#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer

Elano Blumer'i daha önceden izlemediğimi, izlediysemde hatırlamadağımı söyleyebilirim. Lakin, iyi bir futbolcu olduğuna dair tüm bilgileri, yazılanlardan öğreniyorum ve takip ediyorum. İnşallah tüm bu yazılıp çizilen olumlu düşünceler doğru çıkar ve kendisinden beklenileni verebilir. Bir futbolcunun yeteneği çok iyi olabilir. Fakat dahada önemlisi, takım zorda/malup olduğu zamanlarda, takımın içinde bulunduğu bu krizi, yetenekleriyle çözebiliyor mu? İşte bu noktanın çok daha önemli olduğunu düşünüyorum..

Umarım futbolcuların bizi tercih ederken gözönünde bulundurdukları imajımızı kaybetmeden üstüne koyarak ilerleyen zamanlarda Elano'dan da iyilerini getiririz. Diğer tarafın takımı gibi tercih edilmeyen bir takım olmak ve Güney'e yönelip bizi sadece izlemeleri acı olsa gerek :))

Elanoyu izleyebileceğimiz videolar yok mu youtubede çok kısa şöyle pasları falan 5-6 dklık varsa biri paylaşıversin :p Gerçi nasıl olduğunu biliyoruz ama yinede izleyelim

Dün sabah beni uyandırmak için çalan telefonuma ilk defa kızmadım,çünkü GSMobile'dan gelen o güzel mesajı gördüm.

Tartışmasız Türk futbol tarihinin en iyi transferi bence.İnşallah hayırlısı olur.

Dün sabah beni uyandırmak için çalan telefonuma ilk defa kızmadım,çünkü GSMobile'dan gelen o güzel mesajı gördüm.

Tartışmasız Türk futbol tarihinin en iyi transferi bence.İnşallah hayırlısı olur.

inşaAllah dediğin gibi türk futbol tarihine kazandırılmış en iyi transfer olur:)

bide bişey söyleyeceğim bazen böyle transfer haberleri konu olarak açılırdı böyle forumda örneğin;deco 300 sayfaya falan ulaşırdı şimdi olmuş bitmiş şey galiba tartışılmıyor forumda

Otobüsün içinde atkıyı sallayan Elano'muydu yoksa benmi yanlış gördüm :)

Öncelikle hayırlı olsun elano kulübümüze.Çok güzel bir transfer yaptık.Nokta transferlerimiz devam ediyor.Çok katkısı olacakdır elanonun zira üstlerine çok ağır yük binen arda,kewell gibi oyuncular rahat bir nefes alacaklar ve çok daha iyi performans sergileyeceklerdir.

Bu arada lyon'daki kallstrom ile ilgilendiğimiz söyleniyor ,şayet bu oyuncuda alınırsa kolay kolay bileğimiz bükülmez..

Öncelikle hayırlı olsun elano kulübümüze.Çok güzel bir transfer yaptık.Nokta transferlerimiz devam ediyor.Çok katkısı olacakdır elanonun zira üstlerine çok ağır yük binen arda,kewell gibi oyuncular rahat bir nefes alacaklar ve çok daha iyi performans sergileyeceklerdir.

Bu arada lyon'daki kallstrom ile ilgilendiğimiz söyleniyor ,şayet bu oyuncuda alınırsa kolay kolay bileğimiz bükülmez..

Evet Fransız gazetelerinde bayağı yer verilmiş bu habere. Açıkcası bu kadar çok orta saha bolluğu içinde Kallstrom gereksiz olur, transfer olacaksa savunma ve forvet ideal olmalıdır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt