nun bence tek sorunu Türkiye ligi gibi kasapların oluğu bir ligde oynaması.Çok çekingen oynuyor..Bunun dışında bence gayet iyi.Öyle boru adamları almazlar Brezilya'ya.Elano'nun arkasına iki tane sağlam adam gelsin süper oynar bence..

En azından Elano çift yönlü değil Lincolnle aynı bölgenin oyuncusu olduğunu kabul edin. :D

Evet zaten bastan beri soyledigimiz seydi, Elano tam cift yonlu olmasa da Alex ve Lincoln gibi futbol ustalarindan daha cift yonlu. Pozisyonunu da taa basta geldiginde soylemistim ama herkes birak lan falan demisti.

Ya arkadaş ben anlamıyorum bu Elano Premier Lig'ten gelmedi mi bize ? O tempoda nasıl oynadı 2 sene diye sormazlar mı adama ? Orada gol atan kaleye felan mı oynuyorlar ? Herşeye rağmen ilk senesinde çok iyiydi zaten, ikinci senesinde farklı bir hoca geldi, hocası yamuk yaptı adama. Elano'yu gönderdi hocası, sonra hocayı kovdular. Ayrıca İngiltere'de orta sahada oynamasına rağmen 2 senede yanılmıyorsam 14 gol atmış. İnter ve Milan'a gideceği yönünde ki haberlere İnter ve Milan taraftarı sevinmiş, Juve. taraftarları felan İnter'in kadroya Elano'yu ekleyip vay anasını kadroya bak gibi yorumlarda bulunmuş, Man.City taraftarı Elano gitti diye Hughes'a kızmış ve Elano'nun gittiğine üzülmüş.

Ve bu Elano, dünya sıralamasında 1.olan Brezilya gibi bir milli takımın en önemli oyuncuları arasında yer alıyor. İlk maçta da çok iyi oynamış ve Maicon'dan sonra en iyi oynayan adam olarak gösterilmiş. Onu izleyenler Galatasaray'lı Elano diye tarif ediyor.

Biz burada gururlanacağımıza, hala Elano'ya sallıyoruz. İlginç gerçekten.

14 maç 90 dakika oynamış. Hiç yokmuş gerçekten de :o

Ya arkadaş ben anlamıyorum bu Elano Premier Lig'ten gelmedi mi bize ? O tempoda nasıl oynadı 2 sene diye sormazlar mı adama ? Orada gol atan kaleye felan mı oynuyorlar ? Herşeye rağmen ilk senesinde çok iyiydi zaten, ikinci senesinde farklı bir hoca geldi, hocası yamuk yaptı adama. Elano'yu gönderdi hocası, sonra hocayı kovdular. Ayrıca İngiltere'de orta sahada oynamasına rağmen 2 senede yanılmıyorsam 14 gol atmış. İnter ve Milan'a gideceği yönünde ki haberlere İnter ve Milan taraftarı sevinmiş, Juve. taraftarları felan İnter'in kadroya Elano'yu ekleyip vay anasını kadroya bak gibi yorumlarda bulunmuş, Man.City taraftarı Elano gitti diye Hughes'a kızmış ve Elano'nun gittiğine üzülmüş.

Ve bu Elano, dünya sıralamasında 1.olan Brezilya gibi bir milli takımın en önemli oyuncuları arasında yer alıyor. İlk maçta da çok iyi oynamış ve Maicon'dan sonra en iyi oynayan adam olarak gösterilmiş. Onu izleyenler Galatasaray'lı Elano diye tarif ediyor.

Biz burada gururlanacağımıza, hala Elano'ya sallıyoruz. İlginç gerçekten.

%100 katılıyorum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt