#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Evet tekrar gördüğümüz üzere bu goller yenildikçe bu takımdan bi halt olmaz.Misimoviçte gelse bu goller yenecek.

Ayrıca Emre'nin olmadığı maçlar %90 kayıp fener için,Alex için böyle bi durum yok

Alex için böyle bir durum yok mu?:) İstatistikleri yarın birgün veririm.

Neyse benim anlatmak istediğimi anlamıyorsun.

Goller yenmeyecek demiyorm. Goller yenecek. Bak bir daha yazayım goller yenecek. Ama baskıyı kurup bir türlü sağlam gol pozisyonu bulamadığımızda(bu maçtaki gibi) misimoviç ince görecek. Olay budur.

Sen anlamıyorsun maalesef .Misimoviç gelse ne değişecek diyorum.Sen gol at ne farkeder.O Misimoviçin arkasına takviye yapmazsan 2-0 değil 2-1 yenilirsin. değişen birşey olmaz.Yediğinden fazlasını atamazsın.

Yahu Onur. 1-0 yenikken kaç tane pozisyon kaçırdık. Atardı iki tanesini. Hiç oladı 1 tanesini. En kötü berabere biterdi. Ya da sonuna kadar kovalardık. BElki 3-4 ü bulurduk. Çünkü baskı var, iş yok.

Baskı kurduğun vakit gol yiyorsun.

Bkz.Trabzon-Galatasaray

Ayhan veya Barış'ın bölgesine 1-2 adam lazım

Hem de acil ama transfer için vakit var diyor Mr.Helvacı

Hep baskı kuruyoruz ama hiç gol atamıyoruz.

En azından atma yüzdemiz artar. Anladın da gıcıklığına yapıyorsun yahu! Bir adam ince görecek yahu, basit bir pas. Gol olur. Uzaktan bir şut, gol olur. Basit mantık, eski hesap ama yapacak birşey yok.

Yahu Ahmet niye gıcıklığına yapayım.Ben hiç bi şekilde inanmıyorum sonuçların değişeceğine en iyi ihtimalle Bordeux gibi 4-3 kazanırız maçları

Sen o golü at ne değişecek diyorum.Sivas'ta attık ne değişti.

İstekli göründü maçta, tam hazır değil ama Rijkaard dikkat ettim ileride oynattı Elano'yu, geride değil. Bu bile birşeydir artık ne diyeyim :)

Misimovic nasıl iyi ki gelmedi Cem? Belki ikinci falan olurduk gelse. Şimdi maksimum 3 muhtemelen 4-5..

Ben katkıdan bahsetmiyorum Ahmet, ben o tarz tek yönlü oyuncuları sevmiyorum. Elano tarzı oyuncuları seviyorum ki Rijkaard'ın sistemi için böyle oyuncular gerekli.

:akansular::o:haha::bansign::ka10::42:

Bunu yazmanda ki amacın neydi çok merak ediyorum ? Misimovic'e ve kalitesine laf eden yok, ama sisteme uymayan bir oyuncu ve ben de o tarz oyuncuları oyuncuları hiç sevmiyorum. Tek yönlü, tek pozisyonda oynayabilen, topsuz alanı iyi olmayan ve sadece hücumu düşünen oyuncu. Gelirse iyi oynar orası ayrı ama adam tamamen tek yönlü bir oyuncu. Hani diyorduk ya Lincoln gittikten sonra "10 numara devri bitti bizde" diye, işte bu yüzden gelmesini istemiyorum Misimovic'in.

Neyse bence Misimovic gibi bir adam o kadar baskıdan bir-iki gol çıkartırdı. Sence çıkartamaz.

Saygı duyarım.

Bunu mu anladın.Çıkartır da yetmez işte yetmez.Takım savunması yarışıyor hücumla

Baskılı oynuyoruz ama pozisyon yok.

Bizi pozisyona sokucak oyuncu gerek.

Tamam uzamasın Ahmet her maç bu adam bize iki gol ayarlar merak etme.

Ama Sarp veya Barış bunu geçer emin ol

Bunu yazmanda ki amacın neydi çok merak ediyorum ? Misimovic'e ve kalitesine laf eden yok, ama sisteme uymayan bir oyuncu ve ben de o tarz oyuncuları oyuncuları hiç sevmiyorum. Tek yönlü, tek pozisyonda oynayabilen, topsuz alanı iyi olmayan ve sadece hücumu düşünen oyuncu. Gelirse iyi oynar orası ayrı ama adam tamamen tek yönlü bir oyuncu. Hani diyorduk ya Lincoln gittikten sonra "10 numara devri bitti bizde" diye, işte bu yüzden gelmesini istemiyorum Misimovic'in.

Hala sistem diyorsun Cem, sistem sistem diye Keita'yı harcadınız. Ali Sami Yen topçusuymuş, buyrun Asy'de yeniliyoruz o topçu olmayınca.

Hala sistem diyorsun Cem, sistem sistem diye Keita'yı harcadınız. Ali Sami Yen topçusuymuş, buyrun Asy'de yeniliyoruz o topçu olmayınca.

Sistem demeyeceksek Rijkaard'ın işi ne Ahmet ? Ayrıca takımda her futbolcu kendine düşen görevi yaparsa Keita'yı aramayız ve takım oyununu güzel bir şekilde oynamış oluruz. Artık ben tek futbolcuya dayalı düzen istemiyorum.

Sistem demeyeceksek Rijkaard'ın işi ne Ahmet ? Ayrıca takımda her futbolcu kendine düşen görevi yaparsa Keita'yı aramayız ve takım oyununu güzel bir şekilde oynamış oluruz. Artık ben tek futbolcuya dayalı düzen istemiyorum.

Bizim yönetim Rijkaard'ı da harcadı, bu gidişle gitmesi yakındır. Bu oyuncu kadrosu 4-3-3 falan oynayamaz, transferle de olucak iş değil. Bu saatten sonra iyi transferde beklemiyorum ben.

Elano bu takıma seviye atlatacak, oyunu ve arkadaşlarını bir adım öne çekicek bir futbolcu değil.

Elano takımın seviyesini düşüren bir oyuncu zaten.M.sarpın koşmayan hali hiç çekilmiyor.

Bu mantıtka devam edelim zaten mustafa sarp, barış özbek, ayhan akman paklar bizi.Elano tu kaka.Elimizde tek futbolcuya benzeyen orta saha oyuncusuna da karalayalım.Ama büyük kaptan (!) Arda'ya toz kondurmayalım haşa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt