Pınar Yıldız
Parçalı Üye
- 20 Mart 2009
- 3.845
- 1
- 1.308
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer
Takım kötüyse Elano N'apsın
Takım kötüyse Elano N'apsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet tekrar gördüğümüz üzere bu goller yenildikçe bu takımdan bi halt olmaz.Misimoviçte gelse bu goller yenecek.
Ayrıca Emre'nin olmadığı maçlar %90 kayıp fener için,Alex için böyle bi durum yok
Misimovic nasıl iyi ki gelmedi Cem? Belki ikinci falan olurduk gelse. Şimdi maksimum 3 muhtemelen 4-5..
:akansular::haha::bansign::ka10::42:
Bunu mu anladın.Çıkartır da yetmez işte yetmez.Takım savunması yarışıyor hücumla
Bunu yazmanda ki amacın neydi çok merak ediyorum ? Misimovic'e ve kalitesine laf eden yok, ama sisteme uymayan bir oyuncu ve ben de o tarz oyuncuları oyuncuları hiç sevmiyorum. Tek yönlü, tek pozisyonda oynayabilen, topsuz alanı iyi olmayan ve sadece hücumu düşünen oyuncu. Gelirse iyi oynar orası ayrı ama adam tamamen tek yönlü bir oyuncu. Hani diyorduk ya Lincoln gittikten sonra "10 numara devri bitti bizde" diye, işte bu yüzden gelmesini istemiyorum Misimovic'in.
Hala sistem diyorsun Cem, sistem sistem diye Keita'yı harcadınız. Ali Sami Yen topçusuymuş, buyrun Asy'de yeniliyoruz o topçu olmayınca.
Sistem demeyeceksek Rijkaard'ın işi ne Ahmet ? Ayrıca takımda her futbolcu kendine düşen görevi yaparsa Keita'yı aramayız ve takım oyununu güzel bir şekilde oynamış oluruz. Artık ben tek futbolcuya dayalı düzen istemiyorum.
Elano bu takıma seviye atlatacak, oyunu ve arkadaşlarını bir adım öne çekicek bir futbolcu değil.
Elano takımın seviyesini düşüren bir oyuncu zaten.M.sarpın koşmayan hali hiç çekilmiyor.