#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Adam hazırlık kampı yapmamış bu bir.

İkincisi takımı hiç tanımıyor desek iyidir, az buz yeni yeni alışıyor.

Daha arkadaşın dediği gibi 2 maç 90 dk gerisi yarım yamalak oynamış hemen takımı tanıması beklenemez bu üç.

Ölüsü bile iş yapar halde, takıma alışınca ve fiziği yerine gelince muhteşem olacaktır Allah'ın izniyle. Bundan iyisi Xavi felandır heralde...

Aynen katiliyorum.

Elano için büyük gece taraftarın sabrı azalıyor artık ismine yakışır oynamalı.

Elano Kus Mu Ki Ucsun?

Hic Bir Yere Ucamaz.

Aslan Gibi Kükresin, Avrupa Dinlesin.

Beklentiler yine tavan yapmış. Elano taraftarın beklentilerine hiçbir zaman cevap veremeyecek biz onu kurtarıcı gibi düşündüğümüz sürece.

ulan bu Millet gülizara 2 sene dayandı :D Elanoya sabretmek farzdır.

Atasözü: Ben :D

elano kadikoy de oynasin siz gorun showu.

oyun zekasi mukemmel paslari dehset cok da iyi pres yapiyor.

elano kadikoy de oynasin siz gorun showu.

oyun zekasi mukemmel paslari dehset cok da iyi pres yapiyor.

Elano'yu bilmeyen yok zaten renkdas. Takima daha cabuk alismasini istiyorlar. Insallah Bukres macindan sonra iyice alisir. 90 dakika oynar insallah.

Pasları iyi.Fiziğide kuvvetli olunca birde adam geçmesini becerince müüthiş olacak..

Rijkaard bundan sonra fizik olarak daha iyi bir Elano izleyeceğiz demişti basın toplantısında. Bükreş maçında büyük ihtimalle sahada olacak, büyük bir sükse bekliyorum. Ondan sonra onun hakkında fiyasko diyenler gelip buraya övgü dolu mesajlar yazacaklar.

Bugün Sarpl-Topal orta sahayla cikacakmisiz, Elano yine birsey yapamaz.

Ya şuana kadar gazeteler hangi 11'de başarılı oldu ki Allah aşkına ?

Rijkaard açıklamadıkça ve ya maçtan önce resmi kadrolar olmadıkça kimse bilemez kadroyu.

Elano bugün yap artık bişeyler...

Yanlış anlamayın ama ben Elano her oynadığında hücum konusunda ciddi bir farklılık yaratabildiğini gördüm.

Kendisinin şu andaki sıkıntısı PES'teki oyuncuların kondisyon okları olur ya kırmızı, yeşil, mor vs... Kendisinin sene başı hazırlıksız olması ve takıma geç katılması nedeniyle ilk başlardaki Mor çubuğu, yeni yeni mavi ve yeşil çubuğa çıktı. İlerleyen günlerde de artık bir Arda, Kewell gibi forma girecektir. Tabii düşeceği zamanlar gene olacak. Arda hiç mi düşmüyor...

Ama kendisi ne zaman oynasa açık açık söylüyorum Ankaraspor maçı hariç gayet iyi oynadı.

Hele Pana maçında bize tabir-i caiz ise maçı Elano kazandırdı.

Yanlış anlamayın bu adam bu değil. Daha iyisini oynayacaktır da.

Ama sanki yeteneksiz, kötü, beş pare etmez hele hele Lincoln'ün yarısı etmez gibi laflar okudum bu topic'de.

Üzüldüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt