#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Fabregas'ı, Gerrard'ı, Lampard'ı çoook izledim.. Lincoln.. onuda çoooooook izledim... o adamlar sisteme uyar hoca nederse yapar, görevini başarıyla yerine getirir.. orkestrada çalan kemancılar, cellistler gibi... Lincoln ise, solo giden kemancıdır.. yeterince açık olabildim umarım... sıyrılıp oyunu kendi okur, verilebilecek en muhteşem pası verir...

Schalke'de izlediniz mi hiç Lincoln'ı bilmiyorum ?.... Aslen Lincoln'ın takımlardan gönderilme nedeni nedir biliyormusunuz ? Futbolu hocalardanda iyi bilmesi, takımın ona yetersiz kalması, ve ortaya çıkan kıskançlık durumlarıdır... Bir işte çok üstün insanların, çok iyi yerlere gelmesini diğer insanlar engeller.. Bunuda unutmayınız...

Bkz 2 bilek hareketiyle etkilenmek

O 2 bilek hareketini Fabregas ,Gerard,Lampardda yapar sen rahat ol;)

Sadece basit oynayıp daha çok katkı vermek istiyorlar .Dogrusuda bu

bu Lincoln bukadar büyük yetenekse neden hic Milli Takimda oynamadi???

neden Hic bir frikik golu yok bizde????

Lütfen Arkadaslar bu Karektersiz Herifin Adini artik Anmayalim bu Forumda

abi bilek hareketinden etkilensem, Ronaldo, Messi derim sana dimi ?... Ne alaksı var.. zekadan bahsediyorum... Sen Lincoln'ı idmanda izledin mi hiç ?... Hagi'den sonra, Lincoln gibisini görmedim ben.. görmedim... ne TV'de, ne stadyumda.. hiçbiryerde... Ben Lincoln'ı Lautern'den beri takip ediyorum.. elimde kayıtlı maçları var...

yönetimle anlaşamadı, taraftar basına uydu.. tamam.. ayrı... ama Lincoln'ın yeteneği, özellikler, kapasitesi, oyun zekası, tar-tı-şıl-maz.

böyle oyuncu artık kalmadı, yetişmiyor...

Ben daha o saydığın isimlerin kıvrak bilek hareketleri yaptıklarını görmedim, gören varsa beri gelsin.

Birakin su Lincoln sohbetini.

Lincoln ølmus gitmis bir oyuncu

abi bilek hareketinden etkilensem, Ronaldo, Messi derim sana dimi ?... Ne alaksı var.. zekadan bahsediyorum... Sen Lincoln'ı idmanda izledin mi hiç ?... Hagi'den sonra, Lincoln gibisini görmedim ben.. görmedim... ne TV'de, ne stadyumda.. hiçbiryerde... Ben Lincoln'ı Lautern'den beri takip ediyorum.. elimde kayıtlı maçları var...

yönetimle anlaşamadı, taraftar basına uydu.. tamam.. ayrı... ama Lincoln'ın yeteneği, özellikler, kapasitesi, oyun zekası, tar-tı-şıl-maz.

Daha fazla lincoln denen adamdan bahsetmek istemiyorum ama

Sence Lincoln niye bir Hagi olamadı G.Saray'da medya deme medyada vardı o zamanlar

bknz.karakter meselesi

Evet yetişmiyor

Çünki artık Lincoln,Ronaldinho gibi işi şova kaçıran tek yönlü oyuncular degil

Xavi,Kaka gibi oyunu 2 yönüyle oynayan ve koşan oyuncular tercih ediliyor

Ben daha o saydığın isimlerin kıvrak bilek hareketleri yaptıklarını görmedim, gören varsa beri gelsin.

Yunus Emre yapma Allah aşkına

isteseler çok rahat yaparlar işi şova kaçırmadan disiplinli ve basit oynuyorlar

Böylece daha çok katkı veriyorlar

Elano takım oyuncusudur. Lincoln bireysel yetenekleri olan bir futbolcudur. Evet yetenekli ama iş ahlakı "0" olan bir adamdır. Karaktersizdir. Böyle bir adamın Galatasaray'da işi yoktur, olamazda. Gitsin Manchester'a kampa 1 hafta geç gelsin Sir onu sopayla kovalamazsa futbolu bilmiyorum.

elano takım oyuncusudur. Lincoln bireysel yetenekleri olan bir futbolcu. Evet yetenekli ama iş ahlakı "0" olan bir adamdır. Böyle bir adamın galatasaray'da işi yoktur, olamazda. Gitsin manchester'a kampa 1 hafta geç gelsin sir onu sopayla kovalamazsa futbolu bilmiyorum.

:005:

Elano takım oyuncusudur. Lincoln bireysel yetenekleri olan bir futbolcudur. Evet yetenekli ama iş ahlakı "0" olan bir adamdır. Böyle bir adamın Galatasaray'da işi yoktur, olamazda. Gitsin Manchester'a kampa 1 hafta geç gelsin Sir onu sopayla kovalamazsa futbolu bilmiyorum.

Abi dünyanın hayran oldugu Ronaldinhoyu gönderdi diyorum Rijkaard sırf disiplinsiz oldugu için

adam hala Lincolnu adam eder Rijkaard diyor

Vay be... Lincoln Lampard'lardan falan daha iyiymiş. :)

Yahu Lincoln ile Elano'yu niye kıyaslıyorsunuz ki ?

Elano'nun tanımı için kurulan bir cümle var. Futboluyla disiplinini birleştirmiş bir futbolcu. Lincoln yetenekli ama disiplinsiz, otoritesiz adamlarla çalışır. Hoca ona değil, o hocaya hükmeder. Büyük paralar alır. Rjikaard gibi bir hocanın takımında asla barınamazdı. Bu takımda olsa bile eminim yedek bırakırdı.

Ronaldinhonun ve Deconun inanılmaz katkıları oldu ona itirazım yok

Ama takımın huzurunu bozdu

Şuanda Messi ile Arda sence neden Lincoln ve Ronaldinhodan populer?

Cevap:karakter

Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapmış kardeşim, takım huzurunu bozsa ne olur? Takım huzurunu bozduğu halde Şampiyonlar Ligi kupasını sapından tutup getirmiş Nou Camp'a. Demekki asıl önemli olan yetenekmiş, sahada oynanan oyunmuş karakterdense. Fazla söze ne hacet!

Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapmış kardeşim, takım huzurunu bozsa ne olur? Takım huzurunu bozduğu halde Şampiyonlar Ligi kupasını sapından tutup getirmiş Nou Camp'a. Demekki asıl önemli olan yetenekmiş, sahada oynanan oyunmuş karakterdense. Fazla söze ne hacet!

Senin mantıgından yola çıkarsak

Disiplinde önemli degil zaten

Elano Lincoln'den sadece karakter ve fizik olarak değil teknik olarak da daha üstün bir futbolcu.

Elano Lincoln'den sadece karakter ve fizik olarak değil teknik olarak da daha üstün bir futbolcu.

tamam ya kapatın, Elano başlığı bu.. çoluk çocuk yanlış izlenimler edinicek
laugh.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt