#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Artık adamı oynamadığı oyun için övüyonuz valla helal. :D

Zaten Elano'suz orta saha rezaletti bir de Elano'lu olsa düsünemiyorum. 4-2 falan kaybederdik herhalde.

Göreceğiz Elano efendiyi de. Gene hayalet modunda oynamaya devam edicek.

anlamak istemiyorsun elano mecburiyetten ön libero oynayan o çapsız sarp akman barış üçlüsü yüzünden performansını gösteremiyor.Xavi'nin arkasına o üçlüyü koy futbol hayatları biter sürünür.Elano sistem adamıdır.Şu takımda en son asılacak adamlardandır.Biz elano gitsin dersek takıma sisteme ihanet ederiz.Gitmesi gereken adamlar orta sahada cirit atarken yeteneksizler oynarken ben Elano'ya laf etmem kimse kusura bakmasın.Elano'nun arkasına adam gibi adamlar dizilirse o zaman işte Elano oynayacaktır.

anlamak istemiyorsun elano mecburiyetten ön libero oynayan o çapsız sarp akman barış üçlüsü yüzünden performansını gösteremiyor.Xavi'nin arkasına o üçlüyü koy futbol hayatları biter sürünür.Elano sistem adamıdır.Şu takımda en son asılacak adamlardandır.Biz elano gitsin dersek takıma sisteme ihanet ederiz.Gitmesi gereken adamlar orta sahada cirit atarken yeteneksizler oynarken ben Elano'ya laf etmem kimse kusura bakmasın.Elano'nun arkasına adam gibi adamlar dizilirse o zaman işte Elano oynayacaktır.

Kusura bakma ama, ezbere ve boş konuşuyorsun. Hala Xavi diyorsunuz ya... :asd:

şimdi arkama o adamları dizin bende oynarım yaaavvv diyen biri çıkar:o

aksini iddia etmiyorum hocam eldeki adamlar bu elano bu. Elano mecburiyetten gidip stoperlerin arasından geçen yıl top alıyorsa, elano mecburiyetten liberoya hapsoluyorsa ve benim orta sahamda halen ayhan akman, barış özbek, mustafa sarp oynuyorsa sorun Elano'da değildir.Sorun o üç adamı takımda tutan ve bunların yerine adam alamayan zihniyettedir.

Sağ forvetten başa bir yerde oynayamaz. Orta saha oynaması futbol cinayetidir. Rijkaard sakın Sarp-Elano-Cana yı yanyana oynatmaya çalışmasın yoksa daha sonbaharda uçak biletini eline verirler.

Arkadaş şu adamı ne diye körü körüne savunuyorsunuz anlamıyorum. Brezilya milli takımında oynuyormuş, bize ne, bize ne yararı var ? Adam 90 dakika (Pardon 60 dakika, çok nadir 90 dakika oynuyor) eli belinde geziyor, hayalet modunda oynuyor.

Sen bu hayalet kanısına nereden vardın merak ediyorum ? Durup durup bu lafı söylüyorsun.

Yabancı düşmanlığı yapmaya devam ettikçe çok geriye gideceğiz.Brezilyalı olmaz tu kaka, Pino ilk maçını oynar 20 dakikada kazma.

Ama afedersiniz bizim orta sahada oynayan o üçlü halen duruyor ve biz burada Elano'yu tartışıyoruz.Kendimize gelelim beyler.

Sağ forvetten başa bir yerde oynayamaz. Orta saha oynaması futbol cinayetidir. Rijkaard sakın Sarp-Elano-Cana yı yanyana oynatmaya çalışmasın yoksa daha sonbaharda uçak biletini eline verirler.

ya arkadaş sen kafayı yedirirsin millete,elano ne zaman sağ forvet oynadı yahu,hayatında oynamadığı mevki,element uydurmayın yahu.

Sen ezbere ve boş konuşuyorsun.Hem de bir senedir sürekli yapıyorsun bunu.Yazdığınıza cevap veriyoruz tekrar aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsunuz.Dolamışsın ağzına bir laf yok hayalet gibiymiş de koşmuyormuş da.Hikaye anlatma.

Sen ezbere ve boş konuşuyorsun.Hem de bir senedir sürekli yapıyorsun bunu.Yazdığınıza cevap veriyoruz tekrar aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsunuz.Dolamışsın ağzına bir laf yok hayalet gibiymiş de koşmuyormuş da.Hikaye anlatma.

Bak bunu diyen varsa cidden futbol cahilidir. Elano oynadigi her macta takimda hep en cok kosanlardan biriydi.

Görünen köy kılavuz istemez. İyi oynadı da biz mi beğenmedik. Beşiktaş'la, 1-1 berabere kaldığımız maçtan beri yokları oynuyor bu adam.

https://www.gscimbom.com/forum/futbol-takimi-teknik-kadro/40544-_20-juan-pablo-pino.html

Bu başlıkta topu topu ''20 dakika'' top oynamış adama sallıyorsun, ama burada bir sezondur sahada hayalet gibi gezen Elano'yu savunuyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...https://www.eksisozluk.com/show.asp?t=turşusu

of lanet olsu nharbi üşütcem,bi maçta sallamıyorum pino ya orda yazdıklarımı okusaydın yeterince izledim monaco da diyorum o adamı,sağ kanat aşırı zayıfladı,4 senedir patlama yapamayan pino,serdar özkan zaten aynı:o,takım çöplüğe döndü anasını satayım,yıldız almayacağız savaşan oyuncu alacağız diye işin b.kunu çıkardılar

of lanet olsu nharbi üşütcem,bi maçta sallamıyorum pino ya orda yazdıklarımı okusaydın yeterince izledim monaco da diyorum o adamı,sağ kanat aşırı zayıfladı,4 senedir patlama yapamayan pino,serdar özkan zaten aynı:o,takım çöplüğe döndü anasını satayım,yıldız almayacağız savaşan oyuncu alacağız diye işin b.kunu çıkardılar

Hayır savaşan oyuncu da meydanda yok ki hani nerde

M.Sarp, Barış at koşturuyor ortasahada

Görünen köy kılavuz istemez. İyi oynadı da biz mi beğenmedik. Beşiktaş'la, 1-1 berabere kaldığımız maçtan beri yokları oynuyor bu adam.

İyi oynayamamasının sebepleri var ve zilyon defa yazıldı buraya.Bir Linderoth yok diye elimizde defansif ön libero oynattık adamı.Vasat oyununun sebebi bu.Çok mu zor yani şunu anlamak?Koşmaktan anladığınız şeyi de söyleyeyim ben.Deli gibi pres yapacak,basacak sert oynayacak.Sizin koşmaktan anladığınız bu.Böyle birşey yok.Xavi de çok koşuyor ama bu yazdıklarımı yapmıyor.Alan savunmasını iyi beceriyor takımı o da iyi pozisyon alıp rakibi karşılıyor.Elano da bu tarz savunmaya yatkın bir ortasaha oyuncusu işte.Sağ iç oynatacaksın,pas alışverişi yapabileceği adamları koyacaksın yanına ki Elano kendisine ait dişliyi işletsin,takıma eşlik etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt