Cevap: #9 Elano Ralph Blumer
yanlis anlamissin diyene bak

saka gibi!
ben adamin nerde oynadigini cok iyi biliyorum. ingiltere'de yasiyorum ve ingiltere ligini de iyi biliyorum. kendi fikrimi yazmak yerine 2 yil taraftari olan city'lilerin gorusunu yazdim. sen ben daha iyi bilecek degiliz city'nin futbolcusunun durumunu city'lilerden.
ben 3-5 kez izlesem de yine de city taraftarina sormayi tercih ederim. adamlar kicindaki donun rengini biliyor kendi topculari oldugu icin! ben tabi ki simdiki kadar ilgilenmiyordum, neden ilgileneyim ki? isim gucum kalmadi, bi de city'nin cetelesini mi tutacagim.
zaten ne dedigimi okusan su cevabi yazmazsin. ben ayhan'in oynadigi yerde oynamiyor yazmamisim ki :cool: saka gibisiniz hakkatten!
Serdar Demir isimli üyenin mesajından alıntı
Elano icin sabirli olun! Lincoln'u 2 sene bekledik.
Manchester city taraftari bu adamin satilmasindan sonra kan agliyordu.
Ha ote yandan milli takimda 35 kez oynamasi da olcu olarak kabul edilemez bence! Huseyin Cimsir de bizim milli takimimizda defalarca oynadi ama Galatasaray'da istemeyiz herhalde
--------------------------------------------------------------------------
Tabi sapla samani da karistirmayayim, Elano'nun kalitesi ortada!
Alıntı:
bazilarinin hosuna gitmese de city forumlarinda okudugum birkac yorum soyleydi:
"Kendi evimizdeki maclarda cosar, deplasmanlarda ortadan kaybolur"
"Senede 4-5 inanilmaz mac oynar, akil almaz goller atar hepimizi mest eder, sonra da butun sezon yatar"
Bunlar disinda butun sayfalarda fazlasiyla olumlu yorum vardi!
-------------------------------------------------------------------
Alıntı:
gencler okudugunuzu anlayin once
benim yazdiklarim Turk medyasinin yorumu degil. Elano'yu 2 sene boyunca izleyen City taraftarinin samimi yorumu! Elma ile armutu karistirmayin.
- Adam yetenekli, bu bariz.
- oynadiginda tek basina mac alabilir, bu da bariz.
- akillara durgunluk verecek goller atabilir, bunu zaten gorduk.
- deplasmanlarda hic yok demis city'liler. simdilik aksini gormedik!
- senede 5 mac oynar, devamliligi yok demisler, bu da simdilik dogru gorunuyor malesef!
- forvet arkasi oynadiginda muhtesem, baska mevkilerde oynatildiginda sahada geziyormus. City taraftarinin cogu bu konuda hemfikir.
Benim city'lilerden anladigim su: Elano oynarsa forvet arkasi oynar, yoksa 3 sene kabiz oluruz
bos bos konusmayin! medya'ya gore konusmuyorum. Direk City'lilerin soyledikleri bunlar. Adamlarin bize yalan borcu mu var?
-------------------------------------------------------------------
:boohoo:
yorumsuz ...