#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Fener' den Emre Belözoğlu geçen sene aynı bu durumdaydı. Bir maç çok iyi iki maç kötü durumdaydı. Maç mı seçiyordu şimdi Emre? Futbol hakkında herkesin düşüncesini açıklaması güzel de olay düşünce açıklamanın dışına çıkıp dalga geçme boyutuna çıkınca hoş olmuyor.

Bu sene Emre Belözoğlu' nun Fener' in belki de en iyisi olmasının sebebi sezon başı hazırlık kampına katılmasıdır.

Futbolda hazırlık kampı nedir, niye yapılır bilmiyorsak, maç seçiyor gibi ağır iddialarda bulunmadan önce durup 2 dakika daha düşünelim. Çünkü hakikaten komik oluyor.

elano 2-3 hafta sonra gercek elano yu gosterecektir.

simdi maksimum performans beklemek cok sacma olur.

nasil ki keita-baros un alismasi zaman aldi elano ya da zaman var.

Alışmaktan öte kendi antreman seviyesini, takımın seviyesine getirmesi gerekiyor. Sezon başı antremanlara katılmamış, yükleme yapılmamış oyunculara sezon içi yükleme yapmak çok risklidir, sakatlıklar oluşabilir.

Elano Brezilya Milli Takımında da şu an için 60dk civarında oynatılıyor. Bunun sebebi antremanlarının eksik oluşu. Albert Roca' da zaten ona uygun antreman verdi. Şu an takımla çalışsa da takımdan ayrı özel kondüsyon çalışmaları yapıyor Elano sezon başı hazırlık kampı görmüş takımdaki diğer futbolculara yetişmek için. Teknik ekip ona gittikçe daha fazla süre verecek maç içinde. Ama 3 güne 1 maç oynandığı için Elano' nun da fizik kondüsyonunu kazanması zaman alacak.

aynen, fenerbahçe maçında patlama yapacak patlama :D

Elano'nun maç seçtiği falan yok da şu hazır değil palavrasını bırakın. Adamın oyun tarzı bu. Müthiş teknik, 60 metreden adamın ağzına top atar, duran toplarda müthiştir ama Arda kadar koşmaz ve sorumluluk almaz. İyi bir adam markajıyla Elano biter. Ben Elano geldiğinde ikinci Arda geldi diye düşünmüştüm herkes çok iyi savunma da yapıyor, koşuyor diyordu ama gördük ki öyle değil. Bundan 2-3 hafta önce de 2-3 hafta sonra Elano'yu izleyin diyorduk ama 2-3 hafta geçti hala 2-3 hafta sonra izleyin diyoruz. Sene sonu gelince de "Bu sene hazırlık kampı geçirmemişti Emre de olduğu gibi seneye görün siz onu" diyeceksiniz, buraya yazıyorum..

Elano'nun maç seçtiği falan yok da şu hazır değil palavrasını bırakın. Adamın oyun tarzı bu. Müthiş teknik, 60 metreden adamın ağzına top atar, duran toplarda müthiştir ama Arda kadar koşmaz ve sorumluluk almaz. İyi bir adam markajıyla Elano biter. Ben Elano geldiğinde ikinci Arda geldi diye düşünmüştüm herkes çok iyi savunma da yapıyor, koşuyor diyordu ama gördük ki öyle değil. Bundan 2-3 hafta önce de 2-3 hafta sonra Elano'yu izleyin diyorduk ama 2-3 hafta geçti hala 2-3 hafta sonra izleyin diyoruz. Sene sonu gelince de "Bu sene hazırlık kampı geçirmemişti Emre de olduğu gibi seneye görün siz onu" diyeceksiniz, buraya yazıyorum..

Bütün gerçekleri biliyomuşsun renkdaş ama hala palavra diyosun alışacak o da

ben bize gelen futbolcularin ilk maclarinda parlamasini istemiyorum zaten.

yavas yavas buyumeliler.

bu mac haric bence elano da bu yolda ilerliyor.

pana macinda bence mukemmel oynadi. ozellikle oyunun yonunu uzun paslarla degistirecek baska bir adamimiz yok

en azindan linderoth gelene kadar:( oda gelirse)

ben hala elano icin saha icinde bolge bulunamadigina inaniyorum

eminim rijkaard da bunun arayisi icinde, en verimli olacagi yeri ariyor.

3 hafta bekleyelim bakalim ne olacak.

inşallah elano iyi performans gösterir.

Elano'nun performansi arkadaki oyuncularla belli olur. Mehmet Topal ve Sarp ofansiv ozelikleri hic yok. Linderoth yada Ayhan geri gelsin, ozaman Elano'yu gorelim.

Peki sayın futbol otoritesi haklısınız. :rolleyes:

valla arkadaşlar herhalde çizgiden elle çıkartıldı diye morali bozuldu ve oyundan düştü diye son derece iyi niyetli bir şekilde yorumluyorum dünkü performansını...

ne topu aldı ne pas attı nede insiyatif kullandı kısacası yok gibiydi ilk 45 dakika... birde yedek kalmaktan hoşlanmazmış da kusura bakmasın bu şekilde oynaması da rejkaard'ın hiç işine gelmez orası kesin...

lincoln gerilere kadar gelip top dahi çıkartıyordu karaktersiz olabilir ama yaptıklarını gözardı etmez bu karakteri...

F5 deki alex de geri gelip toıp çıkartmıyor ama ortasahadan topu aldığı zaman ve zaten sadece o var yaratıcı kadrolarında, mutlaka ince bir pas veya çalım atıyor, attığı paslar çoğu zaman gol pası oluyor...

inşallah düzelir elano...

Peki sayın futbol otoritesi haklısınız. :rolleyes:

Denildiği gibi 2-3 hafta sonra hazır olunca Arda kadar koşup savunma yaparsa o zaman laf sokarsınız. Bende mutlu olurum, Elano düşmanı değilim.

Elano çok faydalı olur, iyi futbolcudur ona lafım yok. Ama Elano 90 dakika oyunun içinde olacak bir oyuncu değil bence, Alex tipi bir oyuncu 1-2 pasla oyunun kaderini değiştirir ben bunu söylüyorum. Bu tip oyunculardan da haz etmediğimi söylüyorum. Futbol otoritesi olmaya gerek yok bunu söylemek için.

Arkadaşlar Antu'dan Elano için yaran bir başlık ve yaran mesajlar. Burada paylaşmazsam çatlarım:D olayı özetleyeyim:

Antu fiks başlıklarından birini açıyır, Elano 5 dk oynamadı şişirilmiştir vs diye, eleştiriler o kadar sacma olmaya baslıyor ki içlerinden biri dayanamayıp itiraz ediyor:

Mesajı Gönderen: Dejan Bodiroga:cLink:0847238

5 dakika iyi oynamadıysa neden 3 gol 2 asist yapmış bu adam? Bırakın GS´nin oyuncularını. Hakikaten sıktı artık.

Antu'lu kardeşimiz Elano'nun gol ve asistlerini karalamak için tarihin en sacma savunmasını yapıyor:D

Mesajı Gönderen: Finalcountdown:cLink:0847288

ona bakarsa guizanında toplam (lig ve avrupada) 7 golü var ( 6 da olabilir tam hatırlamıyorum )

ve muhteşem cevap geilyor :D

Elano çok az maç oynadı 1

Guiza tüm maçlarda oynadı 2

Guiza forvet 3

Guiza´nın Türkiye´de 2. senesi 4

Öyle örnekler veriyorsun ki‚ Galatasaray´in oyuncularını savunmak durumunda bırakıyorsun beni. Bence en iyisi bu eziklerin oyuncuları hakkında hiçbir topic açılmaması. Burada başlık açılınca gs´nin oyuncuları daha mı kötü oynayacaklar? Veya açılmayınca şahlanacaklar mı? Çok boş işler çok.

yerlerdeyim arkadaslar gülmekten karnıma ağrılar girdi bu öesajı bu topic içinde sürekli yasatacağım :D

süpersin antu :D

Arkadaşlar Antu'dan Elano için yaran bir başlık ve yaran mesajlar. Burada paylaşmazsam çatlarım:D olayı özetleyeyim:

Antu fiks başlıklarından birini açıyır, Elano 5 dk oynamadı şişirilmiştir vs diye, eleştiriler o kadar sacma olmaya baslıyor ki içlerinden biri dayanamayıp itiraz ediyor:

Antu'lu kardeşimiz Elano'nun gol ve asistlerini karalamak için tarihin en sacma savunmasını yapıyor:D

yerlerdeyim arkadaslar gülmekten karnıma ağrılar girdi bu öesajı bu topic içinde sürekli yasatacağım :D

Başlık linkini verirmisin rica etsem üye olup bende yorum yapayım:evilsmile:

QUOTE=Aykut Turhan;573397]Arkadaşlar Antu'dan Elano için yaran bir başlık ve yaran mesajlar. Burada paylaşmazsam çatlarım:D olayı özetleyeyim:

süpersin antu :D[/QUOTE]

:2aloh1::2aloh1:[:D

Ben elano'yu bir ayhan gibi goruyordum.Alex olmasın lutfen.

puhahahahahahhaha:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt