#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Ben taraftarın görüşüne göre söyledim. Son cümlemde anlatamamışım tam. Rijkaard'da Elano'yu o mevkide oynamayı sevdiği için kullanıyor olabilir. Zaten Rijkaard hiçbir oyuncuyu bir mevkide kısıtlamıyor. Elano bir sol da, bir sağda,bir ortada oynuyor.

Benim bahsettiğim Elano kötü oynadığında Lincoln'ü arıyoruz sözleri. Ne demek istediğimi anlamışsındır sanırım? :)

Anladım renktaş;) Elano Lincolnden kesinlikle daha iyi bir futbolcu ama tribünlerin istediği şey çalım ve bu yüzden bu sözler söyleniyor. İyi bir Elano zamanla bize çok faydalı olacaktır. Sakattı hazırlık kampı yapmadı fizik açısından eksikleri var 2. devreyi beklememeiz gerekiyor sanırım.

Anladım renktaş;) Elano Lincolnden kesinlikle daha iyi bir futbolcu ama tribünlerin istediği şey çalım ve bu yüzden bu sözler söyleniyor. İyi bir Elano zamanla bize çok faydalı olacaktır. Sakattı hazırlık kampı yapmadı fizik açısından eksikleri var 2. devreyi beklememeiz gerekiyor sanırım.

Yani doğal olarak. Bende biraz sıkıldım yani Elano'yu almışız boru değil.

Antu'dakiler konu açıldığında "gelirse taksimde soyunurum, elano ve gs :D:D:D yok artık" gibi yorumlar yapıldı,

Bu forumda transfer haberi çıktığında "yok artık milan istiyor, olamaz böyle bişey, gene sallama haber, yalan haber inanmıyorum, gelemez elano" gibi yorumlar yapıldı,

Adam neticede bize geldi. Muhteşem bi adam transfer ettik.

Hazırlık kampı yapmamış birisi neticede, direkt çıktığında bişeyler bekleyemeyiz. Ama o gene yapmaya çalışıyor Kayseri maçında felan belli etti yani kendini Panathinaikos maçındada öyle. Sturm Graz'da da tamamen stilini anladım ben defans-ofans çift yönlü bir oyuncu.

E kötü oynayınca da Lincoln deniliyor arıyorduk deniliyor lütfen yapmayın bunları tamam Lincoln iyi birisiydi futbolculuğu felan ama gitti artık tükürdüğümüzü yalayacak değiliz Elano gelmiş boru değil, lütfen sabır...

Beklentiler çok fazla. Bir Kaka görmek istiyor seyirciler sahada.

Pana maçında bence sahanın yıldızıydı. Zaten 5 kere ilk 11'de maça çıktı. Çoğundada 90 dakika oynamadı. Onun hakkında soru işaretlerinin oluşabilmesi için en 20 maç oynaması gerekir.

Elano fizik olarak çok kötü durumda aslında bu zamana kadar toparlanması lazımdıda niye olmuyor anlayamıyorum..Şuan izlediğinizden çok farklı bir oyuncudur elano..

Çok şey beklemekte kesinlikle haklıyız.Diğer futbolculara oranla biraz daha sabretmek gerekicek sanırım.

Sorun da o zaten sabır. Yeni bir ülke ağustosta gelmişsin sen gelmeden önce takım 1.5 aydır birlikteydi ve hem eksiğini kapatmaya çalışıyorsun hem de ortama ayak uydurmaya. En önemlisi bu acımasız medyaya karşısın.

Oyuncularımız bu gibi haksız eleştirilerin cevabını sahada oynadıkları futbolla verecekler inşallah.

biraz sabır.sezon başı kampına katılamadığı için böyle oluyor.sezon başı kampına söylenildiği gibi yetiştirilseydi keşke bütün yabancı transferler

Elano yavas yavas isiniyor.

Elano'yu bekliyoruz:D

Dün 13 dakika oynamış bu iyi oldu onu tek yoracak şey jetlag olacak pazar gününe kadar düzelir sanırım.

Derbide 90a yazacak birtane..Ahanda buraya yazıyorum içime doğdu :)..

Elano ancak onu serbest bırakan rakiplere karşı etkili olur şu görüntüsüyle.

banada derbide öne çıkacak gibime geliyor :)

Adam İngiliz futbolunu öylesine içmiş ki hemen topu atayım istiyor fakat burada işler öyle yürümüyor ezbere attığı toplar kayıp oluyor,çünkü sahaya onlar kadar iyi yayılamıyoruz.

Sinan renktaş sana katılıyorum ayrıca adam kötü oynamıyor bence rijkaard ın dediğini yapan tek adam sahada ...

Ne diyor ki Rijkaard?

moruklar liginde ki sergen gelsin derler yarın

Hani total futbol, herkes basacak, herkes heryerde oynayacak vs. idi? Hatlar karisti, beynim eriyor dostlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt