#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Mehmet güvenın bu takımda yerı asla ve asla yok hıcbırsey yapmadı hazırlık macında

Elano mukkemmel oynadı

Serdar eylık te rotasyonda kullanılabılır

Mehmet Topal da ıyı oynadı Mustafa Sarp ın cok daha ıyısı ama yanlıs anlasılmasın Sarpı kotuleme gıbı bır nıyetım yok

Barıs herzamankı gıbı yıne mucadele ettı penaltıyı yıne o kullanmak ıstedı fakat sonra elanoya attırdı :)

Mehmet güvenın bu takımda yerı asla ve asla yok hıcbırsey yapmadı hazırlık macında

Elano mukkemmel oynadı

Serdar eylık te rotasyonda kullanılabılır

Mehmet Topal da ıyı oynadı Mustafa Sarp ın cok daha ıyısı ama yanlıs anlasılmasın Sarpı kotuleme gıbı bır nıyetım yok

Barıs herzamankı gıbı yıne mucadele ettı penaltıyı yıne o kullanmak ıstedı fakat sonra elanoya attırdı :)

Barışın şahsi hareketleri beni çok rahatsız etmeye başladı her idmanda ve maçta gözüme çarpıyor.

Aramıza alamıyoruz malesef böyle adı sanı belli olmayan insanları antu değil burası !

Arkadaşlar Erşan Kunteri nickli arkadaş benim yakın bir arkadaşım. Forumu beğenirse kendi ismiyle adını değiştirecek. Ben kefilim kendisine fanatik GALATASARAY'lıdır;)

Neden bunu bana yapıyorsunuz arkadaşlar,beni de alsanıza aranıza.

Arkadaşlar Erşan Kunteri nickli arkadaş benim yakın bir arkadaşım. Forumu beğenirse kendi ismiyle adını değiştirecek. Ben kefilim kendisine fanatik GALATASARAY'lıdır;)

yarın Rijkaard oyuna alacak 11 oynatmasa bile göreceğiz bakalım..

Alex tarzı çıkarsa iyi olmaz umarım Hagi tarı bir adam çıkar :))

şöyle güçlü mücadeleci delici kırıc olsun savaşcı olsun.

Lincoln gibi kız gibi oynarsa yandık ki ne yandık!!

yarın Rijkaard oyuna alacak 11 oynatmasa bile göreceğiz bakalım..

Alex tarzı çıkarsa iyi olmaz umarım Hagi tarı bir adam çıkar :))

şöyle güçlü mücadeleci delici kırıc olsun savaşcı olsun.

Lincoln gibi kız gibi oynarsa yandık ki ne yandık!!

Malesef Sert futbolcu değil Elano. Beklentimiz farklı yönlerde olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt