#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Şu üsteki iki yorum çok talihsiz yani uyum aşamasındaki ve sezon başı hazırlık kampına girmemiş Elano için. Arkadaşlar Elano yaratıcı bir oyuncudur defans oyuncusu değildir defans oyuncuları gibi hemen alışamaz takıma. Biraz daha zaman verin bence Ali Güneş vuruşunu eliyle çıkarmasa belkide şu an bunları söylemeyecektiniz. Bence Elano yetenekli bir futbolcu bunu Pana maçında zaten ispatladı.

Elano sezon başı hazırlığı görmedi. Man. City' de sadece düz koşular yaptı. Bir anda takımın parçası olabilmesi için daha güçlü olması ve antreman yemesi lazım vücudunun.

Önemli olan antremansız Elano' nun kalitesidir ki kalitesini ispatladı. Onun ihtiyacı antreman.

Eğer antreman eksikliği giderilirse ki ben bunun devre arasını bulabileceğini düşünüyorum, o zaman Elano' yu beraber seyredeceğiz.

Futbolcular için karar vermeden önce yaşadıkları sıkıntının kaynağını da bilmemiz gerekir. Yoksa, bir futbolcu için hayalkırıklığı demek çok kolay. Önemli olan sıkıntının kaynağını bilmek ve futbolcuya gerekli sabrı göstermek.

Elano anca Arda'nın yedeği olur.Arda yorulunca girer oynar.Gördüğünüz gibi maç seçen oyuncu ve böyle oyuncuları sevmem.Panathiakos macında sov yapan oyuncu neden Ankara ve Kasımpaşa deplasmanlarında yok ? Kasımpaşa daha iyi bir takım mı ?

Elano anca Arda'nın yedeği olur.Arda yorulunca girer oynar.Gördüğünüz gibi maç seçen oyuncu ve böyle oyuncuları sevmem.Panathiakos macında sov yapan oyuncu neden Ankara ve Kasımpaşa deplasmanlarında yok ? Kasımpaşa daha iyi bir takım mı ?

Ya sana kalsa zaten maçı vermiştik bütün suç rijkaardındı maç sırasında öyle söylüyodun bırakın skor taraftarı olmayın

Her futbolcunun bi alışma dönemi vardır o da gittikçe iyi olacak zaten dün kim iyiydi ki elano iyi olsun

Ya sana kalsa zaten maçı vermiştik bütün suç rijkaardındı maç sırasında öyle söylüyodun bırakın skor taraftarı olmayın

Her futbolcunun bi alışma dönemi vardır o da gittikçe iyi olacak zaten dün kim iyiydi ki elano iyi olsun

Skor taraftarı değiliz.Nonda girdiğinde atacak diyordum.Ama 3 taneyi bende tahmin etmedim.Şu bir gerçektir.Arda Elano'dan daha iyi.Man city boşuna yollamadı ki İreland var o çok daha iyi o bölgede.

Elano takımdaki yerini daha bulamadı,kanat mı oynayacak,orta saha mı derken gerçek oyununu yansıtamadı sahaya.Biraz sabır ...

Elano sizi hiç hayal kırıklığına falan uğratmasın.. Dinleyin ;

Elano çok iyi bir oyuncudur, ben 2 sene izledim en az 17, 18 tane maçını. Elano pasör'dür. Man City'nin tek gerçek pasçısıydı adam. Ancak, "oyun kurucu" diğildir Elano. Atakları yaratmaz, sadece organizasyonun içinde liderlik yapabilir yeri geldiğinde, pas trafiğini düzenler. Özellikle uzmanlık alanı, uzun toplardır..

Şu an oyuna girememesinin nedeni, sadece kondisyon eklikliği, ve TSL futbolu hakkındaki bilgisizliği, adam boşa top atıyor, koşan yok.. Hala farkı çözemedi...

Tekrar söylüyorum, bu adamdan Lincoln gibi sihirbazlık beklemeyin, show vs..'de beklemeyin çünkü Elano öyle bir oyuncu diğil. Ayrıca, Lincoln'ın yerinede alınmadı...

Lincoln gibi maestro diğildir Elano, Elano sistem içindeki kusursuz pasördür. Şutördür. Fizik kondisyonu yerine oturduğu zaman, takımın hatasız oynayan isimlerinden biri olacak. Biraz da takıma alışması gerekiyor. Frank şu an onu elinden geldiği kadar oynatıyor takıma alışması için... Az bir zaman sonra gerçek kimliğine bürünür...

Skor taraftarı değiliz.Nonda girdiğinde atacak diyordum.Ama 3 taneyi bende tahmin etmedim.Şu bir gerçektir.Arda Elano'dan daha iyi.Man city boşuna yollamadı ki İreland var o çok daha iyi o bölgede.

Bu mantıkla manu da ronaldoyu boşa yollamadı o zaman çünkü Valencia var ya daha 6. hafta bitti 28 tane maç var daha erken alışma süreci var biraz sabır lütfen

Mustafa Sarp olayı hiç mi ders olmadı size?

"Boş transfer, bedava diye boş adamı aldık.."

Bir bekleyin, Elano'yu daha önceki takımlarında izleyen biri olarak, şu an içi çok verimli değil diyebiliriz.

Alışma dönemini atlatsın, düzelecektir.

Bir dahaki maç yine 2 asist yapar; "Kralsın Elano"

Ezikler Elano hakkında topic açmışlar :asd:

Sırada malzemeciler felan var bekleyin :D:D:asd:

elano topla yanlış yerde buluşuyor, geriye gelip top alıp dağıtmalı, box-to-box bir oyuncudur elano aslında.

ama galatasaray'da nerdeyse bir forvet gibi oyunuyor, topla hep ceza sahası civarında buluşuyor, baros'tan daha ileride nerdeyse.

bu taktik midir bilemem ama elano'nun daha verimli olabilmesi için orta sahaya yakın oynaması lazım.

elano topla yanlış yerde buluşuyor, geriye gelip top alıp dağıtmalı, box-to-box bir oyuncudur elano aslında.

ama galatasaray'da nerdeyse bir forvet gibi oyunuyor, topla hep ceza sahası civarında buluşuyor, baros'tan daha ileride nerdeyse.

bu taktik midir bilemem ama elano'nun daha verimli olabilmesi için orta sahaya yakın oynaması lazım.

haklısın pana maçında olduğu gibi daha geriden alıp kanatlara ve orta uca daha iyi top atıyor.

dün oynadığı yerde sanki forvetle defans arasına sıkışıp kalmış gibiydi.

Maç seçen oyuncu değil Elano. Adam sezon başı hazırlığı görmedi diyoruz. Anlamak zor olmasa gerek. Türkçe yazıyorum çünkü.

-------Mustafa------

----Elano

-------Arda

3lüsünü görmek istiyorum orta sahada artık

Arkadasın koydugu Hertha Berlin macını ızledıgımde ıcım acayıp burkuldu.İnsan'ın en buyuk dusmanı kendıdır.

-------Mustafa------

----Elano

-------Arda

3lüsünü görmek istiyorum orta sahada artık

Orta sahada çok boşluk veririz ve böyle asla oynatmayız. Ancak orta sahası güçsüz olan takımlara karşı oynayabiliriz böyle.

Orta sahada çok boşluk veririz ve böyle asla oynatmayız. Ancak orta sahası güçsüz olan takımlara karşı oynayabiliriz böyle.

Katılmıyorum.Arda ve Elano defansif özellikleride olan adamlar özellikle Elano.Man Cityde,Shaktarda hep defansada yardım ediyordu.FR umarım bir maça böyle başlar da görürüz nasıl olacağını ama bunun için Elanonun kondisyonun yükselmesi lazım

Katılmıyorum.Arda ve Elano defansif özellikleride olan adamlar özellikle Elano.Man Cityde,Shaktarda hep defansada yardım ediyordu.FR umarım bir maça böyle başlar da görürüz nasıl olacağını ama bunun için Elanonun kondisyonun yükselmesi lazım

Defansif özellikleri olmadığı için demedim

Arda'nın yorgunluğunu atması lazım. Sarp'ın 1 maç dinlendirilmesi lazım.

Elano'nun da kondisyonunu artırması lazım değil mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt