#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Citylilerin soyledigi benzer, istikrarsiz oldugu, duygusal oldugu soyleniyor. Ayrica ilk baslarda kimse onu bilmezken iyiymis, ama sonra defans oyunculari ismini cismini ogrenip nasil oynadigini gorunce onlem almaya baslamislar ve Elano kaybolmus.

Ve dedigin gibi bunlarin hepsi mis-mus

Elano biraz çalım atabilse aslında

taraftarın gözbebeği olmuştu şimdiden.

Elano biraz çalım atabilse aslında

taraftarın gözbebeği olmuştu şimdiden.

Evet seyirci bunu bekliyor aslında.Bu tür kalbur üstü futbolcuların kendilerine has özellikleri bulunmalıdır. Yani starı star yapan özelliklerini görmek istiyor taraftar.Kendisini bilen tanıyan arkadaşlar bu özelliklerini gösterebilmek için zamana ihtiyacı olduğunu söylüyorlar.Umutsuz değiliz, önyargılı değiliz, zamanla görücez merakla bekliyoruz.

Keita'nın da bu kadar sevilmesinin en önemli özelliklerinden biri bu. Diğer malum, FB zenci sever. :D

gencler okudugunuzu anlayin once:)

benim yazdiklarim Turk medyasinin yorumu degil. Elano'yu 2 sene boyunca izleyen City taraftarinin samimi yorumu! Elma ile armutu karistirmayin.

- Adam yetenekli, bu bariz.

- oynadiginda tek basina mac alabilir, bu da bariz.

- akillara durgunluk verecek goller atabilir, bunu zaten gorduk.

- deplasmanlarda hic yok demis city'liler. simdilik aksini gormedik!

- senede 5 mac oynar, devamliligi yok demisler, bu da simdilik dogru gorunuyor malesef!

- forvet arkasi oynadiginda muhtesem, baska mevkilerde oynatildiginda sahada geziyormus. City taraftarinin cogu bu konuda hemfikir.

Benim city'lilerden anladigim su: Elano oynarsa forvet arkasi oynar, yoksa 3 sene kabiz oluruz:D

bos bos konusmayin! medya'ya gore konusmuyorum. Direk City'lilerin soyledikleri bunlar. Adamlarin bize yalan borcu mu var?

yanlış anlamışın o zaman

adamı g.saray dışında bi kere bile izlememişin gelip burda millete boş boş konuşma diyosun bi de

m.cityde forvet arkası fln oynamıyordu çoğunlukta bizde ayhanın oynadığı bölgede yani graz maçında oynadığı yerde oynuyordu keza shaktarada da öyle 10 numara sadece santosda oynamış

istikrarlı değil demişler geçen sene 44 maça çıkmış toplam bumu istikrarsız hali

Ve dedigin gibi bunlarin hepsi mis-mus

Turkce yazmama ragmen anlamadin mi? MAN CITY TARAFTARI DIYOM MAN CITY. Elano'yu iki sene devamli izlemisler alooo. Neresi mis-mus bunun? Dedikodu degil ki bu, adamlarin gordugu sey. :o

Sezon öncesi her zaman bir 10 numara alınır alexten iyi denir hatta alexin 'koşanı uçanı felan' gibide şeyler söylenir ancak sezon sonu olur ortada ne uçan vardır nede kaçan..

Sezon öncesi her zaman bir 10 numara alınır alexten iyi denir hatta alexin 'koşanı felan' gibide şeyler söylenir ancak sezon sonu olur ortada ne uçan vardır nede kaçan..

Lincoln alex'ten iyiydi. İyiden kasıt ne o da önemli tabii...

Sezon öncesi her zaman bir 10 numara alınır alexten iyi denir hatta alexin 'koşanı uçanı felan' gibide şeyler söylenir ancak sezon sonu olur ortada ne uçan vardır nede kaçan..

bkz. ezik and beyin

tmm tmm alex hagiden iyi hadi zorlama

Lincoln alex'ten iyiydi. İyiden kasıt ne o da önemli tabii...

Alex işini yapan adam şova yönelik oynamıyor..Lincolnün alexten tek iyi noktası dribling yapabilmesidir..

İddaa ediyorum alexin sağlam fiziği olsaydı (kaka lampard gibi) şuan dünyanın sayılı oyuncularından olurdu..

Alex işini yapan adam şova yönelik oynamıyor..Lincolnün alexten tek iyi noktası dribling yapabilmesidir..

İddaa ediyorum alexin sağlam fiziği olsaydı (kaka lampard gibi) şuan dünyanın sayılı oyuncularından olurdu..

Lincoln'ün iş ahlakı olsaydı Alex'i 10 la çarpar 20 ye bölerdi. Ayrıca halamında bıyığı olurdu.

Dostum tamam konu dışına çıkmayalım konu elano..

:o

pelenin veliahtıydı zaten kendisi

bende iddia ediorum lincoln istikrarlı ve disiplinli olsaydı kaka lampard yanında halt ederdi :o

forum kurallarında yazıyormu okumadım ama misafir takım üyesiyseniz arkadaş Türk futbolu forumunda takılın kurallara uymak kaydıyla.ayrıca fenerliyyseniz burada işiniz ne bunada anlam vermek güç.

Valla kim ne derse desin elimizde patladı..Brezilya milli takımında ricardinho ve kleversonda oynuyordu.Meirada portekizin kaptanıydı..Balık başan kokar olmayacak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt