#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Tribünde güzel oturmadı, bi ara bacak bacak üstüne de attı. Satılmalı kesinlikle.

Git Elano buralardan, yiyecekler seni. Senden gelen 10 milyon €'nun da içine s.çacağız zaten. Ona buna teklif verip tekrar Grella'ya döneceğiz. Git koçum buralardan. Ben seni yine hayran hayran izleyeyim...

Elano oynasaydı birşey değişmezdi, hatta bir kişi eksik oynardık. Koşmayan bir adam işte.

Hala koşmaktan,savaşmaktan bahseden arkadaşlara Socrates üstaddan gelsin.

Koşan futbolcu düşünemez,düşünen futbolcu koşmaz.
Bazı futbolcular oyun zekalarıyla nerede duracaklarını bilmeleriyle savunma yaparlar dedik bütün sene ama bazıları hala anlayamamış.Neyse devam edin siz böyle.Çok sinir krizlerine gireriz bugünkü gibi çok.:asd:

Sanki ki elano olsaydı daha iyi olacaktı.

Maçı şanssız kaybettik bir gol kaleci hatası diğeri kıçına çarpıp giriyor,Batdalın kaçırdığı 3-4 net pozisyon felan.2-0 a kadar kötüydük diyen bi delikanlı göstersin mesajını.Skor yorumculuğu yapmayın.

Bende Musayı aradım o olsa alırdık maçı. :o

Boş boş koşacağına en azından futbol zekası bütün oyuncularımızdan iyi olan bir adamdır Elano.Bir pasla bitirir işi sistem oyuncusu ama hangi sistem.Bu kaosda oynayamaz tabi.

Belki Barış'ın 10'da biri kadar koşuyordur ama en az 10 katı yararlı oluyordur hem hücum hem savunma anlamıyla.

Hala koşmaktan,savaşmaktan bahseden arkadaşlara Socrates üstaddan gelsin.

Koşan futbolcu düşünemez,düşünen futbolcu koşmaz.

Bazı futbolcular oyun zekalarıyla nerede duracaklarını bilmeleriyle savunma yaparlar dedik bütün sene ama bazıları hala anlayamamış.Neyse devam edin siz böyle.Çok sinir krizlerine gireriz bugünkü gibi çok.:asd:

Kapatın forumu gitsin. Camları kırdın İnan. :)

Maçı şanssız kaybettik bir gol kaleci hatası diğeri kıçına çarpıp giriyor,Batdalın kaçırdığı 3-4 net pozisyon felan.2-0 a kadar kötüydük diyen bi delikanlı göstersin mesajını.Skor yorumculuğu yapmayın.

Elano yok sanırım bu maçta rahat rahat izleriz artık.

:o

yalnız dediğin çıktı onur harbi rahat izledim maçı:o,top orta sahaya gelince bi b.k olmaz diye mutfağa bişeyler almaya gittim hep,yada oyun oynadım,döndüğümde harbiden bi b.k olmamıştı:o

Göreceğiz Elano efendiyi de. Gene hayalet modunda oynamaya devam edicek.

Elano satılırsa yerine Harbuzi'yi falan alırlar Gençlerbirliği'nden. Elano satılmalıydı, artık zamanı geçti. Bu piyasayı da bir daha bulamaz. Umarım ruhsuz görüntüsünden sıyrılıp, sazı eline alan bir adam olur yeni sezonda..

Hala 10 kişi oynardık diyorlar :asd:

Barış+ Mustafa Sarp armadasıyla 12 kişi oynadık ne güzel ne güzel

Arkadaş şu adamı ne diye körü körüne savunuyorsunuz anlamıyorum. Brezilya milli takımında oynuyormuş, bize ne, bize ne yararı var ? Adam 90 dakika (Pardon 60 dakika, çok nadir 90 dakika oynuyor) eli belinde geziyor, hayalet modunda oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt