#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Umuyorum ki Ledesma gelir ve Elano kalır. Haklı çıkmak uğruna, bir senenin daha çöpe atılmasına göz yumabilirim.

1505537w2.jpg

Senin değil, o bakışların istediği olacak evlat. Hadi şimdi yatağa, Galatasaray'ı o düşünsün.

ScoutGs'ye güveniyorum, Elano gidicek Rosicky ve Ledesma gelicek. :)

ulan bide yüzde veriyon neye dayanarak olm:D

Elano'nun kalması için Rosicky'yi feda ediyorum ben. Elano kalsın yeter ki. Elano ve Ledesma, süper ikili olurlar.

kalıyo işte gençler kasmayın tamam kapaklara hazırlıklı olun:asd:

Rosicky gelirse gitmesinde sakınca görmüyorum, fakat Rosicky gelmeyecekse %100 kalmalıdır.

Rıza'nın yanında bir sene çalışsa, eminim ligimize adapte olmuş şekilde geri doner, Eskişehirspor'a kiralama bedeli falan istemeden, maaşını da biz odeyelim yeterki Elano'yu serbest oynatsınlar.

Neye dayanarak gidecek diyorsun millete de, sen neye dayanarak gitmeyecek diyorsun?

'Elano şu anda Galatasaray'ın futbolcusu. Kendisi Dünya Kupası'nda çok iyi bir başlangıç yaptı. Fakat kötü bir sakatlık... Kasıtlı bir faulle Dünya Kupası'nda devre dışı kaldı. Halbuki iki maçında 2 gol, 1 asist yapmıştı. Zaten Elano milli takımdan çıktıktan sonra milli takım da etkilendi. Şu anda tedavisi sürüyor. Satılacak futbolcumuz yok.' Adnan Polat

Çok beklersiniz daha. :2aloh1: Gitmesini bekleme aşamasında size benden davşan ganı bir çay. :cay:

?

satılmayacağını düşünüyodum zaten başkanın son açıklamasında satılık futbolcumuz yok demiş zaten,ropörtajının tamamını okumadım gerçi,ama satılmayacak futbolcu yoktur lafını ancak çok fahiş bi fiyat verilirse satabiliriz anlamında demiş olabilir,bencede satmayacaklar.

satılmayacağını düşünüyodum zaten başkanın son açıklamasında satılık futbolcumuz yok demiş zaten,ropörtajının tamamını okumadım gerçi,ama satılmayacak futbolcu yoktur lafını ancak çok fahiş bi fiyat verilirse satabiliriz anlamında demiş olabilir,bencede satmayacaklar.

Kesin kanıya varmanın nedeni bu mu yani? Kesin satılmayacak diyorsun da.

İyi teklif gelirse satarlar. Gelmezse satmazlar. Olay bundan ibaret. Boşuna konuşuyorsunuz. Bence satmayacaklar ama. İyi de olur kalması.

Elano 1 sezon daha kötü oynarsa, sonu Guiza gibi olur. 4-5 milyon euroya satacak kulüp ararız. Dunga'da gitti, bu saatten sonra milli takıma da çağırılmaz. Satılması en hayırlısı olur.

başkanın son açıklamasındna sonra çok yüksek fiyat verilmemesi halinde satılmayacaktır heralde,kesin kanıya varmadım ne bilim ben,sadece satılmaması daha yüksek ihtimal görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt