#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

İnşallah yarı final maçına ve final maçına yetişir koçum.

adam milliyetçi demek

bide bizde şu duygularla sahaya çıksa ne olur sanki..

adam milliyetçi demek

bide bizde şu duygularla sahaya çıksa ne olur sanki..

Arkadaşlar burayla ilgisi yok ama konu açma yetkim olmadığı için buraya yazıyorum, Marcelo Carrusca hala bizim oyuncumuz gözüküyor gerek tff sitesinde gerek transfermarkt.de sitesinde, bu adamdan bişeyler olabilir mi hem sol kanat hem forvet arkası oynayabilir, kewell kalmayacak ve dos santos alınmayacaksa derinleşen yabancı kontejanı için düşünülebilir mi ? ne dersiniz..

Sanmıyorum. Kurtulmalıyız artık ondan. :o

Brazil+v+Ivory+Coast+Group+G+2010+FIFA+World+5dQ7M2Y1c0Al.jpg

Burada var elanonun resimleri toplantidan, adam gözleri baya dolmus aglamamak icin zor tutmus kendini yazik lan.

Elano Pictures - Brazil Training & Press Conference - Zimbio

Bazı insanların hayatta çok istedikleri şeyler vardır. Yaptıkları işte zirveye ulaşma hedefi vardır. Elano'nun da hedefi bu turnuvada kendi milli takımının formasını başarıyla giymekti ve ilk iki maçta da başarıyla temsil etti ülkesini, sonrasında ise çok kötü bir sakatlık geçirdi. Bir de bu turnuvanın onun için ilk ve son olması gibi bir önemi de var tabii.

nefes gibi futbolcu...

kendisi varken varlığını hissetmezsiniz, ama yaşamanızı sağlar halbuki.

kendisi yokken yokluğunu hissedemeyecek vaziyete gelirsiniz, çünkü nefessiz kalmışsınızdır.

Gezerken buldum.

Madem takımı baştan kurma işine gidildi, Keita gibi biri 8 milyon euro'ya satıldı; Elano kesinlikle gönderilmelidir. Güvenilen isimlerle devam edilmeli.

Juve 12 milyon veriyormuş. Bence güzel para. Elano iyi oyuncudur ama böyle miktarlar konuşuluyorsa satılabilir bence.

12 mio € çok iyi para inşallah gerçekleşir.

12milyon+ManCity'e taksidi varsa satsinlar. Yani yaklasik 14-15 milyon olur bu o zaman.

12 Milyon Euro veren varsa Elano'yu satmamak aptallık olur.

12 Milyon Euro veren varsa Elano'yu satmamak aptallık olur.

Galiba 12 milyon euro nakit vermiyorlar, Tiago + bir miktar para veriyorlar. Bu teklif de "bir miktar"ın ne kadar olduğuna göre değişir.

Ben Elano'nun satılmasını istemiyorum açıkçası, ayağı en düzgün adamlardan biri, pas futbolunun anahtarı olacak adam. Ama yaşı da düşündürmüyor değil.

Tiago'yu beğenen biri değilim. Oyuncu takasına da kesinlikle karşıyım.

Elano'nun değeri taş çatlasa 8-10 milyon Euro civarıdır. Seneye şampiyonlar liginde falan da oynamıyoruz, daha da parlatıp satacak durumumuz yok. Hazır dünya kupasında 2 gol atmışken ve yaşı da 30'a gelmişken bence 12 milyon Euro müthiş bir fiyat. Ama dediğim gibi "bir miktar para+oyuncu" formülüne hiçbir zaman sıcak bakmadım.

sen benle kaaaal laa la la la la...elaano blumeeer

Kewell ile yollar ayrildi, Keita satildi, bir de Elano satilir ve Baris ta bir kulübe kakalanirsa degmeyin keyfime :f50::f50::f50:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt