#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

total futbol oynamıyoruzki zaten bizimkiler kendini çok yorduklarından basmaya enerjileri kalmıyor... kendi görüşümdür söylediklerim

Ya Ayhan Portekizce öğrenecek Ya Elano Türkçe yoksa uyum olmaz.

Adam İngiliz futbolunu öylesine içmiş ki hemen topu atayım istiyor fakat burada işler öyle yürümüyor ezbere attığı toplar kayıp oluyor,çünkü sahaya onlar kadar iyi yayılamıyoruz.

Bu yönden hiç düşünmedim. Gerçekten İngiltere'de işler böyle. Ama daha doğru düzgün bir sistem yokken takımda bunu yaparsan 291830882 top kaybın olur maç başına.

Her orta saha futbolcusundan olduğu gibi Elano'dan da bir Xavi ve Iniesta olması beklendiği için ne yaparsa yapsın bu adam bize yaranamayacak.

Şu Xavi yaratma hastalığından bir an önce kurtulmamız dileğiyle.

Elano takıma henüz uyum sürecini atlatamamış bu belli, ancak 2.yarı'da tam performansını sergilemeye başlayacaktır.

Elano uzun pas, şut ve frikik ustasıdır. Bu adamı İngiltere'de meşhur eden 3 temel özelliği bunlardı. Takım atağa kalkarken 30 metrelik bir nokta pas atar ve rakibin dengesi alt üst olur. Set hücumundayken bir an'da rakip ile 2'ye 2, 1'e 1 kalırsınız.

Elano bir show oyuncusu değil takım oyuncusudur.

Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Çok ısrarcısınız hala aynı şeyleri konuşmakta.

Önceki sayfalara baktım bir sürü uyarı var az önce yine yapıldı ama hala aynı tas aynı hamam.

Silinecek mesajlar.

Artık suyunu çıkardınız ama. Şu Lincoln denen adam madem kaliteli gitsin kulüp bulsun kendine. Ordan takip edersiniz. Burası Elano Blumer topiğidir. Eğer uyarıları ciddiye almazsanız ceza yaptırımı uygulanacaktır.

Lincoln ile ilgili tüm mesajlar silinmiştir.

Eğer hala Lincoln konusunu burada tartışacak olan varsa buyrun tartışsın sonuçlarına katlanacaktır.

Konuyu bir süreliğine kapatıyorum.

Lincoln konusunu tartışmak isteyenleri buraya alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt