Mert Semerciöz
Sarı Üye
- 11 Eylül 2009
- 132
- 0
- 1.126
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer
İnadım inat arkandayım Elano !
İnadım inat arkandayım Elano !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geldiğinde çok sevinmiştim fakat sezonun başından beri hiç iyi oynamadı. Böyle giderse gönderilmeli!
Geldiğinde çok sevinmiştim fakat sezonun başından beri hiç iyi oynamadı. Böyle giderse gönderilmeli!
su yoruma herhalde başka bi şey demeye gerek yok cok komıksınız,utanmasanız lincoln lincoln diye bağıracaksınız ya.bravo!!!
ne utanıcam..
LINCOOOOOOOOOOLN LINCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLN bizim tüm futbolcuları topla cebinden çıkarır hepsini.. okul çocuklarına çevirir...
çok gereksiz bi transfer olduğunu bu maçtada bağıra bağıra gösterdi elano..helal olsun...
Niye utanayım? Bir oyuncu takımıma yakışmıyorsa gitmesini istemem en doğal hakkımdır. Hiçbirşey diyemezsiniz!
* Ek olarak "Böyle giderse" dedim.
"Böyle giderse" cümlesinden anladığım, kötü olunca gitmesini isterim, iyi olunca kalmasını isterim. İyiymiş.
İyi bundan sonra atacağı ya da attıracağı gollerede sevinmezsin.
"Böyle giderse" cümlesinden anladığım, kötü olunca gitmesini isterim, iyi olunca kalmasını isterim. İyiymiş.
Bence de bu lafın çok saçma olmuş. Böyle giderse tüm maçları böyle oynarsa sanki sen kalsın diyecek misin?