Tamer Kaptan
10 Numara!
- 26 Kasım 2008
- 10.982
- 2
- 1.363
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Elano konusu da yarın maça kadar kilitlenmiştir.
Elano konusu da yarın maça kadar kilitlenmiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elano Bukres karsisinda 90 dk. oynar bence.
Elano,ıhlamurlar çiçek açtı artık sende oyna be müdür bu taraftarla iç içe olman için birşeyler yapman gerek.
Rijkaard oyna dedi'de oynamadimi bu adam![]()
Topu ayağına aldığında tekrar geri alacak gibi oynamasını bekliyorum her atakta 2 saniyet topla oynaması çok az daha fazla topla oynamalı,gerçekten pasları çok harika ama biraz daha rakibin üstüne gitmesi gerekli,çalım atmaktan korkmamalı çünkü bu taraftar Elano görmek istiyor sıradan oynamasını istemiyorum.
onuda gørecegiz insallah
Türkiyeye alışamamış Brezilyalı sendromu yaşıyor kesinlikle. Alışır alışmasına da , yarım sezon da kulübede oturur.
Herkez adaptasyon felan büssürü şeyden bahsediyor kaç hafta oldu kaç maç oldu hala mı alışamadı anlamadım.Bence elimizde patlıcak.Zaten Galatasaraya gelme sebebini de biliyoruz kendimizi kandırmayalım.Nasıl olsa Galatasaray da oynarım ve milli takıma seçilirim.
Herkez adaptasyon felan büssürü şeyden bahsediyor kaç hafta oldu kaç maç oldu hala mı alışamadı anlamadım.Bence elimizde patlıcak.Zaten Galatasaraya gelme sebebini de biliyoruz kendimizi kandırmayalım.Nasıl olsa Galatasaray da oynarım ve milli takıma seçilirim.