Onur Özgür
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.428
- 6
- 1.363
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer
Artık adamı oynamadığı oyun için övüyonuz valla helal.
Artık adamı oynamadığı oyun için övüyonuz valla helal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göreceğiz Elano efendiyi de. Gene hayalet modunda oynamaya devam edicek.
anlamak istemiyorsun elano mecburiyetten ön libero oynayan o çapsız sarp akman barış üçlüsü yüzünden performansını gösteremiyor.Xavi'nin arkasına o üçlüyü koy futbol hayatları biter sürünür.Elano sistem adamıdır.Şu takımda en son asılacak adamlardandır.Biz elano gitsin dersek takıma sisteme ihanet ederiz.Gitmesi gereken adamlar orta sahada cirit atarken yeteneksizler oynarken ben Elano'ya laf etmem kimse kusura bakmasın.Elano'nun arkasına adam gibi adamlar dizilirse o zaman işte Elano oynayacaktır.

Kusura bakma ama, ezbere ve boş konuşuyorsun. Hala Xavi diyorsunuz ya...![]()
Arkadaş şu adamı ne diye körü körüne savunuyorsunuz anlamıyorum. Brezilya milli takımında oynuyormuş, bize ne, bize ne yararı var ? Adam 90 dakika (Pardon 60 dakika, çok nadir 90 dakika oynuyor) eli belinde geziyor, hayalet modunda oynuyor.
Sen bu hayalet kanısına nereden vardın merak ediyorum ? Durup durup bu lafı söylüyorsun.
şimdi arkama o adamları dizin bende oynarım yaaavvv diyen biri çıkar![]()
Sağ forvetten başa bir yerde oynayamaz. Orta saha oynaması futbol cinayetidir. Rijkaard sakın Sarp-Elano-Cana yı yanyana oynatmaya çalışmasın yoksa daha sonbaharda uçak biletini eline verirler.
Kusura bakma ama, ezbere ve boş konuşuyorsun. Hala Xavi diyorsunuz ya...![]()
Sen ezbere ve boş konuşuyorsun.Hem de bir senedir sürekli yapıyorsun bunu.Yazdığınıza cevap veriyoruz tekrar aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsunuz.Dolamışsın ağzına bir laf yok hayalet gibiymiş de koşmuyormuş da.Hikaye anlatma.
Sen ezbere ve boş konuşuyorsun.Hem de bir senedir sürekli yapıyorsun bunu.Yazdığınıza cevap veriyoruz tekrar aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsunuz.Dolamışsın ağzına bir laf yok hayalet gibiymiş de koşmuyormuş da.Hikaye anlatma.
https://www.gscimbom.com/forum/futbol-takimi-teknik-kadro/40544-_20-juan-pablo-pino.html
Bu başlıkta topu topu ''20 dakika'' top oynamış adama sallıyorsun, ama burada bir sezondur sahada hayalet gibi gezen Elano'yu savunuyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...https://www.eksisozluk.com/show.asp?t=turşusu
of lanet olsu nharbi üşütcem,bi maçta sallamıyorum pino ya orda yazdıklarımı okusaydın yeterince izledim monaco da diyorum o adamı,sağ kanat aşırı zayıfladı,4 senedir patlama yapamayan pino,serdar özkan zaten aynı,takım çöplüğe döndü anasını satayım,yıldız almayacağız savaşan oyuncu alacağız diye işin b.kunu çıkardılar
Görünen köy kılavuz istemez. İyi oynadı da biz mi beğenmedik. Beşiktaş'la, 1-1 berabere kaldığımız maçtan beri yokları oynuyor bu adam.