#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

senin söylediğin imkansız Elano Sarp tek ön libero kadıköyde mantığa ters deplasmanda oynuyoruz renkdaş bunu unutma.

mehmet topal-mustafa sarp neden yetmesin on libero olarak.

arda sol kanada elano kendi bolgesine.

kewell yedek kalabilir kanimca.

haftada 3 mac kaldirabilecek tempoda degil maalesef kewell.

ayhanin yerine oynatmak imkansiz demissiniz.

insAllah cok hucum olur diye yazmissinizdir. oyle umuyorum.

yoksa bir ayhan bir elano deseler yuz bin kere elano derim.

-----sarp----elano----

-keita----arda----kewell

----------baros--------

Sarp haric hepsi ofans oyuncular bunlar, kaldi ki ben Sarpin defansa olan katkisini bile yeterli bulmuyorum. Defansa yardim edeyim derken yorulurlar, böylece ne defansta nede ofansta etkili olabilirler.

Sezon basi "Elano Ayhanin yerine alinmistir. Ayhandan 1-2 kat daha iyi oldugu icin alinmistir ve onun yerine ilk 11 de oynamali ve oynayacaktir da" diyordum.

Hele Rijkaard "Arda ve Elano kilit oyuncularimiz diyebilirim" dedikten sonra bundan cok emindim.

Ama su kac mactir izledigim Elanoyu su an fizik olarak yeterli oldugunu düsünmüyorum. Rijkaardta öyle düsünüyor olmali ki, bir türlü Ayhanin yerine onu monte etmiyor. Ilk 11 de bile dogru düzgün sans vermiyor.

Elano süperdi bugün.. tam bir pasör.. bayıldım. tempo oyuncusu...

Bugün hosuma gitti.

Iyi top dagitiyo, tempoyu iyi ayarliyor ama türkiye ligi icin fiziki durumu hala iyi degil, biraz zaman lazim.

Oyuna iyi bakarak oynaması ve uzun topları çok klastı. Top sektirerek orta sahayı geçmesede, fazla çalım denemesede bana en çok keyif veren adamlardan birisi Elano. Direk basit oynuyor arkadaş, olay bu. Bundan sonra takıma dahada ayak uyduran bir Elano izleyeceğimize eminim.

Pres yapması gözlerimi yaşarttı daha önce bize gelen Brezilyalılarda bunu görmemiştim,Felipe,Lincoln :D

Ikisinede katiliyorum Nokta:D

Elano'dan beklentilerimiz bildigimiz 10 numaralar gibi olursa daha çok bekleriz,Elano çok daha farklı bir oyuncu

Bizim futbol yorumcularımızın tabiri ile iş bitiren degil oyunu yönlendiren bir oyuncu

Dün klasik 4-3-3 oynadık.

.........Mustafa Sarp

Elano...................Ayhan

Aynen bu dizilim vardı sahada. Elano sağa daha yakın, Ayhan ise sola daha yakın oynadı.

Elano ilk defa gerçek yerinde oynadı dün. Milli takımdada aynı bölgede görev yapıyor.

Maçı izlemedim ama gazeteleri okuduğumda hep güzel performanstan söz etmiş yazarlar, gazetelerdeki yorumlarda aynı şey yazıyor.

Zamanla iyi olacaktır eminim. Hep diyorum klişe oldu ama gittikçe performansı artıyor sezon başı kamp yapmamış fiziği tamamen yerine gelince muhteşem bi oyuncuya sahip olacağız bundan eminim şahsen :)

İnşallah Fener maçındada görev alırda füzesini gönderir Fener ağlarına :D

kritik zamanlarda penaltı atmasın, kewell atsın oyundaysa

Daha da süper olacak.

Ligde Baros kullansin penaltilari, gol kralligi acisindan.

Gol krallığı felan filanda bilmiyorum Elano kariyerinde hiç kaçırmamış çok iyi kullanıyor penaltıları. Elano atsın bence. Baros'ta atıyor ama geçen sene aklıma Kocaeli maçı geldi o baskıda o atmosferde kaçırdı, öyle maçlarda zor durumlarda kaçırır mı diyorum kendi kendime ? O açıdan en güvenilir tercih Elano olur bence.

dun cok iyi oynadi

ayrica fizigi yetersiz su an guc acisindan ama kondisyonu baya duzelmis

dakka 80 de yaptigi presi gordunuzmu ?

Hakkaten Elano atmayacak da kim atacak yani kaleciyle aynı köşeye attığı için diyorsan al kaleci aynı köşeye zıpladı da noldu adam ölü noktaya attı köşeyi tahmin etse bile kurtaramaz yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt