#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Şimdi;

Önceki Estonya-Brezilya hazırlık maçında Kleberson çıkıp Elano girdi herkes dedi ki "Çok övdüğünüz Elano Beşiktaşlı Kleberson'un yedeği!"..

Bu gece oynanan Arjantin-Brezilya Dünya Kupası Eleme Maçında Elano çıkınca yerine Barcalı Daniel Alves girdi. Bu durumda Elano'nun yedeği kimmiş Daniel Alves..

Hadi bunu da yazın bakalım..

Basın bizim elimizde değil ki adamlar istediği gibi yazıyor.

bugünkü maçta elano iyi oynadı dersek kendimizi kandırmış oluruz. tamam attığı duran toplar gol oldu ama attığı bir tane pasta yerini bulmadı. bence elanonun kötü oynamasının nedeni maç boyu sürekli geride oynamak zorunda olması takım atağa çıkarken fazla ileriye çıkmamış olmasıdır.

Lalalalala llalalala eeeeho Elanooo

Diyorum, ve duran toplarin ustasi diyorum:D

Baska birsey demiyorum.

Daha çok erken ama Keita kadar etki yapacağını zannetmiyorum ligin ilk yarısında.

Dün çok vasattı duran toplar haricinde şaşırdım nedir bu dedim ya Hiç ismine yakışmıyor dedim hatta nasıl almışlar bile dedim brezilya milli takımına dedim.

Nasıl oynadı arkadaşlar?

Yorumlara bakıyorumda çok zıt ya,kiminiz süper demiş kiminiz vasat? :eek:

Dunku futboluyla, bizde anca yedek bekler.

Nasıl oynadı arkadaşlar?

Yorumlara bakıyorumda çok zıt ya,kiminiz süper demiş kiminiz vasat? :eek:

ne güzeli ya berbat oynadı. iki top yapamadı. İşte ikitane duran top kullandı ikiside gol oldu başka bir şey yapmadı yanındaki adama bile zor top attı bazende atamadı.

ne güzeli ya berbat oynadı. iki top yapamadı. İşte ikitane duran top kullandı ikiside gol oldu başka bir şey yapmadı yanındaki adama bile zor top attı bazende atamadı.

Ben brezilya maçında artık patlar silkinir ve istediğimiz elano haline ulaşır diye tahmin etmiştim..Açıkçası üzüldüm..

Ama olsun,Kewellımız var bizim derbiye :cool:

Dün sanki Brezilya iyiydi bir tek Elano kötüydü gibi konuşmayın. Felipe Melo ne yaptı? Gilberto Silva ne yaptı? Robinho ne yaptı?

Dün sanki Brezilya iyiydi bir tek Elano kötüydü gibi konuşmayın. Felipe Melo ne yaptı? Gilberto Silva ne yaptı? Robinho ne yaptı?

Katılıyorum. Robinho rezalaetti. Elano olmasaydı çeviremezlerdi belkide o maçı. Duran topları çok iyi kullanıyor.

Ama maçın genelinde etkisizdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt