#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Barış Özbek ve Mustafa'nın yanında 10 kere futbolcudur Elano.Bknz: Rıdvan Dilmen:" Elano basbayağı topçu"

Arkadaş oyna artık ya oyna,hem kendini hem bizi yıprattın.

Sergen Yalçın: "Elano aman aman bir topçu değil. Emana anama man, amam amam, amaaan, Emanamam..."

Ben şuna eminim ki, oldu ya iyi performans gösterdi, "oldu ya" diyorum.

Gene eleştirilir, sahanın en kötüsü ve eleştirilmesi gereken bu adammış gibi.

Ama en komiği şu, takımı bu adam bozuyormuş.

Cana-Emana

--Elano--

Bu 3lüyü izlemek nasıl keyif verir anlatamam 3üde futbolcu(!)

Satılsın artık bu saatten sonra ben Elanodan faydalanabileceğimizi zannetmiyorm.Ya Rijkaard gönderilip kadroyu kullanabilecek biri gelmeli yada gönderilmeli...

Bu adam beğenilmiyor ama gidip Barış Özbek'e özür dilerim çok iyi oynadın deniliyor.

Yazık.

Yaz başında satılsa yine eyvallah diyeceğim. Bu kadar zaman geçmiş. Transfer yok bişey yok. Orta sahadaki tek kazma olmayan adamı da göndermeye çalışıyoruz. Çok yanlış yönetiliyoruz çoooooooooooooooook. :sad007:

Satilmak isteniyorsa coktan satilmaliydi. Transferler bu kadar gecikmisken, orta sahada hücuma katki yapabilecek, pas trafigini yönlendirebilecek tek adami, bu kadar hayati bir macta kadroya almamak tek kelimeyle salakliktir. Hamburg maci öncesi Meirayi satan, Athletico maclari öncesi, Baros sakatken Nondayi gönderip, yerine avrupa kupalarinda oynamayacak Jo'yu alan yönetim icin cok olagan bir durum gerci. Elenirsek gene sanssizlik, cok sakatimiz vardi bik bik bik derler.

Kurulus amaci, türk olmayan takimlari yenmek olan bir takimin yönetimi, avrupada olmamak icin herseyi yapiyor 3 yildir. Yaziklar olsun!

sana güveniyorum Elano ama

olmuyor bu kadro secimiyle

rijkaard biraz risk almayı goze alabilse

-----Musa-------Sarp------Ayhan

----Elano--------------Kewel-----

----------Baroş---------- ve bu sekilde cıksa

Takımda hiçkimse bir şey yaptı mı ?

Ben onlara böyle yüklenildiğini görmedim ?

Baros ve Kewell dışında sahada olan adam görmedim ha bir de Neill.

1.5 senede hiçbişey yapmayan bir adam olduğunu sanmıyorum takımda.Ben zaten son maçtaki oyununu felan eleştirmiyorum genel konuşuyorum.

nazar değmesin

Ekli dosyalar

• images.webp
    images.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 98
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt