#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Lincoln nasıl kurtaramadı zamanında? 2008-2009 ilk yarıyı 2. bitirmedik mi?

Eğer Bülent Korkmaz gelip Lincoln'ün başını ezmeseydi en kötü ihtimalle 2. yapacaktı adam bizi.

Yahu olay Lincoln muhabetti değil.Sizin için bi tehlike yok yani .Heycana gerek yok

O zaman da dandik ortasahaya rağmen asistlerine rağmen yetmedi onu diyorum.

Sonuçta Misimoviç gelipte Lincoln'ün 3 katı istatistik yapmayacak.

Attığımızdan fazlasını yiyecez

Attığımızdan fazlasını yersek sondan ikinci oluruz ama?

Tamam işte, Misimoviç gelirse yediğimizden fazlasını atarız.

Pozisyon kıtlığı çekiyoruz, ara pası atacak adam yok şuan takımda. Elano'dan bekliyoruz, o da beklentileri boşa çıkardı geçen sezon.

Defansla ortasaha arasında bağlantı sağlayacak adam nasıl yoksa, ortasaha ile hücum hattı arasında bağlantı sağlayacak adam da yok şuanda.

Yahu olay Lincoln muhabetti değil.Sizin için bi tehlike yok yani .Heycana gerek yok

Dandik değildi bence orta saha. Topal çok formdaydı, Ayhan iyidi, Barış bile iyidi hatta. O dönem, Tobi'nin takıma girmesini bekliyordum ben ama olmadı.

Cevabım açık ve netti ama anlamamışsın. Lincoln yarım sezon performans verebildi Bülent Korkmaz yüzünden. Bülent Korkmaz gelir gelmez Lincoln'ün başını ezdiği için ikinci yarı Lincoln'ün katkısı olamadı takıma. Lincoln'ün katkısı olan dönemde bu takım 2. bitirdi ilk yarıyı. İkinci yarı Lincoln'ü sindirdiler, 5. bitirdik.

Dandik değildi bence orta saha. Topal çok formdaydı, Ayhan iyidi, Barış bile iyidi hatta. O dönem, Tobi'nin takıma girmesini bekliyordum ben ama olmadı.

Niye herkes sürekli Tobi'den bi haber bekliyordu o zaman.O form tuttukları sene Kalli zamanıydı.2009'da m.çtılar

Tamam işte, Misimoviç gelirse yediğimizden fazlasını atarız.

Pozisyon kıtlığı çekiyoruz, ara pası atacak adam yok şuan takımda. Elano'dan bekliyoruz, o da beklentileri boşa çıkardı geçen sezon.

Defansla ortasaha arasında bağlantı sağlayacak adam nasıl yoksa, ortasaha ile hücum hattı arasında bağlantı sağlayacak adam da yok şuanda.

Yine başa döndük. Pino geldikten sonra orasını Arda bağlar, Pino yoksa Elano bağlar. Ancak defans ile hücum hattını (bak orta saha demiyorum) bağlayacak oyuncumuz yok. Öncelik ona tanınmalıdır diyorum.

Cevabım açık ve netti ama anlamamışsın. Lincoln yarım sezon performans verebildi Bülent Korkmaz yüzünden. Bülent Korkmaz gelir gelmez Lincoln'ün başını ezdiği için ikinci yarı Lincoln'ün katkısı olamadı takıma. Lincoln'ün katkısı olan dönemde bu takım 2. bitirdi ilk yarıyı. İkinci yarı Lincoln'ü sindirdiler, 5. bitirdik.

Ya olayın hikayesini geç.Bu takımı kurtaracak olan 10 numara değildir.Biz Misimovic'i alsakta gol yemeye devam edicez.Ve buna 3.senesine rağmen bi çözüm bulamazsak at bu seneyide çöpe

Niye herkes sürekli Tobi'den bi haber bekliyordu o zaman.O form tuttukları sene Kalli zamanıydı.2009'da m.çtılar

Ah Tobi vah Tobi. Geldiği zaman çok sevinmiştim ama olmadı. Biyonik adam dediler, sakatlanmaz dediler, 15 km koşar dediler ama yalan oldu. :(

Yine başa döndük. Pino geldikten sonra orasını Arda bağlar, Pino yoksa Elano bağlar. Ancak defans ile hücum hattını (bak orta saha demiyorum) bağlayacak oyuncumuz yok. Öncelik ona tanınmalıdır diyorum.

Transferin bitmesine 8 gün kala öyle bir oyuncu bulacağımıza inanmıyorum. Yönetim 3 ay boyunca böyle bir oyuncu bulup alamadığına göre en azından ortasaha ile hücumu bağlayacak Misimoviç'i alalım ki o pozisyon sağlam olsun. Arda o görevi yapabilseydi geçen sezonki tabloyu yaşamazdık. Misimoviç çok efektif bir oyuncu o pozisyonda Arda'ya, Elano'ya göre.

Bu arada defans ile ofansı bağlayacak box to box Elano olmuyor mu? Bize hep öyle anlattılar da. :)

Transferin bitmesine 8 gün kala öyle bir oyuncu bulacağımıza inanmıyorum. Yönetim 3 ay boyunca böyle bir oyuncu bulup alamadığına göre en azından ortasaha ile hücumu bağlayacak Misimoviç'i alalım ki o pozisyon sağlam olsun. Arda o görevi yapabilseydi geçen sezonki tabloyu yaşamazdık. Misimoviç çok efektif bir oyuncu o pozisyonda Arda'ya, Elano'ya göre.

Bu arada defans ile ofansı bağlayacak box to box Elano olmuyor mu? Bize hep öyle anlattılar da. :)

Kesinlikle olmuyor. Elano geçen sene iyi oynadığı bütün maçlarda ilerideydi.

Ya olayın hikayesini geç.Bu takımı kurtaracak olan 10 numara değildir.Biz Misimovic'i alsakta gol yemeye devam edicez.Ve buna 3.senesine rağmen bi çözüm bulamazsak at bu seneyide çöpe

İyi de hocam, ortasahada her türlü varyasyon denendi. Topal-Sarp-Elano, Topal-Barış-Elano, Topal-Ayhan-Elano, Barış-Ayhan-Elano, Sarp-Barış-Elano, Cana-Ayhan-Sarp, Ayhan-Sarp-Barış. Ne yapılacak anlamadım ben. 3 önlibero koyuyor yine gol yiyoruz, tek önlibero koyuyor yine gol yiyoruz.

Ledesma gelse, Rosicky gelse yine gol yeriz. Bu tamamen hücum hattının ortasahaya, savunmaya yardım etmemesi ile alakalı bence.

İyi de hocam, ortasahada her türlü varyasyon denendi. Topal-Sarp-Elano, Topal-Barış-Elano, Topal-Ayhan-Elano, Barış-Ayhan-Elano, Sarp-Barış-Elano, Cana-Ayhan-Sarp, Ayhan-Sarp-Barış. Ne yapılacak anlamadım ben. 3 önlibero koyuyor yine gol yiyoruz, tek önlibero koyuyor yine gol yiyoruz.

Ledesma gelse, Rosicky gelse yine gol yeriz. Bu tamamen hücum hattının ortasahaya, savunmaya yardım etmemesi ile alakalı bence.

Yahu sen içinde Sarp olan ,Barış olan bütün kombinasyonları geç eğer zamanında E.Belözoğlu'nu aklıllılk yapıp alsaydık zaten gerek kalmazdı.En azından onun tipinde bi adam almamız lazım ama 3 transfer döneminde transfer yapmadık o bölgeye.Lincoln'ü gönder Misimovic al değişen birşey olmaz ki.

Zaten şu saatte yapılan transfer tamamen piyango olucak.

Ayrıca Lincoln'ü Korkmaz bozdu diyorsun.Tamam olabilir ama onun da öncesini düşün.Skibbe niye gitti?Biz Skibbe'yi tek Kocaeli maçıyla mı gönderdik ?hayır

Yediğimiz gollere engel olamazsak on numara felan hikaye.

Yine şansa olur.Yediğimizden fazla atarsak alırız, atamazsak geçmiş ola.Ama çözüm olmaz

Yani Misimovic pas trafiğini arttıracak, kontralardan gol yememizi engelleyecek, baskı yediğimizde baskıyı dağıtacak, takımı o mevkide tek başına 180 derece döndürecek, öyle mi?

Gerçi Misimovic'i de kaçırdık ya elimizden, boş yere dil dökmeye lüzum yok.

Hiçbirini yapmayacak. SAdece gol atacak ve asist yapacak(tı).

Hayır yiyoruz.İBB'den son dakika gol yemeler felan.Senin dediğin olay Baroş olmadan ki kısım.

Lincoln'de kurtaramadı zamanında,Misimoviç'te kurtaramaz.

Ortasahaya adam almadan bunu söylemek hayalcilik olur.Yaşanmış örneği var.

Yani bu adam alınıp, arkasına adam almak kabus gibi.

Gol atma sorunumuz olduğunu düşünmüyorum.

Zaten yediğimiz goller bunun o kadar acil olmadığını gösteriyor.

İsterse Roni gelsin.Gol yemeye devam ettikçe umut yok

Gol yemediğimizi söyleyeni toplu olarak dövüyoruz zaten. Ama defansif zaafı gidermek için

1 stoper

2 kaliteli orta saha

1 sol bek

lazım. Bu olamayacağına göre, Misimovic tek başına biraz taşır. En azından beşinci olmayız.

Emre de bir işe yaramaz bence. Ki öyle bir oyuncu da bulamayız.

Nasıl yaramaz bugün sor fenerlilere Emre mi Alex mi diye Emre derler

İyi de Fener'İn takımı iyi işliyor zaten. Çok büyük defansif zaafları yok. Emre'nin vazgeçilmez olması doğal.

Ayrıca onların ne düşündüğü çok önemli değil bence Alex'in oynamadığı maçlarda Fener'in istatistikleri herşeyi anlatıyor.

Evet tekrar gördüğümüz üzere bu goller yenildikçe bu takımdan bi halt olmaz.Misimoviçte gelse bu goller yenecek.

Ayrıca Emre'nin olmadığı maçlar %90 kayıp fener için,Alex için böyle bi durum yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt