#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Ben Cem'e katılıyorum. Şu anda Misimovic bizim için çokta gerekli bir oyuncu değil. Onun bölgesinde Elano oynar Arda oynar hiç olmadı Emre Çolak oynar bize oyunun çift yönünü eksiksiz oynayacak bir maestro lazım.

inşallah sağ açıkta oynar da yanında cana olur. Bir de böyle izleyelim. Hayırlısı olsun :)

Ben Cem'e katılıyorum. Şu anda Misimovic bizim için çokta gerekli bir oyuncu değil. Onun bölgesinde Elano oynar Arda oynar hiç olmadı Emre Çolak oynar bize oyunun çift yönünü eksiksiz oynayacak bir maestro lazım.

Ben de başından beri böyle düşünüyorum. Hatta kaç kere yazdım.

E.Belözoğlu tarzı adam gelmediği sürece, M.Sarp forma giydiği sürece ikiside tırıvırı

Hiç olmadı ben oynarım, aman canım ne ki. Elano'da, Emre'de Misimovic kadar katkı verir zaten, ne gerek var canım Misimovic'e.

Rijkaard, Elano'dan Dunga bile yararlanabilirken,senin Elano'ya göre bir takım kurman bile yeridir.Bu takımda bu yoklukta Elano,yemin ederim Şam'da kayısı.Arda bile dökülüyor daha ne olsun.

Elano ya da Arda o kadar efektif oynayamazlar. Grçen senelerde gördük bunu. Ya da şöyle söyleyeyim. Sistem tam oturmuş olsa, arkasında iki tane sağlam orta sahayla Elano ya da Arda'yı tartışmasız tercih ederim Misimovic'e. Ancak oraya koyacağımız adamın her maç gol veya asistle oynaması lazım öncelikle, yoksa gol atamayız kolay kolay. Bu tanıma da en uygun isim Misimovic şu koşullarda.

Bizde gol atma sorunu yok.

Gol yeme sorunu var yeme.

Orta saha Konya ovası kadar düz,engel felan yok.

Rakip takım seksek oynayarak geçiyor orta sahayı

Bizde gol atma sorunu yok.

Gol yeme sorunu var yeme.

Orta saha Konya ovası kadar düz,engel felan yok.

Rakip takım seksek oynayarak geçiyor orta sahayı

Nasıl gol atma sorunu yok? Sivas maçında kaç pozisyonun vardı? Karpaty maçında rakip öküz gibi kendi yarı sahasına kapanana kadar kaç pozisyonun vardı? Ben yazayım sıfır(0).

Geçen sezonun son haftalarında bir tane gol atacağız diye bir tarafımızı yırtıyorduk... Hala aynıyız. Daha kötüyüz belki de.

Cana ile Elano arasına çifit yönlü oyuncu almassak Misi gelsede gol yemeye devam ederiz.

Hiç olmadı ben oynarım, aman canım ne ki. Elano'da, Emre'de Misimovic kadar katkı verir zaten, ne gerek var canım Misimovic'e.

Normalde anlamak anlatmaktan daha kolaydır ama senin için aynı şeyi diyemem. Bastıra bastıra söylüyorum bizim için ofansif bir orta saha oyuncusuna gerek yok. Önce sen aksayan bölgeye transfer yap, daha sonra Elano'yu satıp yerine başka oyuncu alırsın. Neden olmayan lüksümüze lüks katmaya çalışırsınız?

Elano ya da Arda o kadar efektif oynayamazlar. Grçen senelerde gördük bunu. Ya da şöyle söyleyeyim. Sistem tam oturmuş olsa, arkasında iki tane sağlam orta sahayla Elano ya da Arda'yı tartışmasız tercih ederim Misimovic'e. Ancak oraya koyacağımız adamın her maç gol veya asistle oynaması lazım öncelikle, yoksa gol atamayız kolay kolay. Bu tanıma da en uygun isim Misimovic şu koşullarda.

Sen Elano'yu, Arda'yı yahut Cana'yı rahatlatacak bir orta saha oyuncusu al, o zaman görürüz yeteri kadar efektifler mi değiller mi?

Sen Elano'yu, Arda'yı yahut Cana'yı rahatlatacak bir orta saha oyuncusu al, o zaman görürüz yeteri kadar efektifler mi değiller mi?

Tamam işte alamıyorlar. Dolayısıyla öyle bir adam olmadan da iş yapabilecek topçu Misimovic diyoruz.

Nasıl gol atma sorunu yok? Sivas maçında kaç pozisyonun vardı? KArpaty maçında rakip öküz gibi kendi yarı sahasına kapanana kadar kaç pozisyonun vardı. Ben yazayım sıfır(0).

Geçen sezonun son haftalarında bir tane gol atacağız diye bir tarafımızı yırtıyorduk... Hala aynıyız. Daha kötüyüz belki de.

Yok tabi.

Geçen sezon tam tersi yemeyelim diye yırtınıyorduk.Hala yırtınıyoruz hala yiyoruz.

Karpaty-Sivas maçında yediğimiz komedi goller zaten bağıra bağıra anlatıyor.

Yani Misimovic gelecek bizi kurtaracak felan tamamen hayal

Olsa Lincoln kurtarırdı 5. olmazdık.Lincoln'ün Misimovic'ten eksiği yoktu.Ama o zaman da gol yeme sorunumuz vardı.

Hamburg,Bordeux,Kocaeli,İBB,Ankaraspor

Hep yedik hep yedik.Değişen birşey olmayacak taki o inatla yapılmayan ortasaha transferine kadar

Yok tabi.

Geçen sezon tam tersi yemeyelim diye yırtınıyorduk.Hala yırtınıyoruz hala yiyoruz.

Karpaty-Sivas maçında yediğimiz komedi goller zaten bağıra bağıra anlatıyor.

Yani Misimovic gelecek bizi kurtaracak felan tamamen hayal

Olsa Lincoln kurtarırdı 5. olmazdık.Lincoln'ün Misimovic'ten eksiği yoktu.Ama o zaman da gol yeme sorunumuz vardı.

Hamburg,Bordeux,Kocaeli,İBB,Ankaraspor

Hep yedik hep yedik.Değişen birşey olmayacak taki o inatla yapılmayan ortasaha transferine kadar

Lincoln ilk yarıdaki gibi oynasaydı kesinlikle beşinci olmazdık zaten. İlk yarı(9 gol 20 asist). İş ahlakı yoktu, oynamadı. Misimovic daha düzgün bir adam.

Geçen sezonun son maçlarını hatırla. Neredeyse bütün maçlarımız alt bitti. Gol atamıyoruz.

Tamam işte alamıyorlar. Dolayısıyla öyle bir adam olmadan da iş yapabilecek topçu Misimovic diyoruz.

Yani Misimovic pas trafiğini arttıracak, kontralardan gol yememizi engelleyecek, baskı yediğimizde baskıyı dağıtacak, takımı o mevkide tek başına 180 derece döndürecek, öyle mi?

Gerçi Misimovic'i de kaçırdık ya elimizden, boş yere dil dökmeye lüzum yok.

Hayır yiyoruz.İBB'den son dakika gol yemeler felan.Senin dediğin olay Baroş olmadan ki kısım.

Lincoln'de kurtaramadı zamanında,Misimoviç'te kurtaramaz.

Ortasahaya adam almadan bunu söylemek hayalcilik olur.Yaşanmış örneği var.

Yani bu adam alınıp, arkasına adam almak kabus gibi.

Gol atma sorunumuz olduğunu düşünmüyorum.

Zaten yediğimiz goller bunun o kadar acil olmadığını gösteriyor.

İsterse Roni gelsin.Gol yemeye devam ettikçe umut yok

Yani Misimovic pas trafiğini arttıracak, kontralardan gol yememizi engelleyecek, baskı yediğimizde baskıyı dağıtacak, takımı o mevkide tek başına 180 derece döndürecek, öyle mi?

Gerçi Misimovic'i de kaçırdık ya elimizden, boş yere dil dökmeye lüzum yok.

Misimoviç, Sasa İliç kadar(10 gol 10 asist) oynasa ilk 2'deyiz o kadar söylüyorum.

Lincoln nasıl kurtaramadı zamanında? 2008-2009 ilk yarıyı 2. bitirmedik mi?

Eğer Bülent Korkmaz gelip Lincoln'ün başını ezmeseydi en kötü ihtimalle 2. yapacaktı adam bizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt