#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Dedi ya görüntüleri izle .. Ben deağzını okudum .. Bildiğin Fuck Off dedi .. Çok da abartmayalım maç hırsına verdim ben..

Yahu diyebilir ne var bunda.Hakan Balta da Ayhan'a küfür etti.Ayhan rezalet oynadı herkesin işine karıştı bugün.

70 yaşındaki dedem bile bu adamdan istekli oynar

İnsanda biraz hırs olur be

Bence bu akşamın Mustafa ile beraber en iyi oynayanıdır Elano Blumer.

Bence bu akşamın Mustafa ile beraber en iyi oynayanıdır Elano Blumer.

+1905.Özellikle Arda çıktıktan sonra çok daha iyi oynamaya başladı.Ne tesadüf ki Elano'nun iyi oynadığı,oyunu yönlendirdiği diğer iki maçta Arda'nın oynamadığı Pana ve Dinamo maçları.Hala Elano gibi bir futbolcumuz olduğu için gurur duyuyorum.

Yorum yazacak bile halim yok ama ;

-Lincoln konusu ; Bu topakta tartışılmayacak . Ya da başka alakasız yerlerde .

-Ayhan ya da herhangi bir futbolcumuza bu tür ifadelerde " report " tuşunu kullanınız .

-Kötü bir şey cezasız kalırsa ( ki kalmaz ;) ) o kötü şeyi tekrar yapmak serbest olur mu ?

Başka konu başlığında tartışılabileceği üzerine bile şüphelerim var. Eğer ilgili bir konu başlığı açılsın, ilgisiz konu başlıklarında o resmi futbolcumuzun L'sini bile yazmam. Bugün anlayabilmemiz için dünü tartışabilmemiz gerek. Ama ilgili konuda o hala resmi futbolcumuz hakkında yazan, onu öven forum üyelerine atış serbest olmamalı.

+1905.Özellikle Arda çıktıktan sonra çok daha iyi oynamaya başladı.Ne tesadüf ki Elano'nun iyi oynadığı,oyunu yönlendirdiği diğer iki maçta Arda'nın oynamadığı Pana ve Dinamo maçları.Hala Elano gibi bir futbolcumuz olduğu için gurur duyuyorum.

Arda kolayını yapsa hem takımı uçuracak hem de daha az efor sarfedecek.Yanlış yapıyor.Ronaldo,Messi gibi adamlar bile bunu yaparken basit oynarken sen yapamazsan Avrupa'yı filan unutacaksınç

sence daha kötü kullanılma ihtimali var mıydı o frikiğin?

Sende takılmışsın frikiğe be hocam.Bu mudur eleştri kıstasımız?Bir tane frikik mi?Gol bile olsa bir kulp bulunacak o gol verilmeyecekti aynı Lincoln'ün golünde olduğu gibi.Biz futbolcularımızın arkasında olalım yeter ki.Bu maçla futbolcuları değerlendirmek çok yanlış bence.

Bu takımda herkesin bi görevi var.Kaç maçtır dikkat ediyorum frikik esnasında Ayhan Elanonun çevresinde dolanıyor.Bu takımın frikikçisi kağıt üzerinde Elanodur.Saha içinde gereksiz polemik oluşturan Ayhandır.Sahada eğer çok birşey verebilseydi zaten takıma bu çabasını maruz görürdük.

Elano iyidir. Karıköy maçı için adam değerlendirilmez.

gereksiz bir transfer olmuş elano sanırım...keşke sağlam forvet alsaydık bunun yerine

elano o sırada ayhana'a önünde arkasında dolaştığı için kızmasaydı belkide daha güzel ortalar gelebilrdi

Ayhan kullanmakmı istedi acaba frıkiği yoksa baska seylermı oldu acaba normalde ayhan topu falan alırdı elınden yada baslatırdı oyunu

elano o sırada ayhana'a önünde arkasında dolaştığı için kızmasaydı belkide daha güzel ortalar gelebilrdi

Futbolda belki olmaz.

Belki daha iyi bir orta açacaktı fakat belki Volkan topu uçup kurtarıp , oyunu hızlı başlatacaktı.

Ve belki gol yiyecektik ..

Gibi gbi.

keşke yerine 5 m yanındaki ve önündeki adama pas atmayı bilen bir defans oyuncusu alsaydık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt