#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

arkadaşlar macı izleyen genel bir değerlendirme yapabilir mi?? Nasıl oynadı?? Balıktaydım da izleyemedim:)

Ben ara ara baktım da ilk yarının sonlarına doğru Kleberson'un sakatlanmasıyla oyuna girdi. Sağ kanatta oynadı. Özellikle 2.yarı Brezilya sağ kanattan atak geliştirirken, oyunu kuran adamdı. Alves'le birlikte sağ kanadı iyi kullandılar. Bir iki jeneriklik pası vardı. Onun dışında sistemimize uyacağı çok belli çünkü attığı paslar çok iyi. Forvetlerinde bir adam vardı Baptista'ydı galiba tam bilemiyorum onun kazmalığı olmasa istatistik anlamında da iyi bir maç çıkarmış olacaktı.

Bu adamın kaliteli kumaş olduğu belli.Sistemimize de uyum sağlarsa bu sene tutulmayız 3 kulvarda.

Elano biraz Estonya nın sert oyunu karşısında çok kasmadı kendini çalım vs denemedi ama 1-2kere güzel geçti rakiplerini + olarak 2 asistlik %100 lük pas verdi.

Boşa oynamıyor öylesine paslar atmıyor gördüğüm kadarı ile şu an %100 hazır da değil. zaten onun içinde çok zorlamadı kendini.

kısaca Elano bizde iyi iş yapar gibime geliyor. Arda ile Elano oldukça pozisyon sıkıntısı çekmeyiz yeter ki Baros ve Nonda formda olup geleni gideni geçirsin :)

Bu adamı bizim kasaplar tamponlarını yırtsa da durduramaz ha:D

Keita ilk maç bi kendisine çalım atmadı onu tartışamayızbile :D

Elanoyu biliyorduk onayladık :D

Arda zaten akıllı bi oyuncu :)

Kewell aynı .

Sıkıyorsa kapansınlar şişirme top oynasınlar bakalım

arkadaşlar macı izleyen genel bir değerlendirme yapabilir mi?? Nasıl oynadı?? Balıktaydım da izleyemedim:)

Kısaca brezilya milli takımı Elano girdikten sonra canlandı desem nasıl oynadığı hakkında da bilgi vermiş olurum heralde

iyiydi, diriydi 2 gollük pası vardı aldığı her topu olumlu kullandı benim dikkatimi çeken asıl olay defansa yardım etmesiydi klasik elleri belinde ileride top bekleyen bir yapısı yok eğer bir puanlama yapsaydım 10 üzerinden 8 verirdim dün akşam Elano'ya

tam olarak hazır olmasa da dün gayet iyi oynadı denizli maçında kesinlikle ilk 11 başlaması lazım.

45 Dakika oynamasına rağmen , Kaka ve Robinho'dan çok daha iyi oynadı. Hemde Sağ tarafta.

Elano güzel oynadı, asistlik paslarda verdi ama hep kazma Baptista..:asd: Formsuzluğu tuttu, bomboş voleyi bile vuramadı..:D

Elano dün bir çok atağın başlangıcındaki adamdı. Ama Estonya'nın çok sert oyununu gördüğümde korkmadım değil. Sakatlanmasa bari diye düşündüm. Allahtan başına bir kaza gelmedi.

Bütün topların başında Elano vardı. Hani derler ya, hatasız oynadı, pasları hep yerini buldu diye, bu söz adamını bulmuştu. Ayrıca bütün duran topların başına Elano geçti. Yer yer göze çok hoş gelen paslar verdi, usta işi topuk pasları ve ince paslar. Ama şöyle de bir şey var, pası verdiği adam Brezilyalı teknik bir adam. Önemli olan bu adamın futbol dilinden anlayabilmek ve onunla uyumlu olabilecek bir düzeni kurabilmek. O zaman Elano'nun futbolu tadından yenmeyecek.

Dün sahada 55 dakika civarı kaldı ve top ayağına geldiğinde hep pozitif işler yaptı. Ama topsuz oyunda kendisini kasmadığını söyleyebiliriz.

Elano dün bir çok atağın başlangıcındaki adamdı. Ama Estonya'nın çok sert oyununu gördüğümde korkmadım değil. Sakatlanmasa bari diye düşündüm. Allahtan başına bir kaza gelmedi.

Bütün topların başında Elano vardı. Hani derler ya, hatasız oynadı, pasları hep yerini buldu diye, bu söz adamını bulmuştu. Ayrıca bütün duran topların başına Elano geçti. Yer yer göze çok hoş gelen paslar verdi, usta işi topuk pasları ve ince paslar. Ama şöyle de bir şey var, pası verdiği adam Brezilyalı teknik bir adam. Önemli olan bu adamın futbol dilinden anlayabilmek ve onunla uyumlu olabilecek bir düzeni kurabilmek. O zaman Elano'nun futbolu tadından yenmeyecek.

Dün sahada 55 dakika civarı kaldı ve top ayağına geldiğinde hep pozitif işler yaptı. Ama topsuz oyunda kendisini kasmadığını söyleyebiliriz.

Topsuz oyunda kendisi kasmaya gerektirecek bir oyun oynamadı estonya ayrıca daha hazır değil.1 aydır idman yapmamış ve sadece kondisyoner fatih yıldız ile çalışıyordu.

13:10'da Ntvspor'da dünkü maçın özeti var , izlemek isteyenler Elano'yu izleyebilir.

Abartmayın. Brezilya kötü oynadı. Elano'nun da çok bi numarası yoktu maçta. Ha bana topuk pası verdi, çalım attı bilmemne dicekseniz, Cem Yılmaz'ı da konuştursan yarım saat mutlaka güldürür seni özel bişey yapmasa da. Kapasiteyle, potansiyelle alakalı bişey o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt