#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Oha, adam nerdeyse 1000 sayfa olcak, bu 1000 sayfanın 500 ü tartışma ile geçmiştir.

Özleyeceğim, bu başlıkta geçen hararetli tartışmaları. Şimdiden hoşçakal Elano. :heyo2::m05:

Bi yerlerde okudum cska dan takas olabilrimiş.Footbalove da demşti.O isim de 20 yaşınaki biriydi adı karışık unuttum yine :D 12.m euro fiyatı transfermarkt da.Alan dzagoev oyun kurucymş .

Öyle birşey imkansıza yakın. Dzagoev'i kolay kolay vermezler. Vereceklerse üstüne iyi bir para vermemiz lazım.

yılmaz elano savunucuları(?!)nın görüşlerini izlemek için arada giriyorum bu topiğe,ibret niyetine...adamı savunurken ''FR dan iyi mi biliyorsunuz?'' demeyi bilirken cana üzerine ''iki yönlü ve ofansif 2 orta saha oyuncusu daha'' arayışı başkan dahil herkesçe dile getirilirken FR aklınıza gelemiyor nedense? (FR ın vardır bir bildiği anlayışını da doğru bulmuyorum 1 yıllık performansıyla,o ayrı konu!)...tabi FR la başkan küs oldukları ve görüşmedikleri için bilmiyor başkan,FR ın elano ya olan hayranlığını!...demem o ki elano kalırsa da değil 12 m euro+ ya,5-6 ya bile talibi çıkmayacağı için kalır,bırakın hayal aleminde yaşamayı!!...

yılmaz elano savunucuları(?!)nın görüşlerini izlemek için arada giriyorum bu topiğe,ibret niyetine...adamı savunurken ''FR dan iyi mi biliyorsunuz?'' demeyi bilirken cana üzerine ''iki yönlü ve ofansif 2 orta saha oyuncusu daha'' arayışı başkan dahil herkesçe dile getirilirken FR aklınıza gelemiyor nedense? (FR ın vardır bir bildiği anlayışını da doğru bulmuyorum 1 yıllık performansıyla,o ayrı konu!)...tabi FR la başkan küs oldukları ve görüşmedikleri için bilmiyor başkan,FR ın elano ya olan hayranlığını!...demem o ki elano kalırsa da değil 12 m euro+ ya,5-6 ya bile talibi çıkmayacağı için kalır,bırakın hayal aleminde yaşamayı!!...

O değilde ben senin ciddi bir Türkçe sorunun olduğunu düşünüyorum. Yazdıklarından hiç birşey anlamadım.

O değilde ben senin ciddi bir Türkçe sorunun olduğunu düşünüyorum. Yazdıklarından hiç birşey anlamadım.

bir kez daha okumayı denesen,ben öyle yapıyorum anlamadığım zaman...sonra karşımdakinin ana diline hakimiyetini sorgulamaya hak görebiliyorum kendimde!..

Elano'nun Avrupa Ligi listesine verildiğine dair haberlere UEFA'nın resmi sitesinde yer alan 9 ağustos tarihli Elano'suz kadroyu kaynak göstererek karşı çıkanlar olmuştu. Bununla ilgili yaptığım araştırmayı Transfer Nöbeti'nde paylaştım, buraya da kopyalıyorum:

Şimdi tahmini konuşmayı bırakıp yaptığım araştırmalara göre destekli mantık yürütebilirim. Son yarım saattir takımların önümüzdeki turda Avrupa Ligi'nde yer alacak tüm takımların kadrolarını ve bu kadroların son güncellenme saatlerini inceliyorum. İşte sonuçlar:

Bir önceki turda (yani Avrupa Ligi 3. ön eleme turu) oynamış tüm takımların kadroları UEFA resmi sitesinde mevcut ve bu takımların 1 tanesi hariç tamamının kadrosu dün (09.08.2010) Orta Avrupa Saati (CET) ile saat 09.00 ile 10.30 arasında güncellenmiş. Sadece bir takımın (Levski Sofia) kadrosu aynı gün yine Orta Avrupa Saati (CET) ile saat 17.03'de güncellenmiş.

Bir önceki turda Avrupa Ligi'nde mücadele etmemiş, yani ya Şampiyonlar Ligi ön elemesinden elenerek gelen (Fenerbahçe gibi), ya da bu turdan itibaren Avrupa Ligi'nde oynamaya başlayacak (Trabzonspor gibi) takımların Avrupa Ligi kadrolarına UEFA resmi sitesinden bakmak istediğinizde ise istisnasız tüm takımlar için "not yet available" (Türkçesi henüz mevcut değil) yazısı ile karşılaşıyorsunuz. İşin entereasan yanı o yazının bulunduğu sayfalarda da güncelleme saati olarak aynı gün yine Orta Avrupa Saati (CET) ile 09.00-10.00 arası görünüyor.

Benim bundan çıkardığım sonuç, dün sabah tüm katılan takımlar için sayfaları güncellemişler, önceden ellerinde kadro olan takımların kadrosunu korumuşlar, ellerinde kadro olmayan takımlar için de o "henüz mevcut değil" ibaresini eklemişler. Dün mesai saatlerinde bildirim yapan tek takım Levski Sofia olmuş onu da akşam saatlerinde bir kez daha güncellemişler. Diğer takımlar ise son saatleri bekleyerek listelerini teslim ettikleri için o listeler daha akşam saatlerinde kendilerine ulaştığından listeleri güncellememişler. Aynı şekilde Avrupa Ligi'ne bu turdan itibaren katılan takımlardan da gün içinde erken saatlerde kadro bildiren olmamış. Bu sonuca şu şekilde ulaşıyorum. Eğer bunlar bazı arkadaşların "yeni liste vermesek neden durduk yere kadro sayfasını güncellesinler?" mantığına göre yeni teslim edilmiş güncel listeler olsa ve yetkililer yeni listeler ellerine ulaştığında bunları yazmış olsalar, tüm önceki turda yer alan takımların listeleri erkenden teslim etmiş, bu turdan itibaren katılanların hiçbirinin ise listesini teslim etmemiş olması çok çok ütopik bir tesadüf olurdu. Ayrıca ellerinde liste olmayan takımların kadroları bile dün güncellenmiş zaten. Demek ki rutin bir güncelleme işiymiş dün yapılan. Bu açıdan ben bu akşam medyada çıkan Elano'nun listede olduğuna dair haberlerin büyük ihtimalle doğru olduğunu ve bunu UEFA akşam saatlerinde ellerine ulaşan listelere göre yarın yeniden kadroları sabah güncellediğinde göreceğiz.

Bende Elanoyu savunan ancak Rijkaardı eleştiren biriyim o yüzden tüm Elano severleri Rijkaard hayranı olarak düşünmen pek isabetli olmamış. Biraz daha dikkat. Bence Elano kaliteli bir oyuncu. Ancak Rijkaard daki Sarp hayranlığı sürdüğü müddetçe Elanodan hiç bir zaman yeterli performans göremeyeceğiz. Ne zaman Sarptan vazgeçip Cana Elano ve yeni transfer Kallström tarzı olursa o zaman gerçek Elanoyu görürüz.

Elano şı Ukranya takımına karsı nasıl oynacak bakalım, hiç umidim yok. Kesinlikle satılmalı, 6m euro ustu kabul edilebilir benim için.

6 milyona havada karada alırlar elano yu,d.k dan sonra isteyeceğimiz fiyat çok daha yüksek olmalı.

'Elano şu anda Galatasaray'ın futbolcusu. Kendisi Dünya Kupası'nda çok iyi bir başlangıç yaptı. Fakat kötü bir sakatlık... Kasıtlı bir faulle Dünya Kupası'nda devre dışı kaldı. Halbuki iki maçında 2 gol, 1 asist yapmıştı. Zaten Elano milli takımdan çıktıktan sonra milli takım da etkilendi. Şu anda tedavisi sürüyor. Satılacak futbolcumuz yok.' Adnan Polat

Çok beklersiniz daha. :2aloh1: Gitmesini bekleme aşamasında size benden davşan ganı bir çay. :cay:

Hadi inşallah. Elano kalsın. Bir de Ledesma bombası patlattık mı, bu sezon da 3.'lük için güzel bir mücadele vereceğiz. Yine başarabiliriz 3. olmayı.

elano size kapakları takcak serhat en çok o yüzden kalmasına sevindim:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt