#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano konusu da yarın maça kadar kilitlenmiştir.

Elano Bukres karsisinda 90 dk. oynar bence.

uyum sürecini atlattığında takımımızın en iyi oyuncusu olucak göreceksiniz.

inşallah bükreş maçında güzel oynar rahatlarız.

Bükreş maçında 70 dakika oynasın yeter..Fener maçında ihtiyacımız var O'na.

Elano,ıhlamurlar çiçek açtı artık sende oyna be müdür bu taraftarla iç içe olman için birşeyler yapman gerek.

e adam napsın şuan ki istatistikleri malex yapsa ohooo :D :D

Rijkaard oyna dedi'de oynamadimi bu adam:D

Topu ayağına aldığında tekrar geri alacak gibi oynamasını bekliyorum her atakta 2 saniyet topla oynaması çok az daha fazla topla oynamalı,gerçekten pasları çok harika ama biraz daha rakibin üstüne gitmesi gerekli,çalım atmaktan korkmamalı çünkü bu taraftar Elano görmek istiyor sıradan oynamasını istemiyorum.

Topu ayağına aldığında tekrar geri alacak gibi oynamasını bekliyorum her atakta 2 saniyet topla oynaması çok az daha fazla topla oynamalı,gerçekten pasları çok harika ama biraz daha rakibin üstüne gitmesi gerekli,çalım atmaktan korkmamalı çünkü bu taraftar Elano görmek istiyor sıradan oynamasını istemiyorum.

onuda gørecegiz insallah

Sergeni bekleyin demedi demeyin şova bakın.

Türkiyeye alışamamış Brezilyalı sendromu yaşıyor kesinlikle. Alışır alışmasına da , yarım sezon da kulübede oturur.

Türkiyeye alışamamış Brezilyalı sendromu yaşıyor kesinlikle. Alışır alışmasına da , yarım sezon da kulübede oturur.

Avrupa liginde sovunu yapsin yine Pana macinda gibi :D

Yavas Yavas alisacak. Ve mecburen calisacak, cunku Guney Afrika'yi cok istiyor Elano. Ve oraya gitmek icin oynamali, oynamak icin de cok calismak gerekiyor, Cok.

Herkez adaptasyon felan büssürü şeyden bahsediyor kaç hafta oldu kaç maç oldu hala mı alışamadı anlamadım.Bence elimizde patlıcak.Zaten Galatasaraya gelme sebebini de biliyoruz kendimizi kandırmayalım.Nasıl olsa Galatasaray da oynarım ve milli takıma seçilirim.

Herkez adaptasyon felan büssürü şeyden bahsediyor kaç hafta oldu kaç maç oldu hala mı alışamadı anlamadım.Bence elimizde patlıcak.Zaten Galatasaraya gelme sebebini de biliyoruz kendimizi kandırmayalım.Nasıl olsa Galatasaray da oynarım ve milli takıma seçilirim.

Oynayacak bir takima gelmek istedi. Burda oynayamassa milli takima cagrilmaz. Rijkaard onu hemen 90 dakika oynatacak degil ya.

Ve kac mac gecti diyorsun. Elano her milli ara'dan sonra yorgun dønuyor 12-13 saat ucuyor herhalde. Ve milli aradan sonraki ilk macta 90 dakika oynayamiyor. o yuzden'de takimla okadar cok oynayamiyor.

Iyice alissin Elano gøreceksiniz.

Abi milli takıma seçilcek için olsa bile niye burda kötü oynasınki?En azından fiziksel olarak + teknik olarak formda girmek ister dünya kupasına.

Arda'ya güvenip Elano'yu dışlamayın; eksik kalırız. Halen de eksiğiz zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt