#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Kondisyonu düşük diyenler, görmedinizmi nasıl koştu sürekli saldırgan oynadı pres yaptı kayarak girdi rakibe

Hatalı pas attı diyenler, o pasların adrese teslim olması için takıma iyice alışması özellikle hücumcuları çok iyi tanıması gerekir.

Alexe benzetenler, evet önceki maçlarda Rijkaard onu çok ilerde oynattığı için o izlenimi bıraktı bende de ama şimdi geriye çekilince defansdan top alıp ileri atmaya başlayınca

Xavi sinyalleri verdi...

zaten o son anda denediği vole gol olsaydı herkes burada hayranlıkla bahsederdi...

Gece gece moralim düzeldi, meğer sadece ben değilmişim dünkü maçta beğenen. Sadece şov beklentisi içinde olanlara vermedi, ancak nasıl bir orta saha oyuncusu olunur gösterdi yeterince, hala adamdan çalım ve inanılmaz hareketler bekleyenler daha çok eleştirenler ancak takım oyununa katkı bekleyenler istediğini aldı sanırım Elanodan. Ben hala sözümün arkasındayım, Elano bir tek fizik olarak tam hazır değil, bu alışma sürecini elbet geçirecek, önemli olan Arda dahil Elano gibi bir adamla oynamaya alışabilmek. 4-3-3 için hazır ilk adamımız yorumunu yapıyorum, keşke herkes onun kadar basit ve çabuk oynasa.

Elano Lincoln gibi sov adamı değil.o bir profesyonel.1-2 maça kadar gerçek performansına kavusacaktır.Son maçta oynamak istediği gayretli futbol bile alısmaya basladığının bir göstergesidir.Ama çok iyi oynadığına katılmıyorum.Çünkü ben Elano'nun Manchester City'de özellikle ilk yıl nasıl sorumluluk alarak oynadığının nasıl box to box oynamayı iyi bildiğini görmüs bir adamım.Pasları isabetli olduğunda(takımın fizyolojisini öğrendiğinde tam anlamıyla) iyi ki bu adamı almısız diyecek herkes.10.haftaya kadar kendi performansına gelir.

çok süper uzun pas atıyor alışacak alışacak

Yeni Lincoln potansiyelinde hiç beğenmedim oyununu.

yaptığı pas hataları çok güzeldi gerçekten.Dün için iyi demek doğru olmaz

Amaa

adı elano sonuçta. Alışınca bize yararlı olacaktır.

Pas hatası yapmış olması orta sahada pas trafiğini yönlendirdiği gerçeğini değiştirmez. Benim futbol mantaliteme göre iyi bir oyun sergiledi, pas hatalarından çok daha fazla isabetli pasları vardı.

Sen bardağın boş tarafına bakıyorsun, ben dolu tarafına. Ve bence bardağın dolu tarafı boş tarafından çok daha fazla.

Pas hatası yapmış olması orta sahada pas trafiğini yönlendirdiği gerçeğini değiştirmez. Benim futbol mantaliteme göre iyi bir oyun sergiledi, pas hatalarından çok daha fazla isabetli pasları vardı.

Sen bardağın boş tarafına bakıyorsun, ben dolu tarafına. Ve bence bardağın dolu tarafı boş tarafından çok daha fazla.

Ya çok iyimsersiniz. Shaktar,manc ve brezilya milli takımında banko oynayan birinden ben daha çok şey beklerdim. Bu seni tatmin ediyorsa eyvallah.

Ya çok iyimsersiniz. Shaktar,manc ve brezilya milli takımında banko oynayan birinden ben daha çok şey beklerdim. Bu seni tatmin ediyorsa eyvallah.

Daha çok şey istiyorsan biraz sabır lazım. Sadece sabır.

Herkes hazza koşar, çok azı onun başında beklemeyi bilir diye boşuna dememişler.

santos gibi bütün gücünü tüketmedi adam, santos ilk 3 maçında güzel oynadı şimdi ortalada yok. elano yeni yeni geliyor diğer maçları görün siz.

Elano'yu ben Graz maçında beğendim. İleriye doğru oynamya çalışan ndir oyunculardandı. Bu yüzden çok hata yaptı gözüktü.

Maalesef sene sonunda olacakları şimdiden görüyorum, Elano ne kadar verimli olsa da, oyunu yönlendiren, pas trafiğini hızlandıran adam olsa da sırf göze batmadı, şov yapmadı diye çoğumuza yaranamayacak, sanmıyorum bundan sonraki haftalarda da istediğiniz gibi olacağını, gene en iyi şekilde oynayacak ancak gözünüze hitap etmediği için beğenmeyeceksiniz. Hazır değil deniyor ya, ben de tam tersini iddia ediyorum, takımda şu anda 4-3-3 sistemine gerçek anlamda hazır olan Barosla birlikte Elanodan başkası yok, buna Arda da dahil, karşılaştırma gene Barçadan olacak ama iyi bir izleyin isterseniz orta sahaları nasıl oynuyor, sonra da Graz maçını bir daha izleyin Elano nasıl oynamış.

Maalesef sene sonunda olacakları şimdiden görüyorum, Elano ne kadar verimli olsa da, oyunu yönlendiren, pas trafiğini hızlandıran adam olsa da sırf göze batmadı, şov yapmadı diye çoğumuza yaranamayacak, sanmıyorum bundan sonraki haftalarda da istediğiniz gibi olacağını, gene en iyi şekilde oynayacak ancak gözünüze hitap etmediği için beğenmeyeceksiniz. Hazır değil deniyor ya, ben de tam tersini iddia ediyorum, takımda şu anda 4-3-3 sistemine gerçek anlamda hazır olan Barosla birlikte Elanodan başkası yok, buna Arda da dahil, karşılaştırma gene Barçadan olacak ama iyi bir izleyin isterseniz orta sahaları nasıl oynuyor, sonra da Graz maçını bir daha izleyin Elano nasıl oynamış.

Deniz abi söylediklerinize katılıyorum ancak kaale alınacak yorumlara baktığımız zaman şikayetler çok basit yerlerde top kaybı ve pas hatası yapıyor olması.

şu maçı alıp götürmesi lazım Ardayla beraber..

Deniz abi söylediklerinize katılıyorum ancak kaale alınacak yorumlara baktığımız zaman şikayetler çok basit yerlerde top kaybı ve pas hatası yapıyor olması.

O konuda hak veriyorum Ahmet, henüz fizik anlamda hazır değil, bu bir gerçek, ayrıca yeni ortamına ve arkadaşlarına uyum sorunu da göze batıyor, bunları gündeme getirelim ancak bakıyorsun gene şov beklentisi içine girenler var. Biraz baksalar nerde görev yaptı maçta diye daha iyi anlayacaklar neden ön planda olmadığını. İnanıyorumki özellikle sezon arasından sonra herşeyiyle tat veren bir Elano izleyeceğiz, ancak hiç sabır göstermeden hemen Lincoln ile filan kıyaslamalar da hoş olmuyor, bu yüzden biraz tepkisel yaklaşıyorum.

O konuda hak veriyorum Ahmet, henüz fizik anlamda hazır değil, bu bir gerçek, ayrıca yeni ortamına ve arkadaşlarına uyum sorunu da göze batıyor, bunları gündeme getirelim ancak bakıyorsun gene şov beklentisi içine girenler var. Biraz baksalar nerde görev yaptı maçta diye daha iyi anlayacaklar neden ön planda olmadığını. İnanıyorumki özellikle sezon arasından sonra herşeyiyle tat veren bir Elano izleyeceğiz, ancak hiç sabır göstermeden hemen Lincoln ile filan kıyaslamalar da hoş olmuyor, bu yüzden biraz tepkisel yaklaşıyorum.

Bu konularda hep haklısın. Bence elano sturm maçında gol pozisyonu ve çok önemli noktalarda yaptığı pas hataları dışında çok iyiydi. Koşu temposu, basması, zaman zaman driblingleri ve dikine pasları güzeldi. Alıştıkça daha iyi olacaktır. Umudumuz bu yönde.

Bu adamın transferinin açıklandığı ilk günler yazmıştım. Takım oyuncusu, asla Lincoln tarzında bir adam değil diye.

Şimdi herkes Elano'yu yeni Lincoln olarak görüyor. Buna basın da dahil. Buda oyuncu üzerindeki baskıyı artırıyor.

Gerçek Elano'yu 2. yarı izleyeceğimizi düşünüyorum. Devre arası kampında fiziki açığını kapatacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt