#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

İşte alexle karşılaştırılan ve yine alex e karşı yenilen oyuncumuz.Önce felipe sonra iliç,carrrusca, daha sonra lincoln şimdide elano.Yiğidi öldür hakkını yeme

Arkadaşlar bu kadar erken konuşmayın.Elano bu takımının sisteminin kilit parçası olacak.

Öncelikle ilk mesajım hayırlı olsun :) :P

Şunu söyliyim Elano hakkında daha çok erken bir fikir sahibi olmak ve eminim hazır bir Elano,takıma alışmış bir Elano ve sisteme uyum sağlamış bir Elano her takımda olması gereken bir adamdır.

Ama Elano'yu Alex,Lincoln,Hagi... gibi adamlarla kıyaslamak yanlış çünkü Elano öyle bir adam değil.

Elano orta saha oyuncusu (mesela Fenerde Emre nin oynadığı yer)

Ben eminim ki Elano bu takıma uyum sağladığında fizik olarak iyi durumda olduğunda gözümüz kapalı 11'e koyucağımız ilk adam olucaktır.

Sevgiler... :)

Harika bir başlangıç yapan Lincoln beyfendinin sonunu gördük.

yanlış anlamışın o zaman

adamı g.saray dışında bi kere bile izlememişin gelip burda millete boş boş konuşma diyosun bi de

m.cityde forvet arkası fln oynamıyordu çoğunlukta bizde ayhanın oynadığı bölgede yani graz maçında oynadığı yerde oynuyordu keza shaktarada da öyle 10 numara sadece santosda oynamış

istikrarlı değil demişler geçen sene 44 maça çıkmış toplam bumu istikrarsız hali

yanlis anlamissin diyene bak:) saka gibi!

ben adamin nerde oynadigini cok iyi biliyorum. ingiltere'de yasiyorum ve ingiltere ligini de iyi biliyorum. kendi fikrimi yazmak yerine 2 yil taraftari olan city'lilerin gorusunu yazdim. sen ben daha iyi bilecek degiliz city'nin futbolcusunun durumunu city'lilerden.

ben 3-5 kez izlesem de yine de city taraftarina sormayi tercih ederim. adamlar kicindaki donun rengini biliyor kendi topculari oldugu icin! ben tabi ki simdiki kadar ilgilenmiyordum, neden ilgileneyim ki? isim gucum kalmadi, bi de city'nin cetelesini mi tutacagim.

zaten ne dedigimi okusan su cevabi yazmazsin. ben ayhan'in oynadigi yerde oynamiyor yazmamisim ki :cool: saka gibisiniz hakkatten!

Elano icin sabirli olun! Lincoln'u 2 sene bekledik.

Manchester city taraftari bu adamin satilmasindan sonra kan agliyordu.

Ha ote yandan milli takimda 35 kez oynamasi da olcu olarak kabul edilemez bence! Huseyin Cimsir de bizim milli takimimizda defalarca oynadi ama Galatasaray'da istemeyiz herhalde:)

Tabi sapla samani da karistirmayayim, Elano'nun kalitesi ortada!

bazilarinin hosuna gitmese de city forumlarinda okudugum birkac yorum soyleydi:

"Kendi evimizdeki maclarda cosar, deplasmanlarda ortadan kaybolur"

"Senede 4-5 inanilmaz mac oynar, akil almaz goller atar hepimizi mest eder, sonra da butun sezon yatar"

Bunlar disinda butun sayfalarda fazlasiyla olumlu yorum vardi!

gencler okudugunuzu anlayin once:)

benim yazdiklarim Turk medyasinin yorumu degil. Elano'yu 2 sene boyunca izleyen City taraftarinin samimi yorumu! Elma ile armutu karistirmayin.

- Adam yetenekli, bu bariz.

- oynadiginda tek basina mac alabilir, bu da bariz.

- akillara durgunluk verecek goller atabilir, bunu zaten gorduk.

- deplasmanlarda hic yok demis city'liler. simdilik aksini gormedik!

- senede 5 mac oynar, devamliligi yok demisler, bu da simdilik dogru gorunuyor malesef!

- forvet arkasi oynadiginda muhtesem, baska mevkilerde oynatildiginda sahada geziyormus. City taraftarinin cogu bu konuda hemfikir.

Benim city'lilerden anladigim su: Elano oynarsa forvet arkasi oynar, yoksa 3 sene kabiz oluruz:D

bos bos konusmayin! medya'ya gore konusmuyorum. Direk City'lilerin soyledikleri bunlar. Adamlarin bize yalan borcu mu var?

hacı şu 3 yorumundan sonra bana allah bir desen durup bir düşünürüm..:p

yanlis anlamissin diyene bak:) saka gibi!

ben adamin nerde oynadigini cok iyi biliyorum. ingiltere'de yasiyorum ve ingiltere ligini de iyi biliyorum. kendi fikrimi yazmak yerine 2 yil taraftari olan city'lilerin gorusunu yazdim. sen ben daha iyi bilecek degiliz city'nin futbolcusunun durumunu city'lilerden.

ben 3-5 kez izlesem de yine de city taraftarina sormayi tercih ederim. adamlar kicindaki donun rengini biliyor kendi topculari oldugu icin! ben tabi ki simdiki kadar ilgilenmiyordum, neden ilgileneyim ki? isim gucum kalmadi, bi de city'nin cetelesini mi tutacagim.

zaten ne dedigimi okusan su cevabi yazmazsin. ben ayhan'in oynadigi yerde oynamiyor yazmamisim ki :cool: saka gibisiniz hakkatten!

:rolleyes:

Serdar Demir isimli üyenin mesajından alıntı

Elano icin sabirli olun! Lincoln'u 2 sene bekledik.

Manchester city taraftari bu adamin satilmasindan sonra kan agliyordu.

Ha ote yandan milli takimda 35 kez oynamasi da olcu olarak kabul edilemez bence! Huseyin Cimsir de bizim milli takimimizda defalarca oynadi ama Galatasaray'da istemeyiz herhalde

--------------------------------------------------------------------------

Tabi sapla samani da karistirmayayim, Elano'nun kalitesi ortada!

Alıntı:

bazilarinin hosuna gitmese de city forumlarinda okudugum birkac yorum soyleydi:

"Kendi evimizdeki maclarda cosar, deplasmanlarda ortadan kaybolur"

"Senede 4-5 inanilmaz mac oynar, akil almaz goller atar hepimizi mest eder, sonra da butun sezon yatar"

Bunlar disinda butun sayfalarda fazlasiyla olumlu yorum vardi!

-------------------------------------------------------------------

Alıntı:

gencler okudugunuzu anlayin once

benim yazdiklarim Turk medyasinin yorumu degil. Elano'yu 2 sene boyunca izleyen City taraftarinin samimi yorumu! Elma ile armutu karistirmayin.

- Adam yetenekli, bu bariz.

- oynadiginda tek basina mac alabilir, bu da bariz.

- akillara durgunluk verecek goller atabilir, bunu zaten gorduk.

- deplasmanlarda hic yok demis city'liler. simdilik aksini gormedik!

- senede 5 mac oynar, devamliligi yok demisler, bu da simdilik dogru gorunuyor malesef!

- forvet arkasi oynadiginda muhtesem, baska mevkilerde oynatildiginda sahada geziyormus. City taraftarinin cogu bu konuda hemfikir.

Benim city'lilerden anladigim su: Elano oynarsa forvet arkasi oynar, yoksa 3 sene kabiz oluruz

bos bos konusmayin! medya'ya gore konusmuyorum. Direk City'lilerin soyledikleri bunlar. Adamlarin bize yalan borcu mu var?

-------------------------------------------------------------------

:boohoo:

yorumsuz ...

Bende city forumlarında defalarca gezdim. Kayseriye attığı golü koymuşlardı forumlarına. Orda birçok üye "Bu sene bize lazımdı." "Kalsa mükemmel olurdu" gibi yorumlar yazdıklarını okumuştum.

Üstelik geçen sene izlediğim Elano'nun bizdeki Elano ile uzaktan yakından alakası yok.

Transfer döneminde adı geçtiğinde hepimiz boşuna heyecanlanmadık.

Elano'yu oynatmak için rakip sahaya baskı kurmak gerek,top bizdeyken oynar ancak o yüzden Mehmet Topal ile olmaz bu iş sağlam bir ön libero lazım.2. topların hiçbirini alamayan bir Mehmet Topal ile Elano'yu sahada pert edersiniz.

Hadi Elano, eksiklerini bi an önce tamamla ve göster kendini.

Çoğu taraftarımız da "patladı" felan diyor,

Elano'nun öyle bi futbolcu olduğuna inanmıyorum.

Klişe bir laf olacak ama boş adamı Brezilya milli takımına "eksikleri olduğu halde" hala alırlar ve ısrar ederler mi ?

Hazırlık kampı yapmamış adam haliyle eksik olacaktır.

Hadi çık bi maçta oyna hooop muhteşem performans felan geçin bunları olmaz böyle şeyler.

Eksikleri tamamlayınca, oyunu ofans-defans olarak oynayabilen, çok koşan mücadele eden, prese devam eden, olağanüstü şutlar ve arapaslar atan, oyunun yönünü çabuk değiştiren, muhteşem frikikler atan ve uzun paslar atan vs.vs.vs. bir adama sahip olacağız.

Daha ne istiyoruz :D

ya inanamiyorum okuyuncaa

elano dan bahsediyorsunuz, bekleyin biraz

lincolnden iyi oldugu kesin, e insanligi karsilastirilmaz o manyak adamla

iki dkk beklyin

bakin ligin ikinci yarsinda neler yapcak

iki dkk beklyin

New York'ta nerdesin sen ? :evilsmile:

iki dkk beklyin

Lincolnünniye karekterine laf ediyorsun ki..Adam brezilyaya yardım eden biri..

Genel olarak brezilyalılar böyle zaten futbolu bi zevk olarak görür işine sadık değillerdir..Zeki tembel öğrenci gibi..Her tembel öğrencide karektersiz değildir.. :)

Bana Lincoln daha çok zevk veriyordu

Onu futboldan soğutan kesinlikle medya ve yönetimdir Ha Lincolnunde hataları oldu ama medya çok üstüne gitti,olayları abarttı ve yönetim iyi yönetemedi bu bir gerçek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt