#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

İyi oynamamsının sebeblerini arguman olarak buraya koyuyoruz ve karşıt bir fikir yürütemiyorsunuz.Hepsi de mantıklı argumanlar.

Bizde bir sezon doğru dürüst iyi oynamamış bir adamı arayarak saçmalık sınırlarını zorluyorsunuz bilmem farkındamısınız.Gidin hava alın bence.

Bende inamotoyu arıyorum..

İyi oynayamamasının sebepleri var ve zilyon defa yazıldı buraya.Bir Linderoth yok diye elimizde defansif ön libero oynattık adamı.Vasat oyununun sebebi bu.Çok mu zor yani şunu anlamak?Koşmaktan anladığınız şeyi de söyleyeyim ben.Deli gibi pres yapacak,basacak sert oynayacak.Sizin koşmaktan anladığınız bu.Böyle birşey yok.Xavi de çok koşuyor ama bu yazdıklarımı yapmıyor.Alan savunmasını iyi beceriyor takımı o da iyi pozisyon alıp rakibi karşılıyor.Elano da bu tarz savunmaya yatkın bir ortasaha oyuncusu işte.Sağ iç oynatacaksın,pas alışverişi yapabileceği adamları koyacaksın yanına ki Elano kendisine ait dişliyi işletsin,takıma eşlik etsin.

Xavi'nin yarısı hatta çeyreği kadar savunması yapsın yeterli.

Elano gidiyor gibi. Lisansı bu sezon için kulüp tarafından TFF'ye bildirilmemiş.

kalması taraftarıyım demiştim,ama kalacakmı gidecekmi artık yönetimde şekillendirsin bu işi yetti!!,gideceksede ona göre hesap kitap yapılır bu belirsizlik sinir ediyo adamı.

ya beyler belki gidebilir dedi,ne yani 12-13 milyon veren bi takıma satmazlar mı?,kesin gidecek diye bi durum yok,başkan görüşmeler var falan dedi,istediğimiz fiyata çıkarlarsa satarız yani,duruma göre değişir.

12-13 ne yahu 7-8 veren olsa satarlar.Keitayı sattılar o fiyata elano için niye bekleyecekler.

olm adamın ölü hali 7 milyondu zaten,milli takımdaki performansından sonra yüksekten uçmak şart oldu,7-8 e satmak enayilik olur,satarsak iyi para kazanıcaz görürsün.

olm adamın ölü hali 7 milyondu zaten,milli takımdaki performansından sonra yüksekten uçmak şart oldu,7-8 e satmak enayilik olur,satarsak iyi para kazanıcaz görürsün.

Ya biraz realist olun hangi takım bir oyuncuyu 2 maç izleyip alır.Ki o iki maçta da mükemmel değildi.

Keita A.Madrid maçlarında harikaydı Tek başına sırtlıyordu takımı ama yine aynı fiyata gitti.

Dua edinde dünya kupasındaki performansı yaşından ve geçen seneden kaybettiği piyasasını dengelesin...

Oyuncu satarken ilk önce alternatifi bulup sonra satmak lazım. Örneğin Lyon stoperini satıp (adını çıkartamadım şimdi) ertesi gün Cris'i açıklamıştı. Bizimkiler adamı satıp 2 hafta yerine adam arıyorlar.. Elano'nun piyasası varken satmamız gerek tabi yerine Harbuzi falan alınmayacaksa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt