#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Bünyamin'e elini uzatarak sen kimsin der gibi hareketler yapması İngiltere'den geldiğini gösteriyor sanki :) Bu hakem olayları sadece Türkiye de mi bu kadar çok oluyor acaba ?

Belli ki dün Ayhan adamın fazlaca kafasını şişirdi maçta. :D

Sanırım ben Elano'dan farklı bir beklenti içindeyim. Bir türlü beğenemiyorum. Beklentileri değiştirmek gerekecek yoksa Elano'nun değiştirilmesini istemekten korkuyorum.

Bence Elano dun guzel mucadele etti.

Gøkhan Gønul o hareketi neden yapti anlamadim, neden gidiyor ve Elano'nun ensesinden tutuyor.

Keita konusuna da yazdim. Fenere Gicik kapiyordum ønceden, o mactan sonra Nefret ediyorum! Bundan sonra Avrupa'da turk olmayan tek bir turk takimi var benim gøzumde.

elano ayhana f..off demeni gerektirecek ne sahda bir performansın var nede geçmiş maç performansın .kariyer konusunda elbette kimse elanoya söz söyliyemez ancak eski günlerinin ışık yılı uzağında sahada tahamül etmek zor kendisine..

acil olarak konsatrasyon sorununu çözmesi gerekli..

Sahada olur böyle şeyler, fazla takmayın. Ayhan 3 katı küfür ediyordur.

Biz bekleriz Elano lig bitiminde belki formunu yakalarsın!

bence bucaspor maçından itibaren rejkaard elano-kewell-nonda bu 3lüyü denesin, arda falan otursunlar kenarda...

hakedene kadar böyle olmalı...

arda elano ilk 11 başladığında hep sıkıntı oldu iyi oynayamıyoruz bi çözüm bulunmalı.Eğer elano ayhana f... off demişse kesin haletmiştir ayhan ben olsam elanonun yerinde o ayhana yapmadığımı bırakmam.

İyi ki almışız senin gibi futbolcuyu.

Helal olsun diyorum yönetime bir kez daha !

elano beklentilerimize cevap vermeyecek anlaşılan. amma da şımarttık adamı ya hatta kendini bile lincolne kıyasladı adam o kadar ki kendinden emindi yok memleketimiz sadece aynı felan. ulan tohumlarınız aynı sizi. üstüne basa basa yazıyorum brezilyalı topçular bize yaramıyo. fener hangi brezilyalıyı aldıysa iş yaptı ama bize uymuyo bu sambacılar. yönetim madde çıkarsın brezilyalı transfer yapılmasın diye :D beklemekten sıkılıyoruz ya. yok ne zaman form tutcak yok alışcak yok süreç bilmem ne. 10 hafta oldu ne alışması bu böyle ya. gelde yani güzel konuş şimdi..

Elanoya güveniyorum kalitesini biliyorum dünde kötü değildi bence hafifteö olsa iyi giden bir ivmesi var..Piyasası olan bir oyuncu en kötü meira örneğinde lduğu gibi aynı fiyata satarız..

Elanoya güveniyorum kalitesini biliyorum dünde kötü değildi bence hafifteö olsa iyi giden bir ivmesi var..Piyasası olan bir oyuncu en kötü meira örneğinde lduğu gibi aynı fiyata satarız..

İvmesini beklersek herhalde sezon sonuna ancak.İorfayı hatırlarmısınız.Ah keşke aldığımız paraya satabilsek ve yerine iyi bir orta saha alabilsek.

Sana verilen paralar haram olsun adam akıllı bi maç oynamadın hala yükselen bir ivme var diyolar

linde,elano,nonda,hatta kewell,leo . hepsinin yerlerine kale hariç iyi yabancılar alınmalı. iyi genç türkler bulunmalı. her sene yeter artık hezimetlerden bıktık ya.

Sen mi verdin parasını da haram etmek sana düşüyor.?

devrim renkdaş. bizim aldığımız formalarında etkisi yok mu ? para veriyoruz ve eleştiri hakkımız muhakkak var. bende 10 hafta boyunca takıma bişey katmayan bi futbolcunun takımdan derhal gönderilmesini isterim. yazık emeklere ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt